IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• имаш ли почивен ден , Спри да пишеш необмислености ?

Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
    Остави го Андреев.......той е от Големите и наистина не е в криза!
    Но всичко е в бъдеще време....не е лошо първо да ги четеш тия статии......
    „За мен следващите сериозни възможности за развитие са в аутсорсинга в производствената сфера и свързаните с него бизнеси – логистика, складове, транспорт и други. На следващо място е преработващата лека промишленост и износа на продукция, а не на суровини. Тези, а може би и други направления, се нуждаят от индустриални паркове, предлагащи атрактивни условия за създаване или преместване на производства в България. Това ще стане, ако имаме стабилна икономическа среда, колкото е възможно повече независеща от вътрешна политика и с национален приоритет – по-висок жизнен стандарт на българите. Ако условията са на лице......“
    почивай , остави го този форум..
    Цените няма да падат , защото на теб ти се иска..напротив Ще Растат
    Last edited by skeptika; 17.06.2016, 11:28.
    .
    .
    .

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
      .
      .
      http://profit.bg/news/Inzh-Plamen-An...id-151907.html

Инж. Пламен Андреев може и да не употребява тази дума....

но форумното население още чете стари вестници , в очакване на евтини имоти
      Остави го Андреев.......той е от Големите и наистина не е в криза!
      Но всичко е в бъдеще време....не е лошо първо да ги четеш тия статии......
      „За мен следващите сериозни възможности за развитие са в аутсорсинга в производствената сфера и свързаните с него бизнеси – логистика, складове, транспорт и други. На следващо място е преработващата лека промишленост и износа на продукция, а не на суровини. Тези, а може би и други направления, се нуждаят от индустриални паркове, предлагащи атрактивни условия за създаване или преместване на производства в България. Това ще стане, ако имаме стабилна икономическа среда, колкото е възможно повече независеща от вътрешна политика и с национален приоритет – по-висок жизнен стандарт на българите. Ако условията са на лице......“
      Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Инж. Пламен Андреев: Отдавна не употребявам думата „криза“

.
        .
        http://profit.bg/news/Inzh-Plamen-An...id-151907.html

Инж. Пламен Андреев може и да не употребява тази дума....

но форумното население още чете стари вестници , в очакване на евтини имоти
        .
        .
        .

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
          Да, но виж какво пише за панелките в София до метрото.
          http://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=196453
          20 -30%?! Поскъпват означава че ги купуват. Не че се предлагат. Ще кандисат и на панелки, по-достъпни са, а и не са лош вариант.
          Това съобщи изпълнителният директор на "ЕРА България" Антон Андонов
          Едни лафове без покритие, без подкрепа от сделки, без данни, без статистика, без нищо. Чакай си да кандисва някой хааахахахаха

Коментар

към края на 90 - те работех в една ВТО...
            какво е вто?

Коментар

• Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнение
              Когато БНТ реши да ви уведоми /сведе/ ръста, мисля, че ми е време да изляза в законен отпуск известно време. Видя се, че понижителите тичат доста след вятъра, но не очаквах 90% от тях да бъдат със свалени гащи. Абе вие поефтинители сладки на какво разчитахте, на демография, на ниски заплатки, на слаби резерви от село и странство ли бе наивнициии!!! Вие ще сте вечните губещи, щото не ни слушате какво говорим със Скептика, Лева и Разбирателя, а блеете срещу цените.Айде сега яжте хурката до след 12-13 години по Кондратиев.
              Какво ти става, бе човек! Успокой се!....Ръстът е неудържим!...Необратим!...Вечен!...Пийни едно, успокой се, милионер си.
              Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

докато Брояхте звездите в очакване на чудеса от еффтиния.....Тихо влезе Зеленият Крокодил.

.
                Пак добре, че не е влязъл Пурпурнозеленият Излапвач.....

Коментар

• Хахаха, добре им го заби

Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                  докато Брояхте звездите в очакване на чудеса от еффтиния.....Тихо влезе Зеленият Крокодил.

