IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
    Защо реши че хора които отдават под наем се издържат от това. И в случая нали това е основното, къде да вложим някой лев който е изкаран от основното занимание на всеки от нас, било то бизнес или просто професия. Ето, някаква част в жилище което би могло да донесе допълнителен доход. Но не и основен.
    ами ако имаш основен доход 15К , не е ли неква кретения да се занимаваш с наеми от по 300-400 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
      познавам семейство дето изкарват по 15-16К на месец и не само не дават под наем ами даже живеят под наем.ама имат 2 слуги. и не пият пърцуца
      Защо реши че хора които отдават под наем се издържат от това. И в случая нали това е основното, къде да вложим някой лев който е изкаран от основното занимание на всеки от нас, било то бизнес или просто професия. Ето, някаква част в жилище което би могло да донесе допълнителен доход. Но не и основен.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнение
        Абе побира ми го, но такава глава, която чете само имотни теми да изкарва по друг начин няма. Повярвай.
        познавам семейство дето изкарват по 15-16К на месец и не само не дават под наем ами даже живеят под наем.ама имат 2 слуги. и не пият пърцуца

Коментар

голям играч е Перо. и той като тебе си мисли че кат е дал едина гарсониерка под наем е голем баровец. а бе вие толкоз ли сте ограничени че си мислите че рентиерството е единствен начин да се изкарват пари. не може да ви го побере главата че има ора дето изкарват много повече с главата си.
          Абе побира ми го, но такава глава, която чете само имотни теми да изкарва по друг начин няма. Повярвай.
          7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

Най ми харесва, като се правиш на неразбиращ. Перо е автора. Толкова ли не можеш да го прочетеш в оригинал
            голям играч е Перо. и той като тебе си мисли че кат е дал едина гарсониерка под наем е голем баровец. а бе вие толкоз ли сте ограничени че си мислите че рентиерството е единствен начин да се изкарват пари. не може да ви го побере главата че има ора дето изкарват много повече с главата си.

Коментар

Кой е автора
              Най ми харесва, като се правиш на неразбиращ. Перо е автора. Толкова ли не можеш да го прочетеш в оригинал

Коментар

"Виж ся Янке, остави ги гладните брокери, и ела при мен в някой от отдаваните от мен имоти. Аз ти предлагам - живей под наем доживот. Няма гладни брокери, няма огледи, само ще си плащаш наем и сметки всеки месец редовно, за да ти е лесен живота. И така доживот, което означава че няма да се притесняваш какво ще става, знаеш си наемчето на 1-во число и тва е. И всеки ден ще можеш да теглиш по една майна на някой от гладните брокери, кво ще кажеш, не е ли върха това !?!?! Аз даже поощрявам всички мои наематели да правят така !"
                Кой е автора

Коментар

• Едно мнение на колега от друг форум

"Виж ся Янке, остави ги гладните брокери, и ела при мен в някой от отдаваните от мен имоти. Аз ти предлагам - живей под наем доживот. Няма гладни брокери, няма огледи, само ще си плащаш наем и сметки всеки месец редовно, за да ти е лесен живота. И така доживот, което означава че няма да се притесняваш какво ще става, знаеш си наемчето на 1-во число и тва е. И всеки ден ще можеш да теглиш по една майна на някой от гладните брокери, кво ще кажеш, не е ли върха това !?!?! Аз даже поощрявам всички мои наематели да правят така !"

Коментар

Всичко което казваш е така. Но имаш ли спомен десетилетия назад покупателната способност да е била висока. И опитай сега да ми обясниш защо в следващите години няма да паднат цените в София. Въпреки това което пишеш и въпреки че то е вярно. Ръста може да се забави, може дори да спре, но освен на недвусмислените коптори движение надолу няма да има. Освен ако не се случи особено събитие.
                    Никой не казва че милионери и шейхове движат пазара тук. Говорехме за 50 те бона и временния статут на чужденците. А че шейховете им дават мангизи, включително на твоите западни политици и финансират всякакви золуми можеш да си сигурен. Това правят, не вдигат цените на имотите.
                    Тия отпреди десетилетия сега са в ЧСИ и банковите списъци. Щото си мислеха че ипотека 12% ГПР е нормална и цените ще растат с по 30% годишно. Ама дойде Видовден през 2008а...особеното събитие, дето в БГ е налице и до днес.
                    Е те затова и няма да го видим пак цирка, не и преди едно поколение. С тази разлика че следващото се задава мургаво и безпарично, белите си изтеглихме децата от Мангалория

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                      Защото ти не желаеш да разбереш че покупателната способност е ниска. Всички фокуси като мелеонери, посолства, арабски шейхове не движат и не определят пазара - и да има 5 сделки годишно в тоя клас, кел файда. За да има пазарен обем, трябват пазарни цени. Т.е. продавачите на 10-тата година лапане на мухи да се усетят че "имот хляб и вода не ще" е остарял лаф Ама е трудно в дървени глави да се налива що е то инвестиция и възвръщаемост - веднага почват тъпотиите за самоучастие (автогол) и как нямало значение цената ако е покупка на собствено жилище.
                      Да....до голяма степен си направил идеален профил на завършен бг идиот-продавач, собственик на коптор.
                      Ето пример за завършен идиот, каквито са повечето мърляви некъпещи се, мързеливи
                      и смрадливи но иначе горди собственици в града на Левчето и Скептика.
                      Според този индивид, дупката-гредоред, която продава и се е вляла като имотна обява и влияе на имотния пазар, е само за „леко освежаване“....

