Първоначално изпратено от skeptika
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеКъде си почивате, в офис Люлин ли?
Висшите нали бяха четири?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеДокато нормалните хора си почиваме, тарикатите с бели чорапи ни сервират и си мечтаят за еФтино жилище Един такъв вчера в тhe mill" , не можа да попита сам руснак на маса шестица дали можем да седнем при него, та освен експертизата ми в направление на три висши, трябваше да му преподавам и езика на Достоевски. Впрочем кскто и на много шизоиди- понижители тук
Висшите нали бяха четири?
Пореден ден средните цени в Софето не са мръднали
Във Варна и Бургас бележат спад. Вероятно поради 20-50% скидка която Лорда забелязал тея дниLast edited by pumpkin; 06.07.2016, 12:52.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеНе, не е изгодно. Изгодно е да се мушкат пари в джобовете на кооперациите-взаимно-спомагателни каси. Глей колко шаран на два крака има.
https://www.24chasa.bg/novini/article/5625816
Коментар
-
Мисля ,че ще има Още Изненади..Неприятни
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеДокато нормалните хора си почиваме, тарикатите с бели чорапи ни сервират и си мечтаят за еФтино жилище Един такъв вчера в тhe mill" , не можа да попита сам руснак на маса шестица дали можем да седнем при него, та освен експертизата ми в направление на три висши, трябваше да му преподавам и езика на Достоевски. Впрочем кскто и на много шизоиди- понижители тук
Припомнят позабравени истории за "Преместването "спр. 2014 год (OFче със зеле по Цветанвасилевски)....
Пари на Влог....Лесна Мишена !.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениевсички сте "дюс тарикати"...от голeм по-голeм
последният Балон не е Спаднал....Депозитната Криза...."ОFчето по Цветанвасилевски" още се готви....
как си отива Криза , без да се съберат Грешните Пари , как мислиш ??
раздадени са около 6.9 МЛРД лева за Лихви по Депозити....
БеОградскийот тарикат (КТБ) усвои около 4 МЛРД....
а Останалите ???
Коментар
-
Не, не е изгодно. Изгодно е да се мушкат пари в джобовете на кооперациите-взаимно-спомагателни каси. Глей колко шаран на два крака има.
https://www.24chasa.bg/novini/article/5625816Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеЛорда е на хотел 1 звезда в Несебър
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениенапротив имаш избор. купуваш с акт 16 . верно че е малко по-скъпо но няма риск.а за сравнението с банките не си прав. при банките ако си прочетеш общите условия( верно че повечето подписват без да четат) разбираш че си набутан, докато при строителите всичко е розово, примерно клауза че ако не се построи в срок строителя е длъжен да ти върне парите със законната лихва. да ама не.то като се стигне до там пари нема. строителя е обявил фалит и всички кредитори с изключение на ипотекарните пият една студена вода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеОт миналия понеделниктеб, е си стои на 844. Какво да правя ми кажи, при положение, че смятах от първи тоя месец да дигам офертната на моя с 20к? Да дигам ли или да чакам графиката да еректира?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеРазгледах доста обяви на колеги между Ахелой и Св. Влас. Продажа недвижимость е всичко 20% нагоре до една!
Обядвах рибена супа и фитучини със скариди, поляти с бяло шардоне от Тоскана в р-нт ivanoff, мислиш ли, че ми е до лузъри?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЯсно, говориш за графиката за софийските средни цени. Спокойно, не се тревожи, виж я към понеделник пак и кажи тогава как е.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеНапротив, всеки ден по няколко пъти проверявам средните офертни цени в имоти.нет и споделям
Забелязвам, че от една седмица не са мръднали. За сметка на това графиката се движи..Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар