IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
    Добре, не те знам имаш ли имот в София, но ако имаш и решиш да го продаваш дай нормална цена която ще му търсиш. Без да слушаш тъпи парчета и да ти надуват цената.
    Не се шегувай.Той ако имаше имот нема да пише глупости тука.Аз купувам на 149 евро квадрата всеки имот на жълтите павета чакам оферти от разбирачите

Коментар

• Тука се напълни с мечтатели за имоти в София ако може безплатни.И си мислят че като пишат тука ше свалят цените.Всички помним как през 2009 тука се пишеха простотии за 149 евро квадрата на жълтите павета.Е днес сме 2016 и няма.И няма да има никога.Но винаги ще има такива дето точат лиги по форумите за да има с кого да се забавляваме

Коментар

• намерих туке една оферта...мисля, че е много изгодна...

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...nk=286hhe&f1=1
        препоръка е

Коментар

Добре, не те знам имаш ли имот в София, но ако имаш и решиш да го продаваш дай нормална цена която ще му търсиш. Без да слушаш тъпи парчета и да ти надуват цената.
          дадено
          ако не си удържа думата ще ти пиша, да дойдеш да ме изгледаш презрително
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
            начи треа да си редко тъпо парче /брокерче/ да посъветваш клиента да надуе яко цената и да чака....
            ама повечето така правят и викат нема сделки и плащат за "репортажи"
            нали, стефи?
            и цял ден едни и същи сентенции по всички форуми дето се спомене думата имот
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
              Сега ще започне да се тиражира мантрата, че няма качествени имоти, глад за имоти
              и тем подобни.......ами нека така наречените стари и некачествени да отговорят като цена на очакванията на купувачите, пък да видим дали няма да има пазар. Аз твърдя, че ще има. Алчността ограничи пазара и го превърна в изложба, това е истината.
              Никой не иска „да губи“ и така губят всички. На фона на предлагането като цяло, броят сделки е като броя печалби от талончетата.....аз предлагам щастливите собственици да ги дават по бТВ като „Аз съм Пешо, спечелих 50 000“......
              начи треа да си редко тъпо парче /брокерче/ да посъветваш клиента да надуе яко цената и да чака....
              ама повечето така правят и викат нема сделки и плащат за "репортажи"
              нали, стефи?
              и цял ден едни и същи сентенции по всички форуми дето се спомене думата имот
              препоръка е

Коментар

• Сега ще започне да се тиражира мантрата, че няма качествени имоти, глад за имоти
                и тем подобни.......ами нека така наречените стари и некачествени да отговорят като цена на очакванията на купувачите, пък да видим дали няма да има пазар. Аз твърдя, че ще има. Алчността ограничи пазара и го превърна в изложба, това е истината.
                Никой не иска „да губи“ и така губят всички. На фона на предлагането като цяло, броят сделки е като броя печалби от талончетата.....аз предлагам щастливите собственици да ги дават по бТВ като „Аз съм Пешо, спечелих 50 000“......
                Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                  Имотът не е свобода, имотът е крепостничество.
                  Лорде, ти извън София какво можеш да направиш? Освен това имотът е най-рисковото и нискодоходно начинание. Да вложиш 60 000 и да реализираш на месец едни несигурни във времето 250 (в най-добрия случай) без да смятам разходите.....
                  и ако от тия 60 000еуро 40 000 са кредит, безсмислието е пълно.

А „разговори“ от рода на „Аз купих, пречистих се!....Така ли, я разкажи?“ са като рекламата на македонската наденица.......

ми нивото е такова
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                    Общо в страната през първото тримесечие са въведени в експлоатация 543 жилищни сгради, а новопостроените жилища в тях са 2 291. Спрямо първото тримесечие на миналата година сградите са с 6 по-малко, или с 1,1%, докато жилищата в тях се увеличават с 882, или с 62,6%.
                    http://www.investor.bg/bylgariia/451...taciia-216645/
                    Имотът не е свобода, имотът е крепостничество.
                    Лорде, ти извън София какво можеш да направиш? Освен това имотът е най-рисковото и нискодоходно начинание. Да вложиш 60 000 и да реализираш на месец едни несигурни във времето 250 (в най-добрия случай) без да смятам разходите.....
                    и ако от тия 60 000еуро 40 000 са кредит, безсмислието е пълно.

А „разговори“ от рода на „Аз купих, пречистих се!....Така ли, я разкажи?“ са като рекламата на македонската наденица.......
                    Last edited by darkside; 12.05.2016, 09:31.
                    Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• сериозно, като няма кой да репликира сам ли си хортуваш? )))
                      препоръка е

Коментар

Ще прояви воля, търпение и ще купи, по-скъпо, но... има и по-важни неща. Но ще купи, познавам го добре. Всеки ден сме заедно по за час-два...разбираш...
                        естествено , всеки си реди приоритетите по собствен образ и подобие

а има и още нещо...щом ти си купил...работи и допълнителен аргумент
                        .
                        .
                        .

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение

но публикаицята е от януари....а ако той се е сетил Сега.....няма какво да се направи
                          Ще прояви воля, търпение и ще купи, по-скъпо, но... има и по-важни неща. Но ще купи, познавам го добре. Всеки ден сме заедно по за час-два...разбираш...

Коментар

• за пръв пот го виждам този сайт

Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                            Аз му пуснах на вайбър да прочете това:
                            http://www.sdelkisimoti.bg/news/%D0%...B8%D0%BD%D0%B0
                            но публикаицята е от януари....а ако той се е сетил Сега.....няма какво да се направи
                            .
                            .
                            .

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                              ето ти , разгледай и си отговори на въпроса:

защо твоят колега не може да купи ?!

Няма Качествено предлагане ..!!! ...http://fakti.bg/img/news2016/186085/...3a0f3b0b4a.jpg
                              Аз му пуснах на вайбър да прочете това:
                              http://www.sdelkisimoti.bg/news/%D0%...B8%D0%BD%D0%B0

Коментар

• твоят колега...е Закъснял мин. година и половина

Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                                Нови 7806 жилища за година, но с 2187 по-малко от 2014 - данни на НСИ.
                                Търговци на недвижими имоти очакват 10% поскъпване до края на годината.

http://www.imoti.net/%D2%F0%F3%E4-%C...--nno9255.html

Мой колега търси да вложи средства в имот в София и не успява да намери добра оферта, има предвид не само като цена, а като локация - място, сграда, етаж и т.н.
                                ето ти , разгледай и си отговори на въпроса:

защо твоят колега не може да купи ?!

Няма Качествено предлагане ..!!! ...http://fakti.bg/img/news2016/186085/...3a0f3b0b4a.jpg
                                .
                                .
                                .

Коментар

Working...
                                X