IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• средна цена за София - 865 Евро / кв

.
    .

http://www.imoti.net/prices.......и Расте...Свиквайте
    .
    .
    .

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
      Ново 68кв. е реално 45/48кв. в най-добрия случай .....80К е лудост някаква....
      Измисляш си нали? Не вярвам да има такива идиоти.....освен ако е обзаведен супер лукс.....
      Дарки, не съм ходил да го видя, нито съм го мерил. Може пък да са реални. Казах, говорих с дъртия. Не си измислям. Не рисувам приказки по стените. Каза че е голям хол с кухненски кът или бокс, коридор и стая, баня с тоалетна и голяма тераса каза, 15 квадрата минимум. Каза че малкия е доволен и си го направил добре.
      Аз затова не купих ново, сметнах че много губя от реалната квадратура.
      Ами това ми каза, дори не съжаляваше. Само каза, дадох му всичките си спестявания. Всеки губи от площта при покупка на ново.
      Бащата е български дипломат и живее в съседство на жилището което е купил за сина си. Съседна сграда. Това му хареса, близо е до нас, рече.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
        За реална сделка в Лозенец знам отпреди месец и нещо. Говорих с бащата, купил за сина си. Каза ми, той сглупи, купи в Люлин на върха за 40 К евро, след година и половина преговори, посредници и ходене по мъките едва успя да го продаде за 29К. И сега са купили в Лозенец за 80К, ново 68 квадрата.
        Без малко и аз да кажа че е глупост, ама после ми мина през ума че сигурно ти си ги завел да се набутат

Коментар

За реална сделка в Лозенец знам отпреди месец и нещо. Говорих с бащата, купил за сина си. Каза ми, той сглупи, купи в Люлин на върха за 40 К евро, след година и половина преговори, посредници и ходене по мъките едва успя да го продаде за 29К. И сега са купили в Лозенец за 80К, ново 68 квадрата.
          Ново 68кв. е реално 45/48кв. в най-добрия случай .....80К е лудост някаква....
          Измисляш си нали? Не вярвам да има такива идиоти.....освен ако е обзаведен супер лукс.....
          Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
            Реална сделка от преди месец.
            Да не започнем обясненията като с Мюнхаузен, имота е до НПМГ.

Коментар

Като усмивки от старите ленти.
              Реална сделка от преди месец.
              Да не започнем обясненията като с Мюнхаузен, имота е до НПМГ.
              Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
                Колко евтини? 720-730 евро на квадрат в Лозенец как ти звучи?
                Като усмивки от старите ленти.

Коментар

Аз съм купил вече, слабо ме грее, наема да си капе, това ме интересува. Но който ще купува да си прави сметка.
                  А и не бързай да ми честитиш. Когато откриеш евтини продажби в София както беше преди 4 години тогава ми честити.
                  Когато откриеш скъпи продажби както преди 8 години тогава ще ти честитя

Коментар

Аз съм купил вече, слабо ме грее, наема да си капе, това ме интересува. Но който ще купува да си прави сметка.
                    А и не бързай да ми честитиш. Когато откриеш евтини продажби в София както беше преди 4 години тогава ми честити.
                    Колко евтини? 720-730 евро на квадрат в Лозенец как ти звучи?
                    Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                      Ай честит "ръст", на Левчо специално - дето чака инвеститорите от Африка:
                      http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...a-baza-219120/

Коментар

Да, ние говорим за имотите като цяло, надолу няма да има. Копторите няма да растат, те и сега не са в завидна позиция. Лошото е че добрите имоти ще растат и от това много народ ще си изгриже ноктите.
                        Няма страшно.....ще има и „магазин за един лев“ и бутици, както е във всичко останало. Според джоба. Но и за бедните ще има богат избор....всички тия стари и вмирисани тип „спалня, хол и бокс/кухня са за тях. На атрактивни цени съответно. Сиреч, за голямата част примитивни жилища в гетата, наречени „комплекси“ ще има „надолу“ и без „нагоре“
                        до събарянето им принудително, както е в цял свят.
                        Last edited by darkside; 17.06.2016, 17:31.
                        Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Ай честит "ръст", на Левчо специално - дето чака инвеститорите от Африка:
                          http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...a-baza-219120/

Коментар

• не се самозабелязвай

Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                            Няма да ти доставя това удоволствие....на хладно съм, работя в момента!
                            А какво искам е тайна за теб, нямаш моето мислене, рамките ти пречат да прозреш.
                            И цените на копторите ще паднат не защото аз искам, а защото синдрома „цена на кв.м.“ ще отиде в кошчето и ще има в едно и също населено място имоти за (примерно) 2 000 000, за 200 000......за 20 000 и за 2000 ($) според локацията и качеството.
                            не ласкай душата си да мисли ,че ми доствя неудоволствие..Пиши си , не пречиш никому
                            както сам си забелязал ,избяхвам "диалозите" с радио - непродуктивни са

добрата новина е ,че намаляхте значително....Ръста ви вади от обороти !

лошата новина е ,че Ръстът ще продължи до 2029 год
                            .
                            .
                            .

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                              А какво искам е тайна за теб, нямаш моето мислене, рамките ти пречат да прозреш.
                              И цените на копторите ще паднат не защото аз искам, а защото синдрома „цена на кв.м.“ ще отиде в кошчето и ще има в едно и също населено място имоти за (примерно) 2 000 000, за 200 000......за 20 000 и за 2000 ($) според локацията и качеството.
                              Да, ние говорим за имотите като цяло, надолу няма да има. Копторите няма да растат, те и сега не са в завидна позиция. Лошото е че добрите имоти ще растат и от това много народ ще си изгриже ноктите.

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                                имаш ли почивен ден , Спри да пишеш необмислености ?
                                почивай , остави го този форум..
                                Цените няма да падат , защото на теб ти се иска..напротив Ще Растат
                                Last edited by darkside; 17.06.2016, 11:48.

Коментар

Working...
                                X