IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
    .
    лоши времена Идват за хората които Не Инвестират..и по-лоши ще дойдат!
    Да....всеки българин - инвеститор!
    Обаче дядо Торбалан идва и им зема кинтите на тез лоши деца и стаат клошари, щот не слушкат и не купуат.......
    И по темата: изгодно ли е 2016-та? Да, спрямо 2008-ма все още е по-изгодно, но 2017 ще е още по-изгодно, особено януари/март......
    Last edited by darkside; 01.07.2016, 18:13.
    Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
      А колегите си мислеха,че идиоти са само тези дето купуват по десетина човека заедно един имот или на акт 14
      Абе, най-лошото е ако имаш пари....ако случайно имаш, веднага отиаш и ги фъргаш у най-близката кофа или отиаш и купуаш нещо на подпаркетно......и са отърваш! Питай Смешника ако не ми верваш......имотът или животът!
      Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

.
        .
        .
        http://fakti.bg/bulgaria/192308-stot...nsova-piramida

не се научиха уроците "Депозитите - най-рисково вложение"..за тоав историята се повтаря
        А колегите си мислеха,че идиоти са само тези дето купуват по десетина човека заедно един имот или на акт 14
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Началото ли е това ?!?! - Стотици "ужилени" в Дупница от финансова пирамида

.
          .
          .
          http://fakti.bg/bulgaria/192308-stot...nsova-piramida

не се научиха уроците "Депозитите - най-рисково вложение"..за тоав историята се повтаря
          .
          .
          .

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
            От вчера Юнкер говори нещо за Еврото. Шегува ли се...или?

http://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=197643

Курсът на бай Мито дали ще доживее? А цените на имотите от 149 евро на метър?
            Ако курсът е 1лев/1еуро ще ги призная - искат да помогнат! И остават сегашните цени на имотите.
            Ако е на бай Мито, бедна ти е фантазията - ще гледаш филма „1996-та“
            Но най-вероятно самото еуро има проблем като валута....за любителите на екстремни спортове, купувайте рубли. По-евтина рублата няма да стане.....но може да стане мнооого скъпа!
            Last edited by darkside; 30.06.2016, 19:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivasilev1 Разгледай мнение
              Не знам дали е изгодно или не да се купува сега, но ще дам пример от реална оферта:

59000 Е във Варна, квартал Бриз, до Пикадили Парк
              95 кв.м по нотариален акт
              65 реални кв.м. ?????

Закупен 2008 г. по 1500 евро на кв.м., днес се продава по около 600 евро

тук ще подчертая две неща:
              1. нека някой ако може да дефинира цена в днешно време - ето в обявата средната цена по нотариален акт е около 600 евро, но в действителност е 907Е.
              В годината на покупката цената на кв.м. е била 1500 по НА, а реално - 2200Е.
              2. След такъв срив дали обезателно следва ръст? - това за тези, които БЪРЗАТ да купуват. Хората се казали не хващайте падащ нож - това важи най-вече за цените на активите - сега ножът пада ли, скача ли?
              „Аз ще повярвам, че в БГ е започнало някакво устойчиво поскъпване на имотите едва когато на сайта imot.bg банерчето "ИМОТИ С ПАДАЩИ ЦЕНИ" бъде заменено с банерче "ИМОТИ СЪС СКАЧАЩИ ЦЕНИ"
              Дотогова обаче за мен това ще е хилави тенденциики с краткосрочен ефект или просто вървене по хоризонталата на графиката. “

Коментар

истините са Две

1 - ако е купен на върха..през 2008 , на 1500 Евро / кв.....Трябва Чакане....поне година още за да излезе на "фитка"

2 - от Друга страна никой не гарантира ,че няма да се яви Купувач с пари точно за този апартамент

репликата ми беше в Друг аспект....[B]за хората които НЕ знаят че Не Знаят ..Кога , Накъде и пр[/B]
                браво, разбра, че си прав и се поправи )))
                препоръка е

Коментар

• благодаря за оценката

Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                  единственото смислено мнение от теб до момента
                  а ти го изказа без да си дадеш сметка колко си прав
                  истините са Две

1 - ако е купен на върха..през 2008 , на 1500 Евро / кв.....Трябва Чакане....поне година още за да излезе на "фитка"

2 - от Друга страна никой не гарантира ,че няма да се яви Купувач с пари точно за този апартамент

репликата ми беше в Друг аспект....за хората които НЕ знаят че Не Знаят ..Кога , Накъде и пр
                  .
                  .
                  .

