IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• до Администрацията

Уважаеми ,
    този форум на Инвестор.....вместо Информационен и Комуникационен канал ,....

заприлича благодарение на "двуцифрените IQ - та" на отходен канал.

хора , упражняващи лексиката ..." 55 думи стигат" ще компроментират форума , съотв имиджа на Медийнага група..

няма да е сериозен проблем...да им "дадете " заслужена почивка на тези субекти

ПП : опонентите трябва да знаят....Имотите Поскъпват по Обективни причини и Инвестор го потвърждава ,

а не защото аз или иван ,драган и петкан искаме / НЕ искаме
    .
    .
    .

Коментар

• Абе сетих се нещо интересно, на инженер-химика ще му е забавно кое е това банкерче дето проповядва да не се теглят кредити щото били скъпи

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
        .............Защо ще започнат да се повишават цените на имотите
        Profit.bg се опитва да посочи причини защо имотите няма да падат (или поне не с много), след едно значително понижение от 30-на процента.
        1. Ясни признаци за размразяване на банковото кредитиране.
        Не случайно започваме с този фактор. Именно замразеното кредитиране от страна на банките допринесе за това свободно падане на цените (които разбира се бяха стигнали и едни неразумно високи нива)..............

К'ви баМкови линкове даваш?? И ти, както бибата, сте виждали баМка само праз витрината!
        Къде видЕхте размразено кредитиране? БаМките не могат да намерят (лумпените не се броят) кого да кредитират!
        Линковете "продавам кочина" в imoti.net са РРРРЪССССТ ли??
        От нова година насам съм преценил стойността на активи за над 1 200 000 000 лв.
        Няма да го пиша с думи - сам си го прочети....
        Е, ти нали си баМкер кака, ако няма кого да кредитирш, би гладувал защо се радваш на глад
        Last edited by Babbitt; 27.03.2016, 23:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
          http://www.aristo.org/imoti_readnews_94.html
          Не разбрах тиквата какво е купил и поскъпнало ли е то или поевтинело, но той явно е тук за да саботира темите за НИ, не да се получи нормална дискусия.
          .............Защо ще започнат да се повишават цените на имотите
          Profit.bg се опитва да посочи причини защо имотите няма да падат (или поне не с много), след едно значително понижение от 30-на процента.
          1. Ясни признаци за размразяване на банковото кредитиране.
          Не случайно започваме с този фактор. Именно замразеното кредитиране от страна на банките допринесе за това свободно падане на цените (които разбира се бяха стигнали и едни неразумно високи нива)..............

К'ви баМкови линкове даваш?? И ти, както бибата, сте виждали баМка само праз витрината!
          Къде видЕхте размразено кредитиране? БаМките не могат да намерят (лумпените не се броят) кого да кредитират!
          Линковете "продавам кочина" в imoti.net са РРРРЪССССТ ли??
          От нова година насам съм преценил стойността на активи за над 1 200 000 000 лв.
          Няма да го пиша с думи - сам си го прочети....
          "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Много здраве на понижителите, времето е ПОВИШИТЕЛСКО

http://www.aristo.org/imoti_readnews_94.html
            Не разбрах тиквата какво е купил и поскъпнало ли е то или поевтинело, но той явно е тук за да саботира темите за НИ, не да се получи нормална дискусия.

Благодаря на модератора, че поизтри най-ненужното!
            Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• молба към Модераторите - Темата е Поскъпване на имотите в София

приказвачите , злобарите и неадекватниците нека получат поне "месечeн отдих по IP"

форумът заприлича на селски мегдан ....нека се коригират ...

имаше преди време един озлобен поЕФФтинител за озаптяване....вече Притихна ..

и тези ще се "успокоят" просто им трябва "стимул "..https://bg.wiktionary.org/wiki/%D1%8...BC%D1%83%D0%BB
              .
              .
              .

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
                През социализЪма си купило Хапартамент, щото си имало къща на село и законът е позволявал. Останалите си ги сънувало или си го раздавало брокер
                Аз достатъчно, не ме мисли.
                През социализЪма съм купил вила, не апартамент. В останалите години съм купувал съответно двустаен апартамент, къща, четиристаен апартамент и магазин. Ако смяташ, че съм сънувал, да хванем бас тук пред всички навит ли си? А и с това достатъчно нищо не каза,. какво провиш в този форум, да не си от сугестираните? /по Скептика/

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                  Само през 1984г., 1994г., 2002г., 2007г. и 2009г. А ти?
                  През социализЪма си купило Хапартамент, щото си имало къща на село и законът е позволявал. Останалите си ги сънувало или си го раздавало брокер
                  Аз достатъчно, не ме мисли.
                  Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
                    Купувал или гледал как някой купува?
                    Само през 1984г., 1994г., 2002г., 2007г. и 2009г. А ти?

