Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеТова в бг ли е?....Това ли е бъдещето на люкса в Прованса?
http://sales.bcpea.org/bg/properties/item177223.htmlОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеTe така и с имотите Толкова ти е акъла, затова.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениетой и имотите редко ги ползва. засега чета за покупки и ремонти и обзавеждане. за наем не съм прочелОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеПлевенски лукс от 1970-та.......изгодно....... Сигурно целия ел, ВиК и мръсен канал на сградата са за подмяна. ...в такова нещо се влиза и се прави „кюртаж“ до голо и още 20 000е. и ще стане работата - баня, кухненско обзавеждане, дограми, настилки.....стени......тавани......чудо! Тогава вече може и да струва 40 000......
http://olx.bg/ad/mnogostaen-apartame...tml#a9e0f2882eЕдинствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Това в бг ли е?....Това ли е бъдещето на люкса в Прованса?
http://sales.bcpea.org/bg/properties/item177223.htmlСпадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Плевенски лукс от 1970-та.......изгодно....... Сигурно целия ел, ВиК и мръсен канал на сградата са за подмяна. ...в такова нещо се влиза и се прави „кюртаж“ до голо и още 20 000е. и ще стане работата - баня, кухненско обзавеждане, дограми, настилки.....стени......тавани......чудо! Тогава вече може и да струва 40 000......
http://olx.bg/ad/mnogostaen-apartame...tml#a9e0f2882eСпадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеTe така и с имотите Толкова ти е акъла, затова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеМоже би такива хора диверсифицират. И не всички са достатъчно запознати дотолкова че умело да управляват по-рискови финансови инструменти. Или се занимават с друго, което не им дава нито времето, нито компетентността.Last edited by nradev; 20.06.2016, 03:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеДа. Но който е запален и обича тези играчки си купува. И аз имам една камера HDR Sony HD camhoder така седи у дома, рядко я използвам. Но когато излезе през 2009 дадох за нея 650 евро. Не е скъпа, естествено, но сега се питам защо ли я купих. Други обаче не мислят така
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениее то тия фотоапарати са за професионалистиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеАми всичко, не съм имал предвид само скъпи, а хубави неща. Маркови дрехи, ето мой приятел чух че си купил много добра уредба за музика с някакви спец ръчно изработени високоговорители за 17 К лева. Защо, фотоапарат с добър оптичен сет може да бъде много скъп. Телефоните, не. Това е за хлапаците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениее това телефони и фотоапарати скъпи неща ли ги броишОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеМоже би такива хора диверсифицират. И не всички са достатъчно запознати дотолкова че умело да управляват по-рискови финансови инструменти. Или се занимават с друго, което не им дава нито времето, нито компетентността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеправ си за това че някой хора са имали добри пари ама са ги пропилели.аз в моя случай визирам млади хора.освен това не казвам че всичките 15К се харчат. идеята ми беше че е кретения такива хора да се занимават с наеми. има доста финансови инструменти ако искат да инвестират. доходността и ликвидността са по-добри. и не отнемат времеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар