If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?
Здрасти, Евго
Какво да му казвам. Той е от тия дето мислят, цял живот мисли и пресмята да не се мине. Навремето с голям зор си взе първи дом в София. Мисли, смета, тюхка се, трябвало там да вземе, пък взел еди къде си. Па цената, па ремонта, що не взел преди това. После разбра че добре е постъпил, но сега ще купи скъпо. Той е нерешителен, когато предприема стъпка я прави с чувството че се е минал.
Аз ако съм ще сложа и камера - на някои им харесва.
И най-важния върпос: дали му е необходим този имот и дали семейството му са съгласни?
Нищо чудно и с камера да заснемат с лаптопа, Двойката е приятна и културна, на 41-42г.
Здрасти, Евго
Какво да му казвам. Той е от тия дето мислят, цял живот мисли и пресмята да не се мине. Навремето с голям зор си взе първи дом в София. Мисли, смета, тюхка се, трябвало там да вземе, пък взел еди къде си. Па цената, па ремонта, що не взел преди това. После разбра че добре е постъпил, но сега ще купи скъпо. Той е нерешителен, когато предприема стъпка я прави с чувството че се е минал.
Това, което си изброил са типични национални черти на българина. Такъв е и пазара - български, т.е. няма логика.
Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
кажи на твоя приятел да огледа конструкцията, дали е здраво и хубаво строителство и да прецени дали може да стане за живеене с не много големи вложения. И ако има потенциал в имота, да действа.
Аз знам за случай, лекар, който купи в южната част на Витоша в едно село, високо в планината. Купи го за 70 000 лв, къща на груб строеж (средно голяма, 3 етажа с по 2 стаи на етаж) и си я направи дизайнерски. Обаче вложи много пари. Може би още 140 000 лв.
На него му харесва и влиза в концепцията му за отдих и почивка. Чист въздух, река, запазена природа, близо до София. Друг е въпроса, че тези 200 000 лв можеше да ги завърти и да му донесат голяма лихва в периода 2012-2015 г.
А в едната спалня е сложил едно голямо огледало, де се гледат, когато ....
Здрасти, Евго
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
„ Бих посъветвал хората в България да се насочат към недвижимите имоти,
тъй като финансовият пазар все още не е достатъчно развит, каза Ялъмов.“
Не цитирай такива идиотски твърдения..........недоразвит бил финансовия.....
IQ под 30 мое го роди тва.......
Към кои имоти?.... Коптори? Панелки?
Тракийски могили? .....Фабрики? Ниви? ......Щото ако кажем „в леки коли“ и Майбах е кола, и Запорожец......
Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Уважаеми ,
този форум на Инвестор.....вместо Информационен и Комуникационен канал ,....
заприлича благодарение на "двуцифрените IQ - та" на отходен канал.
хора , упражняващи лексиката ..." 55 думи стигат" ще компроментират форума , съотв имиджа на Медийнага група..
няма да е сериозен проблем...да им "дадете " заслужена почивка на тези субекти
ПП : опонентите трябва да знаят....Имотите Поскъпват по Обективни причини и Инвестор го потвърждава ,
а не защото аз или иван ,драган и петкан искаме / НЕ искаме
Искаш цензура?..... Не е демократично..... Нали нищо не може да спре възхода на цените?
Какво те притеснява тогава? Може би, че има аргументи за обратното?
кажи на твоя приятел да огледа конструкцията, дали е здраво и хубаво строителство и да прецени дали може да стане за живеене с не много големи вложения. И ако има потенциал в имота, да действа.
Аз знам за случай, лекар, който купи в южната част на Витоша в едно село, високо в планината. Купи го за 70 000 лв, къща на груб строеж (средно голяма, 3 етажа с по 2 стаи на етаж) и си я направи дизайнерски. Обаче вложи много пари. Може би още 140 000 лв.
На него му харесва и влиза в концепцията му за отдих и почивка. Чист въздух, река, запазена природа, близо до София. Друг е въпроса, че тези 200 000 лв можеше да ги завърти и да му донесат голяма лихва в периода 2012-2015 г.
На мой познат - софийски хирург който не му се дават кинти му предлагат частно лице, не публична продан къща в Божурище за 38000 евро горе-долу с тази площ. Той се чуди. Той не знае кво иска - в София му се не дават пари, в селото до София било добре, спокойно, рахат отвсякъде и като имаш кола си с шестица от тотото. Но и там не купува.
Тези цени на съдията са явно високи за състоянието и местоположението на къщата. А при публична продан има и други врътки.
здрасти,
заприлича благодарение на "двуцифрените IQ - та" на отходен канал.
От името на Бибитката, Стефи и Музовира изказвам възмущение. Не може нашите ценни съфорумци да бъдат дискриминирани на база IQ или образование. Те имат толкова много да споделят! Стига сте ги обиждали.
Коментар