Коментар

• Малко инфо

Регистриран
                      Детски център “Вила Вилекула” в Редута - мнения
                      ♥0 вт, 27 яну 2009, 10:11

Събирам мнения и впечатления за детски център “Вила Вилекула” в Редута – http://www.vila-pipi.com/index.htm. Ние живеем в района на Оборище и малко ни е далеч този център, но ми звучи най-добре. Знаете ли други частни центрове в района, които са с добра репутация?

Моля да споделите опита си, тъй като за първи път ще давам сина си в детско заведение и малко съм притеснена.

Re: Детски център “Вила Вилекула” в Редута - мнения
                      ♥0 пт, 30 яну 2009, 14:27 #3
                      Да, права си! Истината е, че посетих мястото и не съм много очарована. За игра навън децата имат 3/3 метра върху бетон, вътре ми се стори позахабено, храната им е от частна детска кухня, която аз лично не харесвам и т.н. Може би отношението към децата е добро и професионално, не знам. Като се има предвид, че плащаш доста, се очаква да отговаряш на доста по-високи изисквания! Но така или иначе ми отпада като вариант – инстинктът ми казва така.

..........СУПЕР МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ - ул. Живко Николов до бул. Ситняково, срещу МОЛ. Дворът е 400 кв. м. , а къщата е на два етажа по 80 кв. м. с отделни входове и отгоре тавански етаж. В дворът има и самостоятелна постройка - магазин 20 кв. м. с тоалетна. Сградата е отремонтирана и се ползва за бизнес цели. Възможно е да се ползва като къща за живеене. Всеки от етажите предстявлява двустаен апартаменнт. В съседство има къщи и малки кооперации. За огледи Илиана 0888 88......

"Магазина" май е етернитова барака, а??
                      Attached Files

Коментар

• Снимки през оградата...

Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                        смех 500К за къща в неособено добър квартал
                        Собственика знае ли, че е за "продан" къщата???
                        И са сбъркали с една нула - цената е 49 900 еврака!!

Коментар

• не разбрах амстердам за какво ме предупреждаваш.
                          ако може по-ясно.
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                            На мой познат - софийски хирург който не му се дават кинти му предлагат частно лице, не публична продан къща в Божурище за 38000 евро горе-долу с тази площ. Той се чуди. Той не знае кво иска - в София му се не дават пари, в селото до София било добре, спокойно, рахат отвсякъде и като имаш кола си с шестица от тотото. Но и там не купува.
                            Тези цени на съдията са явно високи за състоянието и местоположението на къщата.
                            За Божурище чувам само хубави неща. Повечето хора там всеки ден пътуват до София - някои с кола, други оставят колата на първата спирка на метрото и слизат до центъра с метро.
                            Конкретно тази къща е била купена с огромен кредит, затова са тръгнали от такава висока цена. А и не е поддържана. Ще ми бъде интересно кога и на колко ще се продаде.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                              След молбата на левчето тука стана като "Искрено и лично"
                              Ми да, ето всички са купили на добри цени в добро време. Какво пискат тогава. Аха, сетих се, цените падат и те губят от инвестицията си.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                                Това не го знам провинция или столица се води, но пада от години и не се продава

http://sales.bcpea.org/bg/properties/item35485.html
                                http://sales.bcpea.org/bg/properties/item133669.html
                                На мой познат - софийски хирург който не му се дават кинти му предлагат частно лице, не публична продан къща в Божурище за 38000 евро горе-долу с тази площ. Той се чуди. Той не знае кво иска - в София му се не дават пари, в селото до София било добре, спокойно, рахат отвсякъде и като имаш кола си с шестица от тотото. Но и там не купува.
                                Тези цени на съдията са явно високи за състоянието и местоположението на къщата. А при публична продан има и други врътки.
                                Last edited by bulgarian lev; 26.03.2016, 16:43.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Working...
                                X