If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добрите локации на морето са 20% нагоре за година. За лошите има случаен пазар-авджийски, но цени не се смъкват. На южния плаж на Месембрия съм ежедневно. Чадърът е 8лв. при 10% заетост на платена зона, но и там цени се не смъкват
Хаха, ти като не можеш да намалиш цените на имотите за кой се помисли? А и някакво подмазване усещам . Искаш ли да се срещем на живо за да ми се скараш така а? Веднага откликвам!
Извинявай, ако ти ги късаш и си се почувствал засегнат. Опростачваш темата, обаче. Тезата е, че на морето никой цени не сваля от имоти до чадъри
Ааа моля ти се! Късането е тънка работа. Не е за всеки
Цените можеш да видиш тук: http://www.imoti.net/prices/13
смешника обичаше да Я показва графиката, но от известно време запрЕ.
Тезата е, че офертните цени падат. Факт!
Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
спазвай добрия тон, това да не е оперативка на квартални милиционери.
и няма да обиждаш дами, ясен ли съм!
Хаха, ти като не можеш да намалиш цените на имотите за кой се помисли? А и някакво подмазване усещам . Искаш ли да се срещем на живо за да ми се скараш така а? Веднага откликвам!
не ми е приятно, че тия с комплексите ги избивате в анонимен форум през 15 ника.
но разбирам положението.
тоя купил на сина си инсиния, другия имал къща в слатина за 500к евро...как да не си с комплекси.
дай сега малко жален вой как имотите поскъпват и хората купуват а ти още не си сменял балатума в кашониерата
Ша извиняваш, ама аз кашониери не притежавам. Това е присъщо на вас- понижителите. Колко четки за зъби държите още в една чаша?
Подозирах, че не те кефи факта, че някой ИМА комплекси
не ми е приятно, че тия с комплексите ги избивате в анонимен форум през 15 ника.
но разбирам положението.
тоя купил на сина си инсиния, другия имал къща в слатина за 500к евро...как да не си с комплекси.
дай сега малко жален вой как имотите поскъпват и хората купуват а ти още не си сменял балатума в кашониерата
Лорде,
ти по Ахелой каза, че си в момента, ще метнеш ли едно око - има едни КОМПЛЕКСИ на запад от селото в царавичака, да кажеш там по колко и с каква скидка ги дават.
Добрите локации на морето са 20% нагоре за година. За лошите има случаен пазар-авджийски, но цени не се смъкват. На южния плаж на Месембрия съм ежедневно. Чадърът е 8лв. при 10% заетост на платена зона, но и там цени се не смъкват
Хахаха, като спомена за подменящите парадигми на матрЯла, се сетих за един виц: "Говорят си двама мъже: " -Ти имаш ли комлекси? Единият отговаря: Имам, много съм нисък! Другият казва: "И аз имам, един в Банско, друг на Златни пясъци...."
Лорде,
ти по Ахелой каза, че си в момента, ще метнеш ли едно око - има едни КОМПЛЕКСИ на запад от селото в царавичака, да кажеш там по колко и с каква скидка ги дават.
Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар