IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
    Така е, и на мен ми харесва тая максима, нека който има да си харчи - коли, телефони, камери и скъпи фотоапарати, книги, музика, екскурзии. Но да не е после - три дена ''иху'', после ''тиху''.
    е това телефони и фотоапарати скъпи неща ли ги броиш

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
      твои са само парите които си изхарчил
      Така е, и на мен ми харесва тая максима, нека който има да си харчи - коли, телефони, камери и скъпи фотоапарати, книги, музика, екскурзии. Но да не е после - три дена ''иху'', после ''тиху''.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Добре. Купуваш и го заключваш. И си бачкаш и си изкарваш и пак купуваш. И така става.
        И къв е смисъла

Коментар

Ето примери от нашето съвремие - спомняш си колко звезди от близкото минало вземали добри пари, много над 15 К които са сега, бяха изпаднали в незавидно положение - болни, изхабени и забравени. Къде им е дохода, къде им мангизите? Борето Годжунов, лека му пръст, спомняш ли си. Ами други, да не ги изброявам. Всички те са си го харчили. Но някои, напротив, пак да не изброявам.
          прав си за това че някой хора са имали добри пари ама са ги пропилели.аз в моя случай визирам млади хора.освен това не казвам че всичките 15К се харчат. идеята ми беше че е кретения такива хора да се занимават с наеми. има доста финансови инструменти ако искат да инвестират. доходността и ликвидността са по-добри. и не отнемат време

Коментар

Ето примери от нашето съвремие - спомняш си колко звезди от близкото минало вземали добри пари, много над 15 К които са сега, бяха изпаднали в незавидно положение - болни, изхабени и забравени. Къде им е дохода, къде им мангизите? Борето Годжунов, лека му пръст, спомняш ли си. Ами други, да не ги изброявам. Всички те са си го харчили. Но някои, напротив, пак да не изброявам.
            твои са само парите които си изхарчил

Коментар

• Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнение
              Да не се опитваш да визираш мен, щото ако мен визираш. ЛОВЯ СЕ НА БАС С ТЕБ ДАЛИ ИМАМ КРЕДИТ ЗА ИМОТ И ДАЛИ ИМАМ САМОУЧАСТИЕ!
              Айде сега да те видим лольо, агенциата за вписванията е явна и инфото им е явно, ха да видим какво внушаваш. АКО НЯМАМ НИКАКВИ КРЕДИТИ ТАМ, очаквам да си посипеш главата с пепел и ръжда!!!!!!!!!!!!
              да не би да е станал предварително изискуем кредита и ЧСИ да е дошло. ти сам се похвали че си купил панелка с кредит от Пощенска банка,това беше преди време , после каза че бил потребителски кредита.сега не знам актуалното положение какво е. мисля че един друг ник го каза. ако сте различни личности моля за изивинение

Коментар

чисто икономически погледнато е кретения защото на такъв човек времето му е скъпо и дори да пренебрегнем рисковете от неплатени наеми сметки и потрошено обзавеждане времето което ще се занимава с наемите не му се изплаща. по добре да работи през това време и ще изкара повече пари
                Добре. Купуваш и го заключваш. И си бачкаш и си изкарваш и пак купуваш. И така става.

Коментар

ами да си го харчиш.

Коментар

Вечен ли мислиш че е този доход от по 15К. Ами ако обстоятелства те принудят да спреш да го получаваш, всичко става.
                    ами вечни неща няма ама да кажем е дългосрочен с тенденция за повишаване. и двамата са топ мениджъри, ако единия остане временно без работа с заплатата на другия ще се оправят идеално. освен това предполагам имат спестявания да изкарат година- две

Коментар

А какво да правиш кеша от по 15 К на месец?
                      чисто икономически погледнато е кретения защото на такъв човек времето му е скъпо и дори да пренебрегнем рисковете от неплатени наеми сметки и потрошено обзавеждане времето което ще се занимава с наемите не му се изплаща. по добре да работи през това време и ще изкара повече пари

Коментар

ами да си го харчиш.
                        Вечен ли мислиш че е този доход от по 15К. Ами ако обстоятелства те принудят да спреш да го получаваш, всичко става.

Коментар

ами да си го харчиш.

Коментар

или допълнителен разход ако си с 20% самоучастие като един наш приятел от форума . може и да си назад ама на хартия си забогател щото имало голем и повсевместен ръст
                            Да не се опитваш да визираш мен, щото ако мен визираш. ЛОВЯ СЕ НА БАС С ТЕБ ДАЛИ ИМАМ КРЕДИТ ЗА ИМОТ И ДАЛИ ИМАМ САМОУЧАСТИЕ!
                            Айде сега да те видим лольо, агенциата за вписванията е явна и инфото им е явно, ха да видим какво внушаваш. АКО НЯМАМ НИКАКВИ КРЕДИТИ ТАМ, очаквам да си посипеш главата с пепел и ръжда!!!!!!!!!!!!
                            7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

ами ако имаш основен доход 15К , не е ли неква кретения да се занимаваш с наеми от по 300-400 лева

Коментар

Защо реши че хора които отдават под наем се издържат от това. И в случая нали това е основното, къде да вложим някой лев който е изкаран от основното занимание на всеки от нас, било то бизнес или просто професия. Ето, някаква част в жилище което би могло да донесе допълнителен доход. Но не и основен.
                                или допълнителен разход ако си с 20% самоучастие като един наш приятел от форума . може и да си назад ама на хартия си забогател щото имало голем и повсевместен ръст

Коментар

Working...
                                X