IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
    Просто вкарай троловете в листа с игнора, така няма да виждаш постовете им.
    Не е необходимо да спираш да пишеш заради когото и да е.
    аа, бях вкарал скептичната стефи в игнора, ам амного скучно без нейните напъни да вдига цените....и я върнах пак да ме весели
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
      Моля, да не бъда разбиран погрешно, но не съм тук за да се заяждам с никой или да го убиждам. Просто мислех, че участниците в тази тема имат какво да споделят, а не само изкривени стакмистики, до които всеки "консуматор" има достъп.

Явно съм сгрешил, поради които спирам да пиша в тази тема.

Успех с шегите.
      Просто вкарай троловете в листа с игнора, така няма да виждаш постовете им.
      Не е необходимо да спираш да пишеш заради когото и да е.

Коментар

Моля, да не бъда разбиран погрешно, но не съм тук за да се заяждам с никой или да го убиждам. Просто мислех, че участниците в тази тема имат какво да споделят, а не само изкривени стакмистики, до които всеки "консуматор" има достъп.

Успех с шегите.
        Че споделяме бе. Проблемът на Стефка, Спаска, Бибитка, Мимитка и т.н. е че няма сделки. Няма сделки няма комисион. Няма комисион няма папане. Чаветата гладни... Както е казал народЪТ (с пълен Член) гладът е по-силен и от тока.

Това е положението.
        Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• оправяй Правописа ..другото ще го разбереш

Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение

Успех с шегите.
          изобщо не става дума за заяждане и Обиди...

за какво споделяне иде реч....това не е форум за приказвачи от сорта на Блиц ,Шок и Чук Чук..

това е Инвестор...ако ти се приказва...освен гореизборените , може и в "БГ мама"

има още един - двама като теб...останалите са заинтересовани лица...с Отношение към Парите

по постовете ще ги Познаеш...ако можеш
          .
          .
          .

Коментар

• Митото , не им даавай матрЯл за размишление

Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
            Не Чичо а Дедо и не питайте а чИтете постовете ми - имате глави мислете и РишаваЙте задачите

Както бЕх писал преди аз си го меря със ССтеФФи

но реално говорим за едно и също

само различни са начините как да си спасите ПАРАТА

Всеки да си решава за него
            .
            .

Чукча не ще да чете....Чукча иска да пише , да се "забавлява"

нали знаеш кога глу**ците зреят...когато направят Всички Възможни Грешки...

лошото е , че Парата ще е е улетЕла в небитието ..а стомахът ще е Празен и няма Покрив над главата

битончик я станал 160 евро...я не (няма Кой да го позволи)..но Парата....отива там където й е мястото

добре си го написал.....Всеки да си носи Главата с него и да си плаща Сметката
            Last edited by skeptika; 16.03.2016, 10:05.
            .
            .
            .

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
              ee, ти пък много на сериозно си я взел скептичната стефи слатинска.
              ние тук за забавления я ползваме а не да водим водим смислен разговор.с нея. второто виждаш не е възможно.

Успех с шегите.

Коментар

Аз не съм поредният глупак, който да се влияе от чуждо мнение, тъй като имам собствено такова изградено от практически опит или търговски взаимоотношения с този бранш.
                Ако и ти беше човек, който има свое мнение, а не копирайки тази и онази стакмистика, щеше да защитиш тезата си, но явно е много по-лесно да ругаеш, убиждаш и заплашваш от колкото да бъдеш искрен и отговориш по почтенен начин на въпросите зададени от мен по-долу.
                ee, ти пък много на сериозно си я взел скептичната стефи слатинска.
                ние тук за забавления я ползваме а не да водим водим смислен разговор.с нея. второто виждаш не е възможно.
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                  .
                  .
                  .
                  .
                  Питай Чичо си Мито - Потопа за стъкмистиките и Действителността
                  той ще ти обясни системата
                  Не Чичо а Дедо и не питайте а чИтете постовете ми - имате глави мислете и РишаваЙте задачите

Както бЕх писал преди аз си го меря със ССтеФФи но реално говорим за едно и също само различни са начините как да си спасите ПАРАТА

Всеки да си решава за него

Коментар

.
                    .
                    .
                    .
                    Аз не съм поредният глупак, който да се влияе от чуждо мнение, тъй като имам собствено такова изградено от практически опит или търговски взаимоотношения с този бранш.
                    Ако и ти беше човек, който има свое мнение, а не копирайки тази и онази стакмистика, щеше да защитиш тезата си, но явно е много по-лесно да ругаеш, убиждаш и заплашваш от колкото да бъдеш искрен и отговориш по почтенен начин на въпросите зададени от мен по-долу.

Коментар

• re

Както казах по-долу в коментара си - стакмистиките са едно на ръка, а действителността е друго.
                      Неможеш да сравняваш само тези така наречени средни цени за даден период, не това е най-важното за този бранш.
                      Би ли ни казал 10г. история на продадените жилища? Би ли ни казал на какви цени са продадени те? Къде в тази стакмистика са жилищата, които не са ново строителства и каква част от пазара представляват те?!?
                      То така и аз мога а ти кажа, че продавам 20 апартамента на цена 900Евро, но въпроса е не само на каква цена го предлагам, а кой е скпонен да закупи. И да речем, че продам 5 жилища за 1год. на тази цена, какво ги правя другите 15??? Седят необитаеми или ги пