IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Смейте се, смейте се

Догодина като влезете в банката, да не ви посрещне кредитния инспектор с нуждата от дваж по-голям кредит за един и същи имот.
    7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
      Кого от всичките лордове???
      само тия къде са у среден род
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
        Лорда го посрещат с почести в банката.......
        Кого от всичките лордове???
        "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

и каква е файдата освен че те черпят кафе. най-много да ти пробутат некой "изгоден" техен продукт. аз операциите си ги правя от моя компютър.така че висене по опашки няма.онлайн мога да си правя влаутните операции примерно.трансферите и тях онлайн. за чии да хода до банката
          Файда...няма файда, спора беше има ли такива лични банкери...има. Не е въпроса в черпенето. Аз да не съм отишъл да ме черпят, дори любезно отказвам.
          Имам онлайн банкиране, основно всичко правя он-лайн, но...как да ти кажа, особено за Бг банки предпочитам пасивни права в он-лайн. Съображения за сигурност. И някои операции само след контакт с въпросния личен. Той върши нещата. А ти проверяваш он лайн дали ги е свършил както си наредил.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
            Не, грешиш според мен. Имаш ли кеш и то по-значителен като количество имаш Personal banking advisor или Relationship manager affluent clients. И то в Бг банка. Отиваш при него, на гишета изобщо не висиш, каквото искаш се прави от неговия офис и компютър. Да, кафе, уиски, зависи какво предлага джентълмена или дамата. Нищо не лапат, напротив, не съм имал възможност поради отсъствие да се явя на падежа примерно, с е-мейл или обаждане по телефона ( за предпочитане официалния служебен мейл или телефон, самите те така предпочитат, защото се следят) заявявам какво искам да следва оттук нататък, включително съм заявявал валутни сделки, отваряне на други сметки трансфери и пр. После обаче трябва да подпиша необходимите документи.
            Единствено бутат под носа ти оферти на банката за инвестиции във взаимни, инвестиционни фондове и тем подобни, които ти ако не ти се нрави любезно отбиваш. Имат комисионна от това.
            и каква е файдата освен че те черпят кафе. най-много да ти пробутат некой "изгоден" техен продукт. аз операциите си ги правя от моя компютър.така че висене по опашки няма.онлайн мога да си правя влаутните операции примерно.трансферите и тях онлайн. за чии да хода до банката
            Last edited by nradev; 02.05.2016, 20:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнение
              Отворете темата за частно банкиране в ДСК и ще стане ясно и на най-бедните.
              И не само в ДСК. Всички по-големи банки.

Коментар

• Отворете темата за частно банкиране в ДСК и ще стане ясно и на най-бедните.

Коментар

Лорда го посрещат с почести в банката. даже главни счетоводител го кани на кафе. требе сериозно да се замисли защо. мене не ме бръснат за нищо, защото и нищо не кярят от мен. значи от него лапат яко . това с почестите показва че е голмем балък
                  Не, грешиш според мен. Имаш ли кеш и то по-значителен като количество имаш Personal banking advisor или Relationship manager affluent clients. И то в Бг банка. Отиваш при него, на гишета изобщо не висиш, каквото искаш се прави от неговия офис и компютър. Да, кафе, уиски, зависи какво предлага джентълмена или дамата. Нищо не лапат, напротив, не съм имал възможност поради отсъствие да се явя на падежа примерно, с е-мейл или обаждане по телефона ( за предпочитане официалния служебен мейл или телефон, самите те така предпочитат, защото се следят) заявявам какво искам да следва оттук нататък, включително съм заявявал валутни сделки, отваряне на други сметки трансфери и пр. После обаче трябва да подпиша необходимите документи.
                  Единствено бутат под носа ти оферти на банката за инвестиции във взаимни, инвестиционни фондове и тем подобни, които ти ако не ти се нрави любезно отбиваш. Имат комисионна от това.

Коментар

• извинявам се за грешката. ама те са един дол дренки

Коментар

Лорда го посрещат с почести в банката. даже главни счетоводител го кани на кафе. требе сериозно да се замисли защо. мене не ме бръснат за нищо, защото и нищо не кярят от мен. значи от него лапат яко . това с почестите показва че е голмем балък
                      Тоя беше ганю от пуевенските села... дето си доработва към пенцията

Коментар

• Лорда го посрещат с почести в банката. даже главни счетоводител го кани на кафе. требе сериозно да се замисли защо. мене не ме бръснат за нищо, защото и нищо не кярят от мен. значи от него лапат яко . това с почестите показва че е голмем балък

Коментар

• Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнение
                          Хахаха, още едно лузърче май иска да загуби бас
                          Кой кво е губил се вижда - едни поркат уиски от 60 кинтака нагоре, други "чилийско" от лев и двайсе

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                            Ти пък...къде го буташ там, той у Мездра не може да купи.
                            Мездра, Радомир - само лордове купуват там

Коментар

• Директно на въпроса от заглавието от темата: отговора е зависи.

Ако нямаш кеш и разчиташ на заеми- не не е изгодно и никога не е било изгодно
                              ако имаш кеш- да изгодно е.

Рентиерствам от доста години и никога не съм сажалил за покупка на даден имот. Купувал съм имоти е еднакви параметри и локация и по 200 е/м2 и по 1200е/м2
                              Мразя и не вярвам в кеша. затова имотите, земята и златото са единствените спасения като сигурност и инвестиция.

Проблема е, че напоследък няма подходящи имоти за мен като параметри и локация. Иначе не е проблем да дам и над 10 - 15% над пазарната цена за такъв имот.

Затова замезваме със златце, докато не изкочи нещо читаво
                              Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• Първоначално изпратено от john john Разгледай мнение
                                не той, чси-то е продало апартамента
                                Хахаха, още едно лузърче май иска да загуби бас

Коментар

Working...
                                X