IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
    не са 6000........само Около 31 000 Юзъри има този форум ........http://www.investor.bg/forum/memberl...&sort=username

освен това са гласували и Нерегистрирани потребители...системата позволява !!

колкото до имотите...те Поскъпват със или Без тази анкета
    Във форума, в имотните теми не виждам повече от 50 ника. Ако влезеш в историята на темите я намериш 500 ника я не.
    Как станаха над 4,000 гласували си е пълна загадка. Аз до сега не съм успял да гласувам за тема без да се логна, ама след като казваш че в тази амкета се гласува и от нерегистрирани, трябва да ти повярвам.
    Тогава идва друг въпрос: А от къде тези нерегистрирани значт за анкетата....Моят отговор е от Имоти.нет и други подобни. Демек пусната анкета от броки във брокерски форуми. Аз се учудвам как % за повишаване е само 68. Очаквах 95%, като гласуване на избори за БКП.

Извинявай, ама мноооого нагласена и постоянно цитирана от теб анкета.
    Освен броки ъп, икономика,стъмистика и т.н. 'науки' , има и нещо наречено логика. Математическа логика по-точно. Та една нагласена анкета минава веднъж, ама като ни я навираш всеки път в очите, все някой се замисля.....
    Last edited by master of the seven seas; 19.06.2016, 01:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
      ....което от друга страна е много лошо.....първото е, че са неспособни да я запазят и обработват (мързеливи шкембелии-умници, вечно мрънкащи за нещо) и другото лошо е, че турски и израелски фирми инкогнито изкупуват тази земя, като плащат веднага, в брой. Сиреч, тъпия бг народ си продава земята, а бърбори за патриотизъм след някоя чашка ракия!
      не си прав. ако имаш 20-30дка. какво да обработваш. то е малко. освен това мнгог хора си имат някаква работа в града и не им се ходи на село защото не им е изгодно. то по тая логика аз като имам промишлен имот в прованса и аз не съм патриот, защото го давам под наем, а не съм тръгнал да развивам промишленост

Коментар

...Но купувачите, доколкото ще ги има ще стават все по-взискателни, няма да си дават парите за нещо, което треа да влезеш с лопатата и да го остържеш до тухла и да дадеш още толкова, за колкото си го купил, за да заприлича на нещо..
        Аааа не така Според брокитата тея имоти са "влизаш и се настаняваш". Ако е на тухла се нуждае от освежаване, а ако се е срутил се нуждае от основен ремонт.
        Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

не са 6000........само Около 31 000 Юзъри има този форум ........http://www.investor.bg/forum/memberl...&sort=username

Ама ти какво очакваш, собственици на имоти да гласуват нещо друго ли? ....Толкова са предвидими нещата......Всички собственици
          на имоти тип „коптор спалня хол и кухня за ремонт“ които искат повишаване на цените от нивата през 2009/2012-та са алчни тъпаци, защото нямат вярна преценка за това, което продават. Но купувачите, доколкото ще ги има ще стават все по-взискателни, няма да си дават парите за нещо, което треа да влезеш с лопатата и да го остържеш до тухла и да дадеш още толкова, за колкото си го купил, за да заприлича на нещо..
          Last edited by darkside; 18.06.2016, 22:05.
          Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
            това означава че са продали по некоя нива
            ....което от друга страна е много лошо.....първото е, че са неспособни да я запазят и обработват (мързеливи шкембелии-умници, вечно мрънкащи за нещо) и другото лошо е, че турски и израелски фирми инкогнито изкупуват тази земя, като плащат веднага, в брой. Сиреч, тъпия бг народ си продава земята, а бърбори за патриотизъм след някоя чашка ракия!
            Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Поне 95% от българите имат имот. Те искат техните имоти да поскъпват постоянно и необратимо.
              Така се чувстват богати, това е съвсем нормално....дали в действителност е възможно не се замислят, не е тяхна работа... мисленето. Достатъчно е скептика да даде някой линк и по тв да кажат това, което ушите искат да чуят.
              Поне 90% от българите си мислят, че могат да продадат имотите си при нужда на останалите 3% или 5%.....тъпо, но е така. Да допуснем, че има и такива, които купуват втори, трети имот, но те са малко съотнесено към броя на населението. Освен това тези 5% да допуснем, че не бързат да купуват или просто никога няма да купят, защото нямат пари. Е, как е пазара с измислените 240 000 имотни сделки? Това не означава ли, че 20% от българите са купили имот/нива/гора миналата година? Аман от лъжи и манипулации.....
              Както вече казах, най обичам глупак с пари!
              това означава че са продали по некоя нива