Коментар

този апартамент във Варна стои защото Много все още мислят като теб...
                    единственото смислено мнение от теб до момента
                    а ти го изказа без да си дадеш сметка колко си прав
                    препоръка е

Коментар

• Добре си научил "заклинанието"

Първоначално изпратено от ivasilev1 Разгледай мнение
                      Не знам дали е изгодно или не да се купува сега, но ще дам пример от реална оферта:

65 реални кв.м. ?????

1. нека някой ако може да дефинира цена в днешно време - ето в обявата средната цена по нотариален акт е около 600 евро, но в действителност е 907Е.
                      2. След такъв срив дали обезателно следва ръст? - това за тези, които БЪРЗАТ да купуват.

Хората се казали не хващайте падащ нож - това важи най-вече за цените на активите - сега ножът пада ли, скача ли?
                      още по-добре е да знаеш Кога Работи ??

тези които са го измислили това заклинание....го ползват за да плашат оФцете с него....когаот трябва да пазаруват Евтино !!!

ето ти пример :

Най-големите песимисти на Уол Стрийт напазаруваха апартаменти в Манхатън
                      ..http://www.investor.bg/novini/122/a/...nhatyn-111168/

виж Хората които "въвеждат" заклинанието , виж и Датата на покупките им..

сега можеш Без жокер да се сетиш....Ножът пада ли или Зелената Стрелка е Нагоре..

този апартамент във Варна стои защото Много все още мислят като теб...
                      .
                      .
                      .

Коментар

• Не знам дали е изгодно или не да се купува сега, но ще дам пример от реална оферта:

65 реални кв.м. ?????

2. След такъв срив дали обезателно следва ръст? - това за тези, които БЪРЗАТ да купуват. Хората се казали не хващайте падащ нож - това важи най-вече за цените на активите - сега ножът пада ли, скача ли?

Коментар

• Чакалня ЕRM 2 или приемна?

От вчера Юнкер говори нещо за Еврото. Шегува ли се...или?

http://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=197643

Курсът на бай Мито дали ще доживее? А цените на имотите от 149 евро на метър?
                          Last edited by bulgarian lev; 30.06.2016, 16:56.
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• мисля, че колегите шпакловчици добри пари зимат в испания
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                              Не знам изгодно ли е или не - само отделния купувач може да каже.
                              Обещах да съобщавам за покупки за които лично знам:
                              Колега работи в Испания. Вече трети апартамент купува в Бургас за период от 3 -4 години.
                              Гурбетчийка в Гърция, познаваме се от ученици работи неквалифицирана работа. Днес разбрах от жена ми че си е купила апартамент в Нови хан, затворен комплекс, на акт 14. Избора си е нейн, възможностите също, но с примерите подчертавам че хората купуват.
                              Майтапчия, ЕЖК е класика в АНИ хахахаха

Коментар

• Не знам изгодно ли е или не - само отделния купувач може да каже.
                                Обещах да съобщавам за покупки за които лично знам:
                                Колега работи в Испания. Вече трети апартамент купува в Бургас за период от 3 -4 години.
                                Гурбетчийка в Гърция, познаваме се от ученици работи неквалифицирана работа. Днес разбрах от жена ми че си е купила апартамент в Нови хан, затворен комплекс, на акт 14. Избора си е нейн, възможностите също, но с примерите подчертавам че хората купуват.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Working...
                                X