IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледам тука 3-4 комплекса си разменят 32 карти..... научете са на бридж

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
      Така е защото вътрешната миграция в страната доведе освен млади хора, така и 50 годишни набори, които много ги боли, че нямат имот тук, а са продали бащината къща на село на безценица. Това е срамота къща на 10км. от областния Плевен да с два декара и бунар да струва 10 000 лв., дори и 20 000.
      Все едно аз сега да емигрирам в Лондон на тези години, да се свра в мизерна квартирка и намеря някаква непривлекателна и зле платена работа, а да почна да мрънскам в английските форуми за имоти, че много е надут балона от 20 000 паунда на кв.м. до пл. Пикадили.

ПП. Имам две къщи на 10 и 28км. от областен град съизмерим с Плевен и няма да ги продам на такива цени никога.

Къф Лондон ве, нали те изгониха от кашониерата под виенските мостове

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
        Aз не се засягам.Веднага казвам такива цени в Младост за мен също са нереални.Това че им построили метро не ги прави център.Но няма лошо нека си искат ако има кой да им даде,Обяви не гледам щото не съм купувач.Бил съм продавач обаче и знам от личен опит че сделките се случват не чак толкова далече от исканата цена...При мен разликата беше 15% ако не ме лъже паметта.Говоря за 2008 година.Не може да слагаме всички брокери в раздел безхаберници предполагам има и такива които съвестно си гледат работата.И без тях не може за съжаление.И не за всичко са виновни.Ако знаеш какви продавачи и купувачи има ще ти падне капата.Много българи станаха алчни и непочтени
        няма нещо с което да не се съглася тук...освен за младост)
        аз си я харесвам.
        и за брокерите си прав. писал съм тук, че последното го купих през брокерка. взе ми 1,5% или 2 не помня, но жената си свърши добре работата. писал съм тук, доволен съм.

така бай пешо
        Last edited by ratten; 13.05.2016, 13:02.
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
          къде го видя тоя вой?
          това, че пуснах линк за един абсолютен коптор ли?
          или защото казвам, че брокерите са безхаберници?

нямам нищо против цените, които разбирам аз за пазарни, но ти кажи
          за младост пазарна цена ли е 1150евро?
          за мен не е. и гледам обяви седят с дълги месеци н атия цени, предполагам заради компетентни агенции и пазарни цени
          толкова
          ти не се засягай, нямам лоши чувства към теб.
          Aз не се засягам.Веднага казвам такива цени в Младост за мен също са нереални.Това че им построили метро не ги прави център.Но няма лошо нека си искат ако има кой да им даде,Обяви не гледам щото не съм купувач.Бил съм продавач обаче и знам от личен опит че сделките се случват не чак толкова далече от исканата цена...При мен разликата беше 15% ако не ме лъже паметта.Говоря за 2008 година.Не може да слагаме всички брокери в раздел безхаберници предполагам има и такива които съвестно си гледат работата.И без тях не може за съжаление.И не за всичко са виновни.Ако знаеш какви продавачи и купувачи има ще ти падне капата.Много българи станаха алчни и непочтени

Коментар

Пиша за забавление.Като имаш що р този вой срещу цените?
            къде го видя тоя вой?
            това, че пуснах линк за един абсолютен коптор ли?
            или защото казвам, че брокерите са безхаберници?

нямам нищо против цените, които разбирам аз за пазарни, но ти кажи
            за младост пазарна цена ли е 1150евро?
            за мен не е. и гледам обяви седят с дълги месеци н атия цени, предполагам заради компетентни агенции и пазарни цени
            толкова
            ти не се засягай, нямам лоши чувства към теб.
            препоръка е

Коментар

бай пеше, а ти защо пишеш глупости тука? имот нямаш ли? ))
              обади ми се като идваш към софия, ако имаш желание ще ти покажа
              Пиша за забавление.Като имаш що р този вой срещу цените?

