IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
    Имали дали Сигурно са се качили на някой влак, а?
    Има индивиди, които се хвалят колко скъпо им излязло дадено нещо, и колкото по-скъпо, толкова повече се хвалят. Комплекси ли избиват, знам ли?
    Да купиш Москвич (апартамент не разбрах във Вазов или във Витоша ) на цената на мерцедес (в европейска столица) хич не е умно и повод за хвалби, но парите са си техни.
    Отделно, че това дори да е истина е изключение, а всеки, който е УЧИЛ, или поне от обща култура знае, че изключенията не се позват в статистиката.
    Ще се въздържа да коментирам решението на хората. Апартамента е във Вазов на бул. Витоша - частта която минава през Вазов. Доколкото си спомням преди Вазов се назоваваше Триадица.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
      Не, 420 евро за двустаен в Лозенец. Двеста кило евро за 100 кв. Обзаведен, да, не може, но те са платили. И двете във Вазов не са отдавани. На Витоша е втория. Искам да видиш снимките и тогава коментирай. Направено е, повярвай. Къв ИКЕА, това е за бенгали обзавеждане. Стига глупости.
      Имали дали Сигурно са се качили на някой влак, а?
      Има индивиди, които се хвалят колко скъпо им излязло дадено нещо, и колкото по-скъпо, толкова повече се хвалят. Комплекси ли избиват, знам ли?
      Да купиш Москвич (апартамент не разбрах във Вазов или във Витоша ) на цената на мерцедес (в европейска столица) хич не е умно и повод за хвалби, но парите са си техни.
      Отделно, че това дори да е истина е изключение, а всеки, който е УЧИЛ, или поне от обща култура знае, че изключенията не се позват в статистиката.
      Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнение
        Аз в момента обяви не съм поствал. Пак си се объркал сериозно и пак пишеш през куп за грош. Така, ако процедираш в работата си, нищо чудно , че си стигнал до това незавидно положение да нямаш пари за имот след 40 години усилен труд!!!!
        Ти няма и какво да постваш, щото преди това трябва да получиш разрешение от съсобственика

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
          420E за 200кв моооже
          200к евро за 100кв нов - не моооже. Уф, пак забравям че туй са твоите хора от село Балъково...

ПП: дизайнерите имат ли представа кой стил са спазили въобще? Съмнява ме, на мебелите от ИКЕА не пише
          Не, 420 евро за двустаен в Лозенец. Двеста кило евро за 100 кв. Обзаведен, да, не може, но те са платили. И двете във Вазов не са отдавани. На Витоша е втория. Искам да видиш снимките и тогава коментирай. Направено е, повярвай. Къв ИКЕА, това е за бенгали обзавеждане. Стига глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
            420E за 200кв моооже
            200к евро за 100кв нов - не моооже. Уф, пак забравям че туй са твоите хора от село Балъково...

ПП: дизайнерите имат ли представа кой стил са спазили въобще? Съмнява ме, на мебелите от ИКЕА не пише
            Уверявам те, Крети. Наистина в такъв момент не мога даже да ти опонирам. Ще направя всичко възможно да видиш снимките.

Коментар

Ми не четеш, къде е имота който коментираме, което е доста показателно. Стреляш на сляпо, без да четеш. Трябва четене!

ти май не схващаш иронията.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                Току що се видях със семейството за което писах - Лозенец, с наема от 420 евро, 200 кв в Иван Вазов. Баси, утрепаха ме, казаха ми че са взели още един във Вазов - 100 кв нов, но обзаведен дизайнерски, ако ми позволи да ми постне снимки ще ви ги пратя - разбира се с позволение. 200К евро!??? Връщам ви в реалността. Гарсониерките в Бургас и където и да е са скъпи, но този великан ме отряза през кръста. Да е жив и здрав. Радвам му се.
                Останахме без пари ми рече. Аз му казах да сипе по едно.
                420E за 200кв моооже

Коментар

• Току що се видях със семейството за което писах - Лозенец, с наема от 420 евро, 200 кв в Иван Вазов. Баси, утрепаха ме, казаха ми че са взели още един във Вазов - 100 кв нов, но обзаведен дизайнерски, ако ми позволи да ми постне снимки ще ви ги пратя - разбира се с позволение. 200К евро!??? Връщам ви в реалността. Гарсониерките в Бургас и където и да е са скъпи, но този великан ме отряза през кръста. Да е жив и здрав. Радвам му се.
                  Останахме без пари ми рече. Аз му казах да сипе по едно.

Коментар

Ми не четеш, къде е имота който коментираме, което е доста показателно. Стреляш на сляпо, без да четеш. Трябва четене!
                    а бе прочетох бе, в Бургас,ама това е прованса,така че моя като е в столицата е обявен за 500к, нема да им се даваме на тия провинциалисти де

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                      опрощавам ти ракията. аз пещерска не пия. иначе от къде си сигурен че няма да я продам. и какво значение има къде е имота, аз нали го подобрих рекорда
                      7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

Ти си толкова бос, че даже не си прочел къде е имота от обявата. Само моите недостижими имоти сънуваш. Спокойно , твоята гарсониера ще те надживее, но ти няма да я продадеш, както и няма да купиш нищо през живота си пак. Ако моята прогноза не се сбъдне, дължа ти литър пещерска ракия
                        опрощавам ти ракията. аз пещерска не пия. иначе от къде си сигурен че няма да я продам. и какво значение има къде е имота, аз нали го подобрих рекорда

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                          Мисля да му бия рекорда. Ей сега ще постна моята гарсониерка за 500К. то къща за ремонт в Радомир като е 400К моята ремонтирана гарсониерка в столицата требе да е повече
                          Ти си толкова бос, че даже не си прочел къде е имота от обявата. Само моите недостижими имоти сънуваш. Спокойно , твоята гарсониера ще те надживее, но ти няма да я продадеш, както и няма да купиш нищо през живота си пак. Ако моята прогноза не се сбъдне, дължа ти литър пещерска ракия

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
                            Цената е перфектна. Попитах ти кога ще актуализираш твоята?
                            Аз в момента обяви не съм поствал. Пак си се объркал сериозно и пак пишеш през куп за грош. Така, ако процедираш в работата си, нищо чудно , че си стигнал до това незавидно положение да нямаш пари за имот след 40 години усилен труд!!!!

Коментар

Тази обява за апартамент в Бургас изби рибата

"От седмица обаче на пазара е и друг имот – в луксозен комплекс в ж.к.“Лазур“.Обявената му цена е 400 хил.евро за 94 кв.м.или 4 255 евро на кв.м.! Рекорд, който ще остане недостижим за дълго."

от блиц.бг

А, тук някой пишеше за мизерни 200 и 300К за апартамент и то в лева!
                              Мисля да му бия рекорда. Ей сега ще постна моята гарсониерка за 500К. то къща за ремонт в Радомир като е 400К моята ремонтирана гарсониерка в столицата требе да е повече

Коментар

А, ти какво си завършил, пернишкия политехнически?
                                Не ти ли харесва цената, та си така фрустриран
                                Цената е перфектна. Попитах ти кога ще актуализираш твоята?

Коментар

Working...
                                X