IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
    някой му викат управлвние, а аз му викам спекулация. немах предвид спекулации а дългосрочно инвестиране.пасивен портфейл. купуваш и държиш. говорим за хоризонт над 10 години.продаваш само ако спешно имаш нужда от пари, а не с цел да ловиш колебания в цените
    Част в акции, част в имоти. Имота е ниско ликвиден.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
      Това в бг ли е?....Това ли е бъдещето на люкса в Прованса?

http://sales.bcpea.org/bg/properties/item177223.html
      По-скоро разпределението не е никак добро - последната снимка схема на жилището.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
        Te така и с имотите Толкова ти е акъла, затова.
        То ако слушам тебе и четки за зъби няма да си купувам.

Коментар

той и имотите редко ги ползва. засега чета за покупки и ремонти и обзавеждане. за наем не съм прочел
          Всичко си прочел ти ми се правиш на мома ощипана.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
            Плевенски лукс от 1970-та.......изгодно....... Сигурно целия ел, ВиК и мръсен канал на сградата са за подмяна. ...в такова нещо се влиза и се прави „кюртаж“ до голо и още 20 000е. и ще стане работата - баня, кухненско обзавеждане, дограми, настилки.....стени......тавани......чудо! Тогава вече може и да струва 40 000......

http://olx.bg/ad/mnogostaen-apartame...tml#a9e0f2882e
            Как бе? Влизаш и се настаняваш. Супер лукс! И фототапет има. Само той дига с поне 1763 евро цената. Мебели "масиФ" с истински фурнир. Сега не правят такива.
            Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Това в бг ли е?....Това ли е бъдещето на люкса в Прованса?

http://sales.bcpea.org/bg/properties/item177223.html
              Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Плевенски лукс от 1970-та.......изгодно....... Сигурно целия ел, ВиК и мръсен канал на сградата са за подмяна. ...в такова нещо се влиза и се прави „кюртаж“ до голо и още 20 000е. и ще стане работата - баня, кухненско обзавеждане, дограми, настилки.....стени......тавани......чудо! Тогава вече може и да струва 40 000......

http://olx.bg/ad/mnogostaen-apartame...tml#a9e0f2882e
                Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                  той и имотите редко ги ползва. засега чета за покупки и ремонти и обзавеждане. за наем не съм прочел

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                    Може би такива хора диверсифицират. И не всички са достатъчно запознати дотолкова че умело да управляват по-рискови финансови инструменти. Или се занимават с друго, което не им дава нито времето, нито компетентността.
                    някой му викат управлвние, а аз му викам спекулация. немах предвид спекулации а дългосрочно инвестиране.пасивен портфейл. купуваш и държиш. говорим за хоризонт над 10 години.продаваш само ако спешно имаш нужда от пари, а не с цел да ловиш колебания в цените
                    Last edited by nradev; 20.06.2016, 03:45.

Коментар

Да. Но който е запален и обича тези играчки си купува. И аз имам една камера HDR Sony HD camhoder така седи у дома, рядко я използвам. Но когато излезе през 2009 дадох за нея 650 евро. Не е скъпа, естествено, но сега се питам защо ли я купих. Други обаче не мислят така

Коментар

е то тия фотоапарати са за професионалисти
                        Да. Но който е запален и обича тези играчки си купува. И аз имам една камера HDR Sony HD camhoder така седи у дома, рядко я използвам. Но когато излезе през 2009 дадох за нея 650 евро. Не е скъпа, естествено, но сега се питам защо ли я купих. Други обаче не мислят така

Коментар

Ами всичко, не съм имал предвид само скъпи, а хубави неща. Маркови дрехи, ето мой приятел чух че си купил много добра уредба за музика с някакви спец ръчно изработени високоговорители за 17 К лева. Защо, фотоапарат с добър оптичен сет може да бъде много скъп. Телефоните, не. Това е за хлапаците.
                          е то тия фотоапарати са за професионалисти

Коментар

е това телефони и фотоапарати скъпи неща ли ги броиш
                            Ами всичко, не съм имал предвид само скъпи, а хубави неща. Маркови дрехи, ето мой приятел чух че си купил много добра уредба за музика с някакви спец ръчно изработени високоговорители за 17 К лева. Защо, фотоапарат с добър оптичен сет може да бъде много скъп. Телефоните, не. Това е за хлапаците.

Коментар

Може би такива хора диверсифицират. И не всички са достатъчно запознати дотолкова че умело да управляват по-рискови финансови инструменти. Или се занимават с друго, което не им дава нито времето, нито компетентността.
                              еми да си купиш акции и да си ги държиш дълго време не се иска голем напън.ако искаш може и да диверсифицираш.примерно ивестираш в 5 акции

Коментар

прав си за това че някой хора са имали добри пари ама са ги пропилели.аз в моя случай визирам млади хора.освен това не казвам че всичките 15К се харчат. идеята ми беше че е кретения такива хора да се занимават с наеми. има доста финансови инструменти ако искат да инвестират. доходността и ликвидността са по-добри. и не отнемат време

Коментар

Working...
                                X