Коментар

Един.
                добре, стискаме ръцете и няма да ги умножаваш, чу ли?
                Last edited by ratten; 12.05.2016, 21:36.
                препоръка е

Коментар

не, аз съм джентълмен и ми е достатъчна думата ти.
                  сега само ще им споменем бройката за да няма по-късно спорове.
                  значи
                  3 къщи
                  и колко апартамента?
                  Един.

Коментар

E, с кои глупости съм прекалил? Това с броя на къщите ли предполагаш. Общо са три в България. Нотариални актове ли искаш да ти представя? И аз съм за equal housing opportunity за да напазарувам още три, четири, но това не е възможно никъде по света.
                    не, аз съм джентълмен и ми е достатъчна думата ти.
                    сега само ще им споменем бройката за да няма по-късно спорове.
                    значи
                    3 къщи
                    и колко апартамента?
                    препоръка е

Коментар

мм, предполагам това на снимката е ТЯ, непродаваемата ))
                      никак не съм злобен, забавлявам се с теб
                      но казвал съм ти и преди, като прекалиш с глупостите - ще те бъзикам
                      E, с кои глупости съм прекалил? Това с броя на къщите ли предполагаш. Общо са три в България. Нотариални актове ли искаш да ти представя? И аз съм за equal housing opportunity за да напазарувам още три, четири, но това не е възможно никъде по света.

Коментар

Колкото и да злобееш две са си. Не са станали сега. Едната е на 28км. от един обл. център и на 25км. от друг такъв. Смятай кога ще я продам. Точно никога
                        мм, предполагам това на снимката е ТЯ, непродаваемата ))
                        никак не съм злобен, забавлявам се с теб
                        но казвал съм ти и преди, като прекалиш с глупостите - ще те бъзикам
                        препоръка е

Коментар

абе прав си, не е нужно да ходиш до лондон или дори кьолн,,,,ти това същото си го правиш много успешно и тука )))
                          сега 2 ли станаха къщите?
                          кенефа и курника отделни имоти ли са ? )))
                          Колкото и да злобееш две са си. Не са станали сега. Едната е на 28км. от един обл. център и на 25км. от друг такъв. Смятай кога ще я продам. Точно никога
                          Attached Files

Коментар

Не се шегувай.Той ако имаше имот нема да пише глупости тука.Аз купувам на 149 евро квадрата всеки имот на жълтите павета чакам оферти от разбирачите
                            бай пеше, а ти защо пишеш глупости тука? имот нямаш ли? ))
                            обади ми се като идваш към софия, ако имаш желание ще ти покажа
                            препоръка е

Коментар

Така е защото вътрешната миграция в страната доведе освен млади хора, така и 50 годишни набори, които много ги боли, че нямат имот тук, а са продали бащината къща на село на безценица. Това е срамота къща на 10км. от областния Плевен да с два декара и бунар да струва 10 000 лв., дори и 20 000.
                              Все едно аз сега да емигрирам в Лондон на тези години, да се свра в мизерна квартирка и намеря някаква непривлекателна и зле платена работа, а да почна да мрънскам в английските форуми за имоти, че много е надут балона от 20 000 паунда на кв.м. до пл. Пикадили.

ПП. Имам две къщи на 10 и 28км. от областен град съизмерим с Плевен и няма да ги продам на такива цени никога.

абе прав си, не е нужно да ходиш до лондон или дори кьолн,,,,ти това същото си го правиш много успешно и тука )))
                              сега 2 ли станаха къщите?
                              кенефа и курника отделни имоти ли са ? )))
                              препоръка е

Коментар

Тука се напълни с мечтатели за имоти в София ако може безплатни.И си мислят че като пишат тука ше свалят цените.Всички помним как през 2009 тука се пишеха простотии за 149 евро квадрата на жълтите павета.Е днес сме 2016 и няма.И няма да има никога.Но винаги ще има такива дето точат лиги по форумите за да има с кого да се забавляваме

Коментар

Working...
                                X