IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
    Добрите локации на морето са 20% нагоре за година. За лошите има случаен пазар-авджийски, но цени не се смъкват. На южния плаж на Месембрия съм ежедневно. Чадърът е 8лв. при 10% заетост на платена зона, но и там цени се не смъкват

ръст на чадърите

Коментар

• Колеги, много моля да се придържате към естеството на темата!
      Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

Хаха, ти като не можеш да намалиш цените на имотите за кой се помисли? А и някакво подмазване усещам . Искаш ли да се срещем на живо за да ми се скараш така а? Веднага откликвам!
        Последно предупреждение- следва бан.

Коментар

Извинявай, ако ти ги късаш и си се почувствал засегнат. Опростачваш темата, обаче. Тезата е, че на морето никой цени не сваля от имоти до чадъри
          Ааа моля ти се! Късането е тънка работа. Не е за всеки

Цените можеш да видиш тук:
          http://www.imoti.net/prices/13
          смешника обичаше да Я показва графиката, но от известно време запрЕ.
          Тезата е, че офертните цени падат. Факт!

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
            Като отворена книга си
            Да съм писал, че ти късаш билетчетата?
            Извинявай, ако ти ги късаш и си се почувствал засегнат. Опростачваш темата, обаче. Тезата е, че на морето никой цени не сваля от имоти до чадъри

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
              спазвай добрия тон, това да не е оперативка на квартални милиционери.
              и няма да обиждаш дами, ясен ли съм!
              Хаха, ти като не можеш да намалиш цените на имотите за кой се помисли? А и някакво подмазване усещам . Искаш ли да се срещем на живо за да ми се скараш така а? Веднага откликвам!

Коментар

Ами аз говоря за малоумието на концесионера, ама цени не сваля, ама ти пак не рзбра за какво иде реч. Надявам се да се сетиш, че образованието е важно
                Като отворена книга си
                Да съм писал, че ти късаш билетчетата?

Коментар

не ми е приятно, че тия с комплексите ги избивате в анонимен форум през 15 ника.
                  но разбирам положението.
                  тоя купил на сина си инсиния, другия имал къща в слатина за 500к евро...как да не си с комплекси.
                  дай сега малко жален вой как имотите поскъпват и хората купуват а ти още не си сменял балатума в кашониерата
                  Ша извиняваш, ама аз кашониери не притежавам. Това е присъщо на вас- понижителите. Колко четки за зъби държите още в една чаша?

Коментар

.....някакви несвързани глупости, поднесени с просташки изказ........
                    спазвай добрия тон, това да не е оперативка на квартални милиционери.
                    и няма да обиждаш дами, ясен ли съм!
                    препоръка е

Коментар

Кофти работа! Дано поне плащат надницата...
                      Ами аз говоря за малоумието на концесионера, ама цени не сваля, ама ти пак не рзбра за какво иде реч. Надявам се да се сетиш, че образованието е важно
                      Last edited by Babbitt; 07.07.2016, 16:41.

Коментар

... На южния плаж на Месембрия съм ежедневно. Чадърът е 8лв. при 10% заетост на платена зона, но и там цени се не смъкват
                        Кофти работа! Дано поне плащат надницата...

Коментар

Подозирах, че не те кефи факта, че някой ИМА комплекси
                          не ми е приятно, че тия с комплексите ги избивате в анонимен форум през 15 ника.
                          но разбирам положението.
                          тоя купил на сина си инсиния, другия имал къща в слатина за 500к евро...как да не си с комплекси.
                          дай сега малко жален вой как имотите поскъпват и хората купуват а ти още не си сменял балатума в кашониерата
                          препоръка е

Коментар

Лорде,
                            ти по Ахелой каза, че си в момента, ще метнеш ли едно око - има едни КОМПЛЕКСИ на запад от селото в царавичака, да кажеш там по колко и с каква скидка ги дават.
                            Добрите локации на морето са 20% нагоре за година. За лошите има случаен пазар-авджийски, но цени не се смъкват. На южния плаж на Месембрия съм ежедневно. Чадърът е 8лв. при 10% заетост на платена зона, но и там цени се не смъкват

Коментар

x_y, тук последните мнения са за триене
                              а никовете за бан и почивка на милиционерската станция.
                              Подозирах, че не те кефи факта, че някой ИМА комплекси

Коментар

Хахаха, като спомена за подменящите парадигми на матрЯла, се сетих за един виц: "Говорят си двама мъже: " -Ти имаш ли комлекси? Единият отговаря: Имам, много съм нисък! Другият казва: "И аз имам, един в Банско, друг на Златни пясъци...."
                                Лорде,
                                ти по Ахелой каза, че си в момента, ще метнеш ли едно око - има едни КОМПЛЕКСИ на запад от селото в царавичака, да кажеш там по колко и с каква скидка ги дават.

Коментар

Working...
                                X