Коментар

• Поне 95% от българите имат имот. Те искат техните имоти да поскъпват постоянно и необратимо.
                Така се чувстват богати, това е съвсем нормално....дали в действителност е възможно не се замислят, не е тяхна работа... мисленето. Достатъчно е скептика да даде някой линк и по тв да кажат това, което ушите искат да чуят.
                Поне 90% от българите си мислят, че могат да продадат имотите си при нужда на останалите 3% или 5%.....тъпо, но е така. Да допуснем, че има и такива, които купуват втори, трети имот, но те са малко съотнесено към броя на населението. Освен това тези 5% да допуснем, че не бързат да купуват или просто никога няма да купят, защото нямат пари. Е, как е пазара с измислените 240 000 имотни сделки? Това не означава ли, че 20% от българите са купили имот/нива/гора миналата година? Аман от лъжи и манипулации.....
                Както вече казах, най обичам глупак с пари!

Коментар

A брокерите продължават да гладуват

Коментар

• ако не искаш да четеш - ето линк за всички Юзъри

Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                    Като се има в предвид че във анкета във форума гласуват не повече от 70% от регистрираните,

НАИСТИНА ле искаш да повярвам че във Инвестор сме над 6,000 РЕАЛНИ съфорумци???

Май брокитата сте прекарилили с регистриране на никове във форума. Хайде стига ни навира в очите ЕДНА манипулирана анкета.
                    А дали цените падат или се вдигат ще видим. Вече брокитата манипулираха данните по Блумберг ТВ за броя на сделките миналата година. Продължавай да натискаш за вдигане на цени. мен ми устройва, за сега продаваме че ни станаха много.

.
                    .
                    .

Коментар

няма значение какво мислят такива като теб...

важно екакво мислят разумните хора , които Купиха , които Купуват сега...http://www.investor.bg/polls/view/606/

такива като Тях са гласували със 69 % " ЗА"

такива като Теб са 29 % "Против"

незнаещите са само 4 % ....
                      ...............
                      това е общата оценка за мненията отн Поскъпването...това е Маркетинг , в който имената нямат значение
                      Като се има в предвид че във анкета във форума гласуват не повече от 70% от регистрираните, НАИСТИНА ле искаш да повярвам че във Инвестор сме над 6,000 РЕАЛНИ съфорумци???
                      Май брокитата сте прекарилили с регистриране на никове във форума. Хайде стига ни навира в очите ЕДНА манипулирана анкета.
                      А дали цените падат или се вдигат ще видим. Вече брокитата манипулираха данните по Блумберг ТВ за броя на сделките миналата година. Продължавай да натискаш за вдигане на цени. мен ми устройва, за сега продаваме че ни станаха много.

Коментар

• Трудно ти е да го разбЕраш

Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                        Кое расте? Медийните упражнения ли? Броя сделки ли? Цените ли? Най обичам да срещна глупак с пари! Няма нищо по-хубаво.......но и те понамаляха.....
                        няма значение какво мислят такива като теб...

важно екакво мислят разумните хора , които Купиха , които Купуват сега...http://www.investor.bg/polls/view/606/

такива като Тях са гласували със 69 % " ЗА"

такива като Теб са 29 % "Против"

незнаещите са само 4 % ....
                        ...............
                        това е общата оценка за мненията отн Поскъпването...това е Маркетинг , в който имената нямат значение
                        .
                        .
                        .

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                          Левчо ги познава всичките - навъртай се около него и нямаш проблеми
                          Може би затова няма глупак без пари, защото е извън играта - наблюдател и добър анализатор. Ням свидетел. А този който е имал възможност да реагира но не го е направил впоследствие сам се категоризира като глупак, но на един късен етап.
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Най обичам да срещна глупак с пари! Няма нищо по-хубаво.......но и те понамаляха.....
                            Левчо ги познава всичките - навъртай се около него и нямаш проблеми

Коментар

.
                              .

http://www.imoti.net/prices.......и Расте...Свиквайте
                              Кое расте? Медийните упражнения ли? Броя сделки ли? Цените ли? Най обичам да срещна глупак с пари! Няма нищо по-хубаво.......но и те понамаляха.....

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                                За реална сделка в Лозенец знам отпреди месец и нещо. Говорих с бащата, купил за сина си. Каза ми, той сглупи, купи в Люлин на върха за 40 К евро, след година и половина преговори, посредници и ходене по мъките едва успя да го продаде за 29К. И сега са купили в Лозенец за 80К, ново 68 квадрата.
                                Един път се е пееб@л, втори път се е прееб@л. Ще има и трети и четвърти и т.н.
                                Виж, че има десетки обяви на ново такова нещо с подобни параметри на 70к ОФЕРТНИ ЦЕНИ
                                Живи и здрави да са

Коментар

Working...
                                X