.https://www.youtube.com/watch?v=hT_nvWreIhg

следва "Закуска" ....https://www.youtube.com/watch?v=h_gp3jSqBOk
                  Когато БНТ реши да ви уведоми /сведе/ ръста, мисля, че ми е време да изляза в законен отпуск известно време. Видя се, че понижителите тичат доста след вятъра, но не очаквах 90% от тях да бъдат със свалени гащи. Абе вие поефтинители сладки на какво разчитахте, на демография, на ниски заплатки, на слаби резерви от село и странство ли бе наивнициии!!! Вие ще сте вечните губещи, щото не ни слушате какво говорим със Скептика, Лева и Разбирателя, а блеете срещу цените.Айде сега яжте хурката до след 12-13 години по Кондратиев.
                  7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                    Куката ламборджини ли кара сега? ....Сигурно е реплика! Не бях се замислял....вярно, отстрани погледнато сигурно познавам само боклуците. Познавам естествено и политици - Петков, Цачева, съдии, адвокати...новият ви кмет бегло, пази се, не е корумпиран....засега. А старият ви беше боклук, изнуди един колега и данс го хванаха с белязани..... Но този разговор е с много под-нива...познавам много хора в Плевен. Но единствения ми обект в тоя град е фасадите (без северната) на мола до гарата ви, на един арабин е.....много готин инвеститор.
                    Аладин. Но Райфайзен банк мисля че продаде мола заради просрочия и дългове на дружеството Фраймонд и така е в този вид който е сега - мол Панорама. Стария кмет го знам къв е. И доктор го знам къв е. Хванаха с белязани заместника му и го тикнаха в кауша, той ги е взел за него да си делят. Но така е.
                    Ламборджини кара, а преди година съм се смял, не знам истина ли беше или шега, подсигуряваше гориво на полицията, не им стигаше. Представяш ли си?
                    Last edited by bulgarian lev; 15.06.2016, 23:21.
                    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Кво нещо е телепатията, тъкмо мислех да те питам Куката с Ламборджинито и подобни на него ли познаваш. Оги Жабето... Балбузанов още бръмчи, фигура е. Но, питай тях за средната класа и те ли вдигнаха имотите. Защото подобни хора, а те са хиляди...нека така да го кажем не допринесоха на мен и теб да ни е радостно че всичко е ок. Нали каза да обичаме и да милеем за държавата. Ако те познавах лично щях много неща да ти кажа за елита.
                      Значи познаваш и политически фигури и местната управа, строители.
                      Куката ламборджини ли кара сега? ....Сигурно е реплика! Не бях се замислял....вярно, отстрани погледнато сигурно познавам само боклуците. Познавам естествено и политици - Петков, Цачева, съдии, адвокати...новият ви кмет бегло, пази се, не е корумпиран....засега. А старият ви беше боклук, изнуди един колега и данс го хванаха с белязани..... Но този разговор е с много под-нива...познавам много хора в Плевен. Но единствения ми обект в тоя град е фасадите (без северната) на мола до гарата ви, на един арабин е.....много готин инвеститор.

Коментар

На единия му викате Куката, аз му викам Камен, Оги Ламбиев ми е приятелче, макар и доста по-възрастен от мен, имаме интересни общи спомени с него....а конфликти съм имал в миналото с един местен феодал ли, що ли...., Камен Лозанов ..искаше да ми охранява покер залата..виждах го, одъртял е яко, умряло куче е....в миналото работех известно време за един, дето офиса му беше на 16-тия етаж в Хемус, полезен човек и до днес..... та познавам и други плевенски юнаци, които после скъсаха синджира/пъпната връв и вашите ченгета ги оглозгаха до шушка! Разни паяци и други борчески насекоми......употребени и изхвърлени.
                        Кво нещо е телепатията, тъкмо мислех да те питам Куката с Ламборджинито и подобни на него ли познаваш. Оги Жабето... Балбузанов още бръмчи, фигура е. Но, питай тях за средната класа и те ли вдигнаха имотите. Защото подобни хора, а те са хиляди...нека така да го кажем не допринесоха на мен и теб да ни е радостно че всичко е ок. Нали каза да обичаме и да милеем за държавата. Ако те познавах лично щях много неща да ти кажа за елита.
                        Значи познаваш и политически фигури и местната управа, строители.

Коментар

На единия му викате Куката, аз му викам Камен, Оги Ламбиев ми е приятелче, макар и доста по-възрастен от мен, имаме интересни общи спомени с него....а конфликти съм имал в миналото с един местен феодал ли, що ли...., Камен Лозанов ..искаше да ми охранява покер залата..виждах го, одъртял е яко, умряло куче е....в миналото работех известно време за един, дето офиса му беше на 16-тия етаж в Хемус, полезен човек и до днес..... та познавам и други плевенски юнаци, които после скъсаха синджира/пъпната връв и вашите ченгета ги оглозгаха до шушка! Разни паяци и други борчески насекоми......употребени и изхвърлени.
                          Камен навремето беше почетен гражданин на Плевен , мерседес , пачка , ходеше с един дребен адютант , Скачков..бяха като Крачун и Малчо.

към края на 90 - те работех в една ВТО...и един ден..влиза Камен , с къси гащи..подпалил фитила....казвам му..тук е сложно , по-добре трай..ще видя как мога да помогна..но без обструкции , иначе ще те "вземат"
                          .
                          .
                          .

Коментар

В никакъв случай не те подценявам, дори напротив. Не улучи верния отговор

Коментар

Никога не бих посъветвал тези млади хора какво да правят. Да правят каквото искат, само преди това да помислят, е верният отговор. Оставам с впечатлението, че ме подценяваш....във вашия град познавам
                              няколко човека, известни фигури...
                              В никакъв случай не те подценявам, дори напротив. Не улучи верния отговор

Коментар

Дарки, махни ме мене, аз съм имал - дал съм и съм купил. Направил съм си някаква сметка, дали е грешна остави я. Но дай да посъветваме младите, какво предлагаш да им кажем? Има семейство младо нужда от жилище в София, какво да им кажем, да чакат ли, да купуват ли, с кредит ли, не знам. Ако им кажем да купуват къде ще намерят евтино, ти каза че си приел ръста. Или да се огледат и да идат под наем.
                                Никога не бих посъветвал тези млади хора какво да правят. Да правят каквото искат, само преди това да помислят, е верният отговор. Оставам с впечатлението, че ме подценяваш....във вашия град познавам
                                няколко човека, известни фигури...

Коментар

Working...
                                X