Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеНякои правим пари - за нас времето е пари
ПП: с операции в 3 държави кажи-речи постоянно по сметките - щях да лудна ако се казвах Леф. Да не говорим за гаранцията която банката ми дава що се отнася до сигурността на достъп, кредитните карти и ВИЗА-защитите в добавка. За съжаление трябва да ходя до банка скоро - за да представя чек. Инак дори внасяне на кеш (от продадена кола) си става на банкомат...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеА ти, още по-странен. Вярваш на уреди!
Винаги ми е бил приятен личния контакт, както и с личния ми банкер, така и с личния ми застраховател, счетоводител или брокера от ПФБК. Последният ме кара винаги да чакам в една огромна стая с всички принадлежности за онлайн търговия, но докато ме черпи кафенце , да обсъдя с него тренда на Софикс или Атерите, ми е било особено приятно. Така де , такива въпроси да не обсъждаш с жена си в къщи или с тъщата.
само като ги видя на вратата и ми се додра*фа от тях....
И 'сичките станАха милиц'ьонери.... мил'ьонери де!!"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеАко времето за сверяване на финансовия ти часовник е загубено време, то кое е спечелено? Да не бачкаш като миньор, че нямаш време за губене?
ПП: с операции в 3 държави кажи-речи постоянно по сметките - щях да лудна ако се казвах Леф. Да не говорим за гаранцията която банката ми дава що се отнася до сигурността на достъп, кредитните карти и ВИЗА-защитите в добавка. За съжаление трябва да ходя до банка скоро - за да представя чек. Инак дори внасяне на кеш (от продадена кола) си става на банкомат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеи каква е файдата освен че те черпят кафе. най-много да ти пробутат некой "изгоден" техен продукт. аз операциите си ги правя от моя компютър.така че висене по опашки няма.онлайн мога да си правя влаутните операции примерно.трансферите и тях онлайн. за чии да хода до банката
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеЯвно и ти като Лорда имаш излишно време дето нищо не струва.а за това че си изостанал съм напълно съгласен7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеПовече от една банка. Банки в бг - пасивен достъп. Не на всички, някои. Нема токен, нема уокен. Изостанал съм, не вярвам на нищо. И за брокерите и строителите ще те светна, засега поддържай тезата си, няма проблем. Банки извън Бг, да, имат специална и сигурна защита, не само парола. Преди паролата има други стъпки. Всяка операция и промяна дори на името на бенефициента изисква цифра от код и прочие. Там - активни права. Бг банки - временна касичка преди покупка. И скромни спестявания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениенещо си противоречиш. май не ти е ясно онлайн банкирането. хем пасивен достъп и частен банкер . хем всичко онлайн правиш.и не е нужно нищо да проверяваш. операциите ги прави сървъра на банката. а компютрите за разлика от хората не грешатОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеМа ти с тъщата заедно в един коптор ли живеете? Малиии ЛордО заврян зет
Май май тъщата е мильонер по пазарна7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеА ти, още по-странен. Вярваш на уреди!
Винаги ми е бил приятен личния контакт, както и с личния ми банкер, така и с личния ми застраховател, счетоводител или брокера от ПФБК. Последният ме кара винаги да чакам в една огромна стая с всички принадлежности за онлайн търговия, но докато ме черпи кафенце , да обсъдя с него тренда на Софикс или Атерите, ми е било особено приятно. Така де , такива въпроси да не обсъждаш с жена си в къщи или с тъщата.Last edited by nradev; 02.05.2016, 21:41.
Коментар
-
Винаги ми е бил приятен личния контакт, както и с личния ми банкер, така и с личния ми застраховател, счетоводител или брокера от ПФБК. Последният ме кара винаги да чакам в една огромна стая с всички принадлежности за онлайн търговия, но докато ме черпи кафенце , да обсъдя с него тренда на Софикс или Атерите, ми е било особено приятно. Така де , такива въпроси да не обсъждаш с жена си в къщи или с тъщата.
Май май тъщата е мильонер по пазарнаЕдинствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениенещо си противоречиш. май не ти е ясно онлайн банкирането. хем пасивен достъп и частен банкер . хем всичко онлайн правиш.и не е нужно нищо да проверяваш. операциите ги прави сървъра на банката. а компютрите за разлика от хората не грешатОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениееми пак онлайн проверявам. а за сигурността не се притеснявам. и да ми разберат паролата пак не могат да ме хакнат.има един уред токен се казва дето без него не може да правиш операции. него нема как да ми го хакнат защото си го държа в джоба. старнен човек си ти. на брокери и строители имаш вяра , а на банките не
Винаги ми е бил приятен личния контакт, както и с личния ми банкер, така и с личния ми застраховател, счетоводител или брокера от ПФБК. Последният ме кара винаги да чакам в една огромна стая с всички принадлежности за онлайн търговия, но докато ме черпи кафенце , да обсъдя с него тренда на Софикс или Атерите, ми е било особено приятно. Така де , такива въпроси да не обсъждаш с жена си в къщи или с тъщата.7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеФайда...няма файда, спора беше има ли такива лични банкери...има. Не е въпроса в черпенето. Аз да не съм отишъл да ме черпят, дори любезно отказвам.
Имам онлайн банкиране, основно всичко правя он-лайн, но...как да ти кажа, особено за Бг банки предпочитам пасивни права в он-лайн. Съображения за сигурност. И някои операции само след контакт с въпросния личен. Той върши нещата. А ти проверяваш он лайн дали ги е свършил както си наредил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеФайда...няма файда, спора беше има ли такива лични банкери...има. Не е въпроса в черпенето. Аз да не съм отишъл да ме черпят, дори любезно отказвам.
Имам онлайн банкиране, основно всичко правя он-лайн, но...как да ти кажа, особено за Бг банки предпочитам пасивни права в он-лайн. Съображения за сигурност. И някои операции само след контакт с въпросния личен. Той върши нещата. А ти проверяваш он лайн дали ги е свършил както си наредил.
Коментар
Коментар