Първоначално изпратено от skeptika
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?
Collapse
Заключена.
X
X
-
нАдай се коньо за зелена трЕва
Имотите Поскъпват , http://www.imoti.net/prices..Средната цена за София е 865 Евро/кв
неназован източник от Пирогов информира ,че има Ръст на Инфарктите , Инсултите ,Фрустрациите и когнитивните дисонанси!
на въпрос към поредния болен..."Защо" , Къде е причината" за тези житейски дисбаланси..
преобладаващият отговор бил: Изпуснах момента за покупка на евтин имот".
.
.
Коментар
-
Брекзит ще окаже влияние и върху пазара на недвижими имоти у нас.
Според Йордан Петров от Управителния съвет на Националното сдружение за недвижими имоти, логично е сътресение като Брекзит да се отрази на пазара на недвижими имоти, подобно на световната финансова криза, когато нивата на продажбите са паднали с 30-40 процента.
Разместване на пазара неминуемо ще има и то ще окаже негативно влияние върху пазара на недвижими имоти в България, прогнозира Петров с уговорката, че не могат да се очертаят точните параметри на промяната.
https://news.bg/finance/kak-britansk...imi-imoti.htmlСпадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Инвестор - Димитър Савов: Темповете на жилищното строителство ще се запазят
.
.
Строителството Ускорява , Цените Растат...http://www.investor.bg/imenata-na-bi...paziat-218585/
скоро евтино не се очаква...но след 2029 год...със Сигурност пак ще е евтино.
.
.
Коментар
-
Във Варна има ръст!
Повишеното предлагане на жилищни кредити с изгодни лихвени проценти, ограниченото предлагане на жилища ново строителство и повишената активност на купувачите постепенно водят до повишаване на цените на жилищата във Варна.
http://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=197533
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ricognito Разгледай мнениеТака е, ама първо, че щом е активен влияе на пазара. И когато е склонен да даде по-висока цена, то неминуемо цената не отива надолу, а нагоре, билото с малко или много. Така че не е точно само и единствено за статистиката. А другото, което и по-рано казахте, всеки може да си харчи парите както иска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеИмали дали Сигурно са се качили на някой влак, а?
Има индивиди, които се хвалят колко скъпо им излязло дадено нещо, и колкото по-скъпо, толкова повече се хвалят. Комплекси ли избиват, знам ли?
Да купиш Москвич (апартамент не разбрах във Вазов или във Витоша ) на цената на мерцедес (в европейска столица) хич не е умно и повод за хвалби, но парите са си техни.
Отделно, че това дори да е истина е изключение, а всеки, който е УЧИЛ, или поне от обща култура знае, че изключенията не се позват в статистиката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнениеКато е 100м2, без общи части ще стане 85. КЪДЕ (по дяволите), на тази площ се събират богове, водопади и остава място за хората.
Може и да има златни орнаменти,които вдигат цената, така че не споря
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение... Толкова. Всеки решава за себе си.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеНе се шегувам, говоря 1 към едно. В момента в който някой спре да купува или цените паднат ще бъда откровен и ще го призная пръв, без да ми пука че съм твърдял обратното. Всичко е възможно, но на този етап е малко вероятно. Цените са сериозни и ето, тези хора са броили тези пари. Статуи на древногръцки богини, ручей и водопади в жилището видях на снимките. Впечатлих се. Толкова. Всеки решава за себе си.
Може и да има златни орнаменти,които вдигат цената, така че не споря
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеНе се шегувам, говоря 1 към едно. В момента в който някой спре да купува или цените паднат ще бъда откровен и ще го призная пръв, без да ми пука че съм твърдял обратното. Всичко е възможно, но на този етап е малко вероятно. Цените са сериозни и ето, тези хора са броили тези пари. Статуи на древногръцки богини, ручей и водопади в жилището видях на снимките. Впечатлих се. Толкова. Всеки решава за себе си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеИ аз съм впечатлен......такъв кич в апартамент не съм виждал. Така е, всеки решава, въпрос на вкус, интелект. Доган си пада по тия екстри.....но при него е обяснимо.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеНе се шегувам, говоря 1 към едно. В момента в който някой спре да купува или цените паднат ще бъда откровен и ще го призная пръв, без да ми пука че съм твърдял обратното. Всичко е възможно, но на този етап е малко вероятно. Цените са сериозни и ето, тези хора са броили тези пари. Статуи на древногръцки богини, ручей и водопади в жилището видях на снимките. Впечатлих се. Толкова. Всеки решава за себе си.Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеШегуваш се....не може да има такива, да набият всичко в един вид актив....от най-тромавите.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеТоку що се видях със семейството за което писах - Лозенец, с наема от 420 евро, 200 кв в Иван Вазов. Баси, утрепаха ме, казаха ми че са взели още един във Вазов - 100 кв нов, но обзаведен дизайнерски, ако ми позволи да ми постне снимки ще ви ги пратя - разбира се с позволение. 200К евро!??? Връщам ви в реалността. Гарсониерките в Бургас и където и да е са скъпи, но този великан ме отряза през кръста. Да е жив и здрав. Радвам му се.
Останахме без пари ми рече. Аз му казах да сипе по едно.Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
Коментар