If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И усвоен балкон с дограма
за правописните грешки в обявата да не говорим, ама ти не ги забелязваш, нали?
Най ще да е някой бургаски лорд завършил география и културен туризъм
коментарите под статията чете ли? - тоя ходи с краставица в задника и ще го продаде когато пръдне комара
Сега е момента да актуализираш цените на именията
А, ти какво си завършил, пернишкия политехнически?
Не ти ли харесва цената, та си така фрустриран
7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
От текста на обявата става ясно, че собственикът му няма ни най-малкото желание да преговаря за цената. Дори напротив! Той предупреждава, че ще продава само на чужденци, а за да отидеш на оглед трябва да представиш банкова гаранция, че имаш 400 хил.евро на влог.
А, така, хак на понижителите!
И усвоен балкон с дограма
за правописните грешки в обявата да не говорим, ама ти не ги забелязваш, нали?
Най ще да е някой бургаски лорд завършил география и културен туризъм
коментарите под статията чете ли? - тоя ходи с краставица в задника и ще го продаде когато пръдне комара
От текста на обявата става ясно, че собственикът му няма ни най-малкото желание да преговаря за цената. Дори напротив! Той предупреждава, че ще продава само на чужденци, а за да отидеш на оглед трябва да представиш банкова гаранция, че имаш 400 хил.евро на влог.
А, така, хак на понижителите!
7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
"От седмица обаче на пазара е и друг имот – в луксозен комплекс в ж.к.“Лазур“.Обявената му цена е 400 хил.евро за 94 кв.м.или 4 255 евро на кв.м.! Рекорд, който ще остане недостижим за дълго."
от блиц.бг
А, тук някой пишеше за мизерни 200 и 300К за апартамент и то в лева!
В статията се казва че това са 600 човека. Голям ъп. И АКО забеляза, се казва че във Сърбия надниците са по-високи от България. А имотите там...
Ама то баба едно си знае едно си бае. ъп,ъп, ъп. Кръгом и пак ъп
Aз пък си мисля да спася кеша в розово масло. Щяло да се вдигне с поне 20% тази година. И тъй като подобно на Стефи вярвам на всичко, което Инвестор пише - знам и цената - ме могат ме измами
"продуктът се е продавал на цени между 9000 и 9500 хил. евро/кг"
Aз пък си мисля да спася кеша в розово масло. Щяло да се вдигне с поне 20% тази година. И тъй като подобно на Стефи вярвам на всичко, което Инвестор пише - знам и цената - ме могат ме измами
"продуктът се е продавал на цени между 9000 и 9500 хил. евро/кг"
Коментар