Първоначално изпратено от tea_cup
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеМоля, да не бъда разбиран погрешно, но не съм тук за да се заяждам с никой или да го убиждам. Просто мислех, че участниците в тази тема имат какво да споделят, а не само изкривени стакмистики, до които всеки "консуматор" има достъп.
Явно съм сгрешил, поради които спирам да пиша в тази тема.
Успех с шегите.
Не е необходимо да спираш да пишеш заради когото и да е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеМоля, да не бъда разбиран погрешно, но не съм тук за да се заяждам с никой или да го убиждам. Просто мислех, че участниците в тази тема имат какво да споделят, а не само изкривени стакмистики, до които всеки "консуматор" има достъп.
Успех с шегите.
Това е положението.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
оправяй Правописа ..другото ще го разбереш
Успех с шегите.
за какво споделяне иде реч....това не е форум за приказвачи от сорта на Блиц ,Шок и Чук Чук..
това е Инвестор...ако ти се приказва...освен гореизборените , може и в "БГ мама"
има още един - двама като теб...останалите са заинтересовани лица...с Отношение към Парите
по постовете ще ги Познаеш...ако можеш.
.
.
Коментар
-
Митото , не им даавай матрЯл за размишление
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеНе Чичо а Дедо и не питайте а чИтете постовете ми - имате глави мислете и РишаваЙте задачите
Както бЕх писал преди аз си го меря със ССтеФФи
но реално говорим за едно и също
само различни са начините как да си спасите ПАРАТА
Всеки да си решава за него
.
Чукча не ще да чете....Чукча иска да пише , да се "забавлява"
нали знаеш кога глу**ците зреят...когато направят Всички Възможни Грешки...
лошото е , че Парата ще е е улетЕла в небитието ..а стомахът ще е Празен и няма Покрив над главата
битончик я станал 160 евро...я не (няма Кой да го позволи)..но Парата....отива там където й е мястото
добре си го написал.....Всеки да си носи Главата с него и да си плаща СметкатаLast edited by skeptika; 16.03.2016, 10:05..
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеee, ти пък много на сериозно си я взел скептичната стефи слатинска.
ние тук за забавления я ползваме а не да водим водим смислен разговор.с нея. второто виждаш не е възможно.
Успех с шегите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеАз не съм поредният глупак, който да се влияе от чуждо мнение, тъй като имам собствено такова изградено от практически опит или търговски взаимоотношения с този бранш.
Ако и ти беше човек, който има свое мнение, а не копирайки тази и онази стакмистика, щеше да защитиш тезата си, но явно е много по-лесно да ругаеш, убиждаш и заплашваш от колкото да бъдеш искрен и отговориш по почтенен начин на въпросите зададени от мен по-долу.
ние тук за забавления я ползваме а не да водим водим смислен разговор.с нея. второто виждаш не е възможно.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение.
.
.
.
Питай Чичо си Мито - Потопа за стъкмистиките и Действителността
той ще ти обясни системата
Както бЕх писал преди аз си го меря със ССтеФФи но реално говорим за едно и също само различни са начините как да си спасите ПАРАТА
Всеки да си решава за него
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение.
.
.
.
той ще ти обясни системата
Ако и ти беше човек, който има свое мнение, а не копирайки тази и онази стакмистика, щеше да защитиш тезата си, но явно е много по-лесно да ругаеш, убиждаш и заплашваш от колкото да бъдеш искрен и отговориш по почтенен начин на въпросите зададени от мен по-долу.
Коментар
-
re
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеКакто казах по-долу в коментара си - стакмистиките са едно на ръка, а действителността е друго.
Неможеш да сравняваш само тези така наречени средни цени за даден период, не това е най-важното за този бранш.
Би ли ни казал 10г. история на продадените жилища? Би ли ни казал на какви цени са продадени те? Къде в тази стакмистика са жилищата, които не са ново строителства и каква част от пазара представляват те?!?
То така и аз мога а ти кажа, че продавам 20 апартамента на цена 900Евро, но въпроса е не само на каква цена го предлагам, а кой е скпонен да закупи. И да речем, че продам 5 жилища за 1год. на тази цена, какво ги правя другите 15??? Седят необитаеми или ги пускам на наемче.
И в крайна сметка явно идея си нямаш как се продава и как се купува физически, а не да седиш по цял ден тук и флуудваш темата. Върви и пробвах първо да купуш жилище, а после да го продадеш и ще си говорим пак.
Някак си много лесно излизат стакмистиките при теб..... едва ли не купиваш си жилище и след няколко години го продаваш с 30% печалба - ДА, ама НЕ!
Не трябва да се водим от годините на бума 2004-2009 г., когато нещата не бяха реални. Спомням си, че по-читавите оферти щом се появяха в сайтовете за недвижими имоти, бързо се оцвятеваха в червено като продадени.
В момента в СФ липсва стабилно платежоспособно търсене.
Един от минусите според мен е,че като купуваш жилище, по-често е в недовършен вид или за ремонт. Даваш маса пари, а после трябва да го оправяш. Казвам ви го като човек с 2 нотариални акта за имоти в СФ.
Коментар
-
Питай Чичо си Мито - Потопа
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеКакто казах по-долу в коментара си - стакмистиките са едно на ръка, а действителността е друго.
Неможеш да сравняваш само тези така наречени средни цени за даден период, не това е най-важното за този бранш.
Би ли ни казал 10г. история на продадените жилища? Би ли ни казал на какви цени са продадени те? Къде в тази стакмистика са жилищата, които не са ново строителства и каква част от пазара представляват те?!?
То така и аз мога а ти кажа, че продавам 20 апартамента на цена 900Евро, но въпроса е не само на каква цена го предлагам, а кой е скпонен да закупи. И да речем, че продам 5 жилища за 1год. на тази цена, какво ги правя другите 15??? Седят необитаеми или ги пускам на наемче.
И в крайна сметка явно идея си нямаш как се продава и как се купува физически, а не да седиш по цял ден тук и флуудваш темата. Върви и пробвах първо да купуш жилище, а после да го продадеш и ще си говорим пак.
Някак си много лесно излизат стакмистиките при теб..... едва ли не купиваш си жилище и след няколко години го продаваш с 30% печалба - ДА, ама НЕ!
.
.
.
той ще ти обясни системата.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениеот.. 2014 год...средна цена от 613.14 Евро/кв.......
до..2016 год - средна цена от 834.89 Евро/кв
------------
има точно 221.75 Евро/Кв. Ръст ,
като тук влизат и панеляците от Толстой , Надеждите , Мизерно предградие , Обеля и Ботунец
ето ти Графика.. макар че е от 2015... http://www.imoti.net/prices
поискай справка от Инвестор за 2014 ...
Тази статистика.....трябва да ти "говори" , ако можеш да "четеш"..Дъно през 2014....http://www.investor.bg/polls/view/606/
Коментар
-
нема файда да им наливаш
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеХа, ти си бил голям "оптимист". Пазарът на НИ е 15 нагоре и 2 надолу.
Такава е историята
ще им загорчи....http://www.dnevnik.bg/biznes/finansi..._shefa_na_bnb/
Не Разбирам какво търсят Посланици при шефа на БНБ...можеш ли да ми Обясниш ...Графе ??
прав си за Историята....Историята Винаги се ПовтаряLast edited by skeptika; 16.03.2016, 07:51..
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениее то като се дигнали за какво да купуваме.който фанала влака фанал. не виждам логика като има ръст за 2 години ,да има и следвашите 2Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
Коментар