http://olx.bg/ad/prodavam-chetirista...tml#5263da3de9
                      Last edited by darkside; 19.06.2016, 16:03.
                      Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                        Защото ти не желаеш да разбереш че покупателната способност е ниска. Всички фокуси като мелеонери, посолства, арабски шейхове не движат и не определят пазара - и да има 5 сделки годишно в тоя клас, кел файда. За да има пазарен обем, трябват пазарни цени. Т.е. продавачите на 10-тата година лапане на мухи да се усетят че "имот хляб и вода не ще" е остарял лаф Ама е трудно в дървени глави да се налива що е то инвестиция и възвръщаемост - веднага почват тъпотиите за самоучастие (автогол) и как нямало значение цената ако е покупка на собствено жилище.
                        Всичко което казваш е така. Но имаш ли спомен десетилетия назад покупателната способност да е била висока. И опитай сега да ми обясниш защо в следващите години няма да паднат цените в София. Въпреки това което пишеш и въпреки че то е вярно. Ръста може да се забави, може дори да спре, но освен на недвусмислените коптори движение надолу няма да има. Освен ако не се случи особено събитие.
                        Никой не казва че милионери и шейхове движат пазара тук. Говорехме за 50 те бона и временния статут на чужденците. А че шейховете им дават мангизи, включително на твоите западни политици и финансират всякакви золуми можеш да си сигурен. Това правят, не вдигат цените на имотите.

Коментар

Дарки, защо не се опиташ да ме разбереш. Аз не искам ръста да добива заплашителни размери, защото не искам да ми изгърмят активите. Според мен кривата няма да поеме в подобна посока. Надявам се. Поскъпване е едно, индикации за балон е друго. Не намирам корелация от 2008 и сега. През 2008 се случиха неща по света и ефекта на доминото се видя и у нас. Банките. Те са. Не прави аналогия с тогава. Грешка е.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                            Ако наблюдаваш „пресата“ и разглеждаш оферти, „коригирани“ тия дни, обяснимо е мнението ти.....
                            Този така наречен ръст е последният удар, който ще доубие икономически стадото. Това е все едно хора с доход 400лв. да купуват домати по 25лв. килото......ми скоро няма да купуват, само ще гледат сергията......и ти го правиш.
                            Дарки, защо не се опиташ да ме разбереш. Аз не искам ръста да добива заплашителни размери, защото не искам да ми изгърмят активите. Според мен кривата няма да поеме в подобна посока. Надявам се. Поскъпване е едно, индикации за балон е друго. Не намирам корелация от 2008 и сега. През 2008 се случиха неща по света и ефекта на доминото се видя и у нас. Банките. Те са. Не прави аналогия с тогава. Грешка е.

Коментар

Абе майната и на анкетата, аз ти казвам реални събития. Колко само от мен. Пишете колкото си искате. Аз имам очи и наблюдавам и ви съобщавам. Вестниците не стигат. Четете но и наблюдавайте.
                              Ако наблюдаваш „пресата“ и разглеждаш оферти, „коригирани“ тия дни, обяснимо е мнението ти.....
                              Този така наречен ръст е последният удар, който ще доубие икономически стадото. Това е все едно хора с доход 400лв. да купуват домати по 25лв. килото......ми скоро няма да купуват, само ще гледат сергията......и ти го правиш.
                              Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                                Във форума, в имотните теми не виждам повече от 50 ника. Ако влезеш в историята на темите я намериш 500 ника я не.
                                Как станаха над 4,000 гласували си е пълна загадка. Аз до сега не съм успял да гласувам за тема без да се логна, ама след като казваш че в тази амкета се гласува и от нерегистрирани, трябва да ти повярвам.
                                Тогава идва друг въпрос: А от къде тези нерегистрирани значт за анкетата....Моят отговор е от Имоти.нет и други подобни. Демек пусната анкета от броки във брокерски форуми. Аз се учудвам как % за повишаване е само 68. Очаквах 95%, като гласуване на избори за БКП.

Извинявай, ама мноооого нагласена и постоянно цитирана от теб анкета.
                                Освен броки ъп, икономика,стъмистика и т.н. 'науки' , има и нещо наречено логика. Математическа логика по-точно. Та една нагласена анкета минава веднъж, ама като ни я навираш всеки път в очите, все някой се замисля.....
                                Абе майната и на анкетата, аз ти казвам реални събития. Колко само от мен. Пишете колкото си искате. Аз имам очи и наблюдавам и ви съобщавам. Вестниците не стигат. Четете но и наблюдавайте.

Коментар

Working...
                                X