Първоначално изпратено от pumpkin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеНе, 420 евро за двустаен в Лозенец. Двеста кило евро за 100 кв. Обзаведен, да, не може, но те са платили. И двете във Вазов не са отдавани. На Витоша е втория. Искам да видиш снимките и тогава коментирай. Направено е, повярвай. Къв ИКЕА, това е за бенгали обзавеждане. Стига глупости.
Има индивиди, които се хвалят колко скъпо им излязло дадено нещо, и колкото по-скъпо, толкова повече се хвалят. Комплекси ли избиват, знам ли?
Да купиш Москвич (апартамент не разбрах във Вазов или във Витоша ) на цената на мерцедес (в европейска столица) хич не е умно и повод за хвалби, но парите са си техни.
Отделно, че това дори да е истина е изключение, а всеки, който е УЧИЛ, или поне от обща култура знае, че изключенията не се позват в статистиката.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеАз в момента обяви не съм поствал. Пак си се объркал сериозно и пак пишеш през куп за грош. Така, ако процедираш в работата си, нищо чудно , че си стигнал до това незавидно положение да нямаш пари за имот след 40 години усилен труд!!!!Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение420E за 200кв моооже
200к евро за 100кв нов - не моооже. Уф, пак забравям че туй са твоите хора от село Балъково...
ПП: дизайнерите имат ли представа кой стил са спазили въобще? Съмнява ме, на мебелите от ИКЕА не пишеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение420E за 200кв моооже
200к евро за 100кв нов - не моооже. Уф, пак забравям че туй са твоите хора от село Балъково...
ПП: дизайнерите имат ли представа кой стил са спазили въобще? Съмнява ме, на мебелите от ИКЕА не пишеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеМи не четеш, къде е имота който коментираме, което е доста показателно. Стреляш на сляпо, без да четеш. Трябва четене!
ти май не схващаш иронията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеТоку що се видях със семейството за което писах - Лозенец, с наема от 420 евро, 200 кв в Иван Вазов. Баси, утрепаха ме, казаха ми че са взели още един във Вазов - 100 кв нов, но обзаведен дизайнерски, ако ми позволи да ми постне снимки ще ви ги пратя - разбира се с позволение. 200К евро!??? Връщам ви в реалността. Гарсониерките в Бургас и където и да е са скъпи, но този великан ме отряза през кръста. Да е жив и здрав. Радвам му се.
Останахме без пари ми рече. Аз му казах да сипе по едно.
ПП: дизайнерите имат ли представа кой стил са спазили въобще? Съмнява ме, на мебелите от ИКЕА не пише
Коментар
-
Току що се видях със семейството за което писах - Лозенец, с наема от 420 евро, 200 кв в Иван Вазов. Баси, утрепаха ме, казаха ми че са взели още един във Вазов - 100 кв нов, но обзаведен дизайнерски, ако ми позволи да ми постне снимки ще ви ги пратя - разбира се с позволение. 200К евро!??? Връщам ви в реалността. Гарсониерките в Бургас и където и да е са скъпи, но този великан ме отряза през кръста. Да е жив и здрав. Радвам му се.
Останахме без пари ми рече. Аз му казах да сипе по едно.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеМи не четеш, къде е имота който коментираме, което е доста показателно. Стреляш на сляпо, без да четеш. Трябва четене!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеопрощавам ти ракията. аз пещерска не пия. иначе от къде си сигурен че няма да я продам. и какво значение има къде е имота, аз нали го подобрих рекорда7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеТи си толкова бос, че даже не си прочел къде е имота от обявата. Само моите недостижими имоти сънуваш. Спокойно , твоята гарсониера ще те надживее, но ти няма да я продадеш, както и няма да купиш нищо през живота си пак. Ако моята прогноза не се сбъдне, дължа ти литър пещерска ракия
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеМисля да му бия рекорда. Ей сега ще постна моята гарсониерка за 500К. то къща за ремонт в Радомир като е 400К моята ремонтирана гарсониерка в столицата требе да е повече7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеЦената е перфектна. Попитах ти кога ще актуализираш твоята?7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнение
Тази обява за апартамент в Бургас изби рибата
"От седмица обаче на пазара е и друг имот – в луксозен комплекс в ж.к.“Лазур“.Обявената му цена е 400 хил.евро за 94 кв.м.или 4 255 евро на кв.м.! Рекорд, който ще остане недостижим за дълго."
от блиц.бг
А, тук някой пишеше за мизерни 200 и 300К за апартамент и то в лева!
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеА, ти какво си завършил, пернишкия политехнически?
Не ти ли харесва цената, та си така фрустриран
Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
Коментар