IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
    тези линкове..https://www.24chasa.bg/novini/article/5625816...

Припомнят позабравени истории за "Преместването "спр. 2014 год (OFче със зеле по Цветанвасилевски)....

Пари на Влог....Лесна Мишена !
    Сам си говориш нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
      Къде си почивате, в офис Люлин ли?
      Висшите нали бяха четири?
      Агенция "Люлин", колега,както обикновено, не си разбрал добре. По морето е фраш. Имотните цени пращят!

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
        Докато нормалните хора си почиваме, тарикатите с бели чорапи ни сервират и си мечтаят за еФтино жилище Един такъв вчера в тhe mill" , не можа да попита сам руснак на маса шестица дали можем да седнем при него, та освен експертизата ми в направление на три висши, трябваше да му преподавам и езика на Достоевски. Впрочем кскто и на много шизоиди- понижители тук
        Къде си почивате, в офис Люлин ли?
        Висшите нали бяха четири?

Пореден ден средните цени в Софето не са мръднали
        Във Варна и Бургас бележат спад. Вероятно поради 20-50% скидка която Лорда забелязал тея дни
        Last edited by pumpkin; 06.07.2016, 12:52.
        Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
          Не, не е изгодно. Изгодно е да се мушкат пари в джобовете на кооперациите-взаимно-спомагателни каси. Глей колко шаран на два крака има.

https://www.24chasa.bg/novini/article/5625816
          манипулативно звучи нещо ,това че видиш ли изгорели депозанти имало. те не са депозанти а съдружници. както всеки бизнес и тука риска е голям . от 20 кооперации 2 са фалирали.ами то това си е съвсем нормален процент да не кажа нисък

Коментар

• Мисля ,че ще има Още Изненади..Неприятни

Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
            Докато нормалните хора си почиваме, тарикатите с бели чорапи ни сервират и си мечтаят за еФтино жилище Един такъв вчера в тhe mill" , не можа да попита сам руснак на маса шестица дали можем да седнем при него, та освен експертизата ми в направление на три висши, трябваше да му преподавам и езика на Достоевски. Впрочем кскто и на много шизоиди- понижители тук
            тези линкове..https://www.24chasa.bg/novini/article/5625816...

Припомнят позабравени истории за "Преместването "спр. 2014 год (OFче със зеле по Цветанвасилевски)....

Пари на Влог....Лесна Мишена !
            .
            .
            .

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
              всички сте "дюс тарикати"...от голeм по-голeм

последният Балон не е Спаднал....Депозитната Криза...."ОFчето по Цветанвасилевски" още се готви....

как си отива Криза , без да се съберат Грешните Пари , как мислиш ??

раздадени са около 6.9 МЛРД лева за Лихви по Депозити....

БеОградскийот тарикат (КТБ) усвои около 4 МЛРД....

а Останалите ???

Коментар

• Не, не е изгодно. Изгодно е да се мушкат пари в джобовете на кооперациите-взаимно-спомагателни каси. Глей колко шаран на два крака има.

https://www.24chasa.bg/novini/article/5625816
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                  Лорда е на хотел 1 звезда в Несебър
                  Бъркаш се, много са звездите. В хотел Звездоброй

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                    напротив имаш избор. купуваш с акт 16 . верно че е малко по-скъпо но няма риск.а за сравнението с банките не си прав. при банките ако си прочетеш общите условия( верно че повечето подписват без да четат) разбираш че си набутан, докато при строителите всичко е розово, примерно клауза че ако не се построи в срок строителя е длъжен да ти върне парите със законната лихва. да ама не.то като се стигне до там пари нема. строителя е обявил фалит и всички кредитори с изключение на ипотекарните пият една студена вода.
                    Еми по - добре са банките. Те ти казват поне истината в очите още преди да си подписал. Според мен банките много негативи отнесоха през 2008-2009 като дойде кризата и те не бяха заслужени. Строителите тогава подхранваха масовата истерия купувайте сега, че утре ще продаваме двойно и хората теглиха кредити като луди. Като се спука балонът строителите взеха колкото можаха и се покриха по топлите страни, а хората останаха без нищо и само с кредити. Та в тази ситуация хората бяха бесни и искаха да си го изкарат на някой, строителите ги нямаше и псуваха банките за злощастната си участ.

Коментар

• алекс,
                      направих ти забележка не за да я триеш и да ме предупреждаваш
                      а за да я вземеш под внимание.
                      препоръка е

Коментар

От миналия понеделниктеб, е си стои на 844. Какво да правя ми кажи, при положение, че смятах от първи тоя месец да дигам офертната на моя с 20к? Да дигам ли или да чакам графиката да еректира?
                        Колкото по-скъпо продадеш, толкова по-добре за теб. Сам решавай. Попитай обаче и дарксайд преди това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                          Разгледах доста обяви на колеги между Ахелой и Св. Влас. Продажа недвижимость е всичко 20% нагоре до една!
                          Обядвах рибена супа и фитучини със скариди, поляти с бяло шардоне от Тоскана в р-нт ivanoff, мислиш ли, че ми е до лузъри?
                          Да ти е сладко и наздраве! Знаеш, пазара има нужда и от индиректни показатели - на плуващите срещу течението.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                            Ясно, говориш за графиката за софийските средни цени. Спокойно, не се тревожи, виж я към понеделник пак и кажи тогава как е.
                            От миналия понеделник все си стои на 844. Какво да правя ми кажи, при положение, че смятах от първи тоя месец да дигам офертната на моя с 20к? Да дигам ли или да чакам графиката да еректира?
                            Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

Напротив, всеки ден по няколко пъти проверявам средните офертни цени в имоти.нет и споделям
                              Забелязвам, че от една седмица не са мръднали. За сметка на това графиката се движи..
                              Ясно, говориш за графиката за софийските средни цени. Спокойно, не се тревожи, виж я към понеделник пак и кажи тогава как е.

Коментар

• Нека се забавляват завалиите Лев

Разгледах доста обяви на колеги между Ахелой и Св. Влас. Продажа недвижимость е всичко 20% нагоре до една!
                                Обядвах рибена супа и фитучини със скариди, поляти с бяло шардоне от Тоскана в р-нт ivanoff, мислиш ли, че ми е до лузъри?

Коментар

Working...
                                X