IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
    .
    .
    а други "Нашенци" пишат в малките часове , не могат да Спят, Притеснени са..Страхуват се за Парите си ...

сигурно "Изчакват" още някакво Чудо ..http://www.dnes.bg/stranata/2016/06/...i-u-nas.305470
    стефи, твоите колежки, берачките на свежи сутрешни краставици, техния ред да купуват мина ли?
    или те чакат на опашката след аспержите?
    препоръка е

Коментар

• ето че дори ти се досещаш ...като се замислиш

Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
      еми те всички вече купиха: доктори, адвокати, менижъри, семейства с и без деца, старци, безработни, но с големи и тайни доходи, бременни, родилки ...абе всички
      само тия с аспержите не са купили още, но като ги дооберат и идат насам да купуват
      тези с Аспержите до Последно чакаха Чудото 200 Евро / км....не дочакаха и отидоха да берат аспержи...

за да съберат пари за Новите Цени

а адвокатите , докторите , менижъри, семейства с и без деца....Купиха Навреме и Евтино
      .
      .
      .

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
        Да....точно тези с аспержите са най-добрите клиенти на пазара. Вече почнахте като оная реклама на македонската наденица.
        еми те всички вече купиха: доктори, адвокати, менижъри, семейства с и без деца, старци, безработни, но с големи и тайни доходи, бременни, родилки ...абе всички
        само тия с аспержите не са купили още, но като ги дооберат и идат насам да купуват
        препоръка е

Коментар

.Нашенци берат аспержи в UK, Купуват си Апартаменти у нас
          .
          .
          а други "Нашенци" пишат в малките часове , не могат да Спят, Притеснени са..Страхуват се за Парите си ...

сигурно "Изчакват" още някакво Чудо ..http://www.dnes.bg/stranata/2016/06/...i-u-nas.305470
          Да....точно тези с аспержите са най-добрите клиенти на пазара. Вече почнахте като оная реклама на македонската наденица.
          Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Нашенци берат аспержи в UK, Купуват си Апартаменти у нас

.
            .

.
            .
            .

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
              Безпаричен - като него. Сигурно жулят на бартер
              на бартер е готино. 1кв.м. шпакловка равен на литър парцуца

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
                Ъъъъ едно уточнение може ли?
                - от колега географ?
                - от колега милиционер?
                - от колега дилър на НИ?
                Безпаричен - като него. Сигурно жулят на бартер

Коментар

.
                  .
                  .
                  http://www.banker.bg/pari-i-pazari/r...oskupnaha-s-84

а в Сливен и Ямбол , Каспичан и Малко Търново ....не поскъпват..за наша радост
                  друг цитат на гладни брокери

Коментар

• Имотите в София поскъпнаха с 8.4%..

.
                    .
                    .
                    http://www.banker.bg/pari-i-pazari/r...oskupnaha-s-84

а в Сливен и Ямбол , Каспичан и Малко Търново ....не поскъпват..за наша радост
                    .
                    .
                    .

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
                      - от колега географ?
                      - от колега милиционер?
                      - от колега дилър на НИ?
                      от колега зидаро-мазач
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                        По темата: 2017-та определено ще е по-изгодно. Особено в големите провинциални градове.
                        дарки а за софия, какво ще кажеш?
                        тая годин ада се купува или да се продава?
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнение
                          Не си я варя, купувам от колега, но мисля сам да варя за втори път. Обидно е да не пишеш по темата, а темата е, че имотите през тази година наистина поскъпват сериозно. Откакто продадоха роднините четиристайния, цените са се качили поне с 20%. Това е за период от само година и половина!
                          - от колега географ?
                          - от колега милиционер?
                          - от колега дилър на НИ?
                          Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

Не си я варя, купувам от колега, но мисля сам да варя за втори път. Обидно е да не пишеш по темата, а темата е, че имотите през тази година наистина поскъпват сериозно. Откакто продадоха роднините четиристайния, цените са се качили поне с 20%. Това е за период от само година и половина!
                            Трябвало е да ги консултираш Виж как са се прецакали хората. Ама от друга страна сигурно си положил усилия, но не са те послушали. Живот...
                            Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

знаех си аз .освен шпакловчик и автомонтиьор си бил и дестилатор на алкохол. поне си земай пещерска , не е приятна на вкус ама поне няма да се тровиш. ти за 2 лева на кило икономия се наливаш с пърцуца

Коментар

• Разбери ме добре

Аз не искам да поскъпват, по скоро съм фен да поевтиняват, щото съм решен да купувам ВИ и БИ.
                                7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

Working...
                                X