IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
    моят е : цените в Комплексите Растат
    Растат....най-вече в оня комплекс в Ихтиман, дето на другия ник „една приятелка тия дни купи “. Дали има верно идиот, да се набие в тоя комплекс? И да плаща такса и поне 400лв. за гориво да ходи на работа в София?
    Имаш комплекс, Едипов комплекс му викат......
    Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• x_y, тук последните мнения са за триене
      а никовете за бан и почивка на милиционерската станция.
      препоръка е

Коментар

• и аз имам "комплекс"

Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
        Хахаха, като спомена за подменящите парадигми на матрЯла, се сетих за един виц:

"Говорят си двама мъже: " -Ти имаш ли комлекси?

Единият отговаря: Имам, много съм нисък!

Другият казва: "И аз имам, един в Банско, друг на Златни пясъци...."
        моят е : цените в Комплексите Растат
        Last edited by skeptika; 07.07.2016, 10:27.
        .
        .
        .

Коментар

матрялът навсякъде е МатрЯл..

за това му подменят парадигмите периодично...да може да мисли че мисли..http://www.investor.bg/polls/view/628/
          Хахаха, като спомена за подменящите парадигми на матрЯла, се сетих за един виц: "Говорят си двама мъже: " -Ти имаш ли комлекси? Единият отговаря: Имам, много съм нисък! Другият казва: "И аз имам, един в Банско, друг на Златни пясъци...."
          Last edited by Babbitt; 06.07.2016, 22:43.

Коментар

• ооо Булгарише....Селям алейхум

Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
            Нашия матрял си иска братя Галеви да се върнат и въдворят ред.

А английския матрял пита какво е ЕС, но гласува срещу него.

http://m.vesti.bg/bulgaria/obshtestv...galevi-6055888
            матрялът навсякъде е МатрЯл..

за това му подменят парадигмите периодично...да може да мисли че мисли..http://www.investor.bg/polls/view/628/
            .
            .
            .

Коментар

у матряла има Много Грешни пари....трябва "експроприация на Експроприаторите с Бели чорапи"

като Свърши Депозитната Криза....всичко ще емного по-Лесно и Предвидимо
              а Тя сега Започва
              Нашия матрял си иска братя Галеви да се върнат и въдворят ред.

А английския матрял пита какво е ЕС, но гласува срещу него.

http://m.vesti.bg/bulgaria/obshtestv...galevi-6055888
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• за мен това не е Тайна..

Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                БраЧед, защо си махна НаТТУУППорчената СтРРела замалко да те ингнорирам

Гледаш ли кво става - първо Цецовото зеле сега Спомагателните Каси и накрая познай какво следва

Всичко се повтаря остана мистър Жан само ако се сещаш за какво иде реч
                у матряла има Много Грешни пари....трябва "експроприация на Експроприаторите с Бели чорапи"

като Свърши Депозитната Криза....всичко ще емного по-Лесно и Предвидимо
                а Тя сега Започва
                .
                .
                .

Коментар

• rency_kv_id=4&surface_from=&surface_to=&floor_from =&floor_to=&nomer=&keyword=&new_building_yes=on&ci ty_id=10&search_city=&a_id%5B%5D=416&ads_type=all& order=1&show_all=on&x=61&y=20 Много е изгодно,побързайте защото млекото може и да дочака неговата цена
                  За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

пишете си тук....Имотите си Поскъпват и без Ваше разрешение..но да има калабалък...

трябва Графът кат се върне от море да Ви издаде "Допуски за достъп до правилната тема"

до тогава Булгарише Лефф ви дава временни разрешителни..а аз ще съм проЗт пртиер..само Контрола от мен..., счетоводителю

сещаш ли се защо Анкетата няма посещения.....http://www.investor.bg/polls/view/628/

Горчи , много
                    БраЧед, защо си махна НаТТУУППорчената СтРРела замалко да те ингнорирам

Гледаш ли кво става - първо Цецовото зеле сега Спомагателните Каси и накрая познай какво следва

Всичко се повтаря остана мистър Жан само ако се сещаш за какво иде реч

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                      Агенция "Люлин", колега,както обикновено, не си разбрал добре. По морето е фраш. Имотните цени пращят!
                      яко са напращели. на Сънито гонят 300 еуро

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
                        Висшите нали бяха четири?
                        Зависи. Милиционерското за колко висши го броиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                          Агенция "Люлин", колега,както обикновено, не си разбрал добре. По морето е фраш. Имотните цени пращят!
                          Ааа разбирам - в агенция Люлин а кой е на морето?
                          Пращят казваш, направо се тресат
                          Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Добра дошли в Правилната тема , Отново...Агейн велкомен , уелкъм и добро пожаловать

Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                            Същия линк си дал като Лева. ама преди да ги давате тия линкове четете ги де. предишен пост съм казал и пак повтарям това не са депозанти а съдружници в кооперация
                            пишете си тук....Имотите си Поскъпват и без Ваше разрешение..но да има калабалък...

трябва Графът кат се върне от море да Ви издаде "Допуски за достъп до правилната тема"

до тогава Булгарише Лефф ви дава временни разрешителни..а аз ще съм проЗт пртиер..само Контрола от мен..., счетоводителю

сещаш ли се защо Анкетата няма посещения.....http://www.investor.bg/polls/view/628/

Горчи , много
                            .
                            .
                            .

Коментар

тези линкове..https://www.24chasa.bg/novini/article/5625816...

Припомнят позабравени истории за "Преместването "спр. 2014 год (OFче със зеле по Цветанвасилевски)....

Пари на Влог....Лесна Мишена !
                              Същия линк си дал като Лева. ама преди да ги давате тия линкове четете ги де. предишен пост съм казал и пак повтарям това не са депозанти а съдружници в кооперация

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                                манипулативно звучи нещо ,това че видиш ли изгорели депозанти имало. те не са депозанти а съдружници. както всеки бизнес и тука риска е голям . от 20 кооперации 2 са фалирали.ами то това си е съвсем нормален процент да не кажа нисък
                                за 22 години от 20 коопперации 2 фалирали. ами то даже процента нисък.в строителството за толкоз време фалираха поне 80%

Коментар

Working...
                                X