IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нови 7806 жилища за година, но с 2187 по-малко от 2014 - данни на НСИ.
    Търговци на недвижими имоти очакват 10% поскъпване до края на годината.

http://www.imoti.net/%D2%F0%F3%E4-%C...--nno9255.html

Мой колега търси да вложи средства в имот в София и не успява да намери добра оферта, има предвид не само като цена, а като локация - място, сграда, етаж и т.н.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Общо в страната през първото тримесечие са въведени в експлоатация 543 жилищни сгради, а новопостроените жилища в тях са 2 291. Спрямо първото тримесечие на миналата година сградите са с 6 по-малко, или с 1,1%, докато жилищата в тях се увеличават с 882, или с 62,6%.
      http://www.investor.bg/bylgariia/451...taciia-216645/

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение

ДА
        Оти си ВИП (временно има пари) ?

Коментар

• Покупката на жилищен имот остава предпочитана инвестиция

Покупката на имот съхранява покупателна способност !

който е купил през 2012..до сега е поне с 30 % Печалба !

и все още е Изгодно ....http://www.dnes.bg/pr/2016/05/09/pok...sticiia.301885
          .
          .
          .

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
            Що?
            и аз мислех да го питам, но реших, че няма да иска да разбули тайната
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение

ДА
              Що?

Коментар

• Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

ДА

Коментар

• новини на сръбски

Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                  като чуя / видя накой да въкликва със "съдържателното" ..."Ха Ха"..
                  веднага в съзнанието ми изплува българин с IQ мин 65 ....къпещ се всяка седмица , работещ за 6 -700 лева ,

но имащ поне "Самсунг Галакси" или Айфон...(обикновено втора употреба )

с финансова грамотност на бакалин от квартален магазин..разбирай тЕрикат в стил 1985 год , далавераджия / бивш куфарен търговец от Анадола ....

на който всичко муе ясно , но няма пари
                  най-значимата му покупка е автомобил втора ръка от Гермаиня , на 10 год , но на 76 000 км ,защото го е карала една баба само до магазина

......
                  хората Извън този профил....да Купуват Имоти....

"Главните герои" от профила.....догодина пак ще са тук....с по 265 Ника...Вече
                  Ти си за „пулицър“!....Развълнуван .съм....знам, че гледаш в момента „моят твой имот“
                  ма не моа се въздържа! ...По-точен психологически разрез досега не бях чел!
                  Last edited by darkside; 10.05.2016, 22:41.
                  Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                    отговорът е еднозначен : Да !!

http://profit.bg/news/Zapochnaha-li-...id-150830.html

Анкетата го Доказва убедително....http://www.investor.bg/polls/view/606/

70 % приемат 2014 за Дъно и Купуват

27 % са пренебрежимо малко....не влияят на техническата картина

4 % незнаещите....такива има Винаги...

Само не знам защо го приемаш за добра новина..
                    И един контролен въпрос в главата - къде държат парите си продавачите

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                      веднага в съзнанието ми изплува българин с IQ мин 65 ....къпещ се всяка седмица , работещ за 6 -700 лева ,

с финансова грамотност на бакалин от квартален магазин..разбирай тЕрикат в стил 1985 год , далавераджия / бивш куфарен търговец от Анадола ....

най-значимата му покупка е автомобил втора ръка от Гермаиня , на 10 год , но на 76 000 км ,защото го е карала една баба само до магазина

......

мисля, че ти неочаквано отговори на въпроса, които много пъти сме те питали
                      "защо ти не купуиваш имоти?"
                      Last edited by ratten; 10.05.2016, 21:18.
                      препоръка е

Коментар

• Имотите Поскъпват

Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                        Е те това имах предвид като ганьовщина хахахаха

......

.
                        .
                        .

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                          Заприличал си на Мирча Кришан

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                            Ми попилял е щот има ти никога няма да попилееш

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                              Остави човека бе, тъй му се радвам че е попилял грешни пари на 1.5к /м2. Още повече готови Бай Ганьо е класика - хвали се как харчи, докато другите народи се хвалят как спестяват - я от данъци я от друго Затуй Ганьо е бедняк, между другото.
                              Ми попилял е щот има ти никога няма да попилееш

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                Да, а уточнението not for sale to you е особено добре казано, важи с абсолютна сила за нашенските хитреци.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Working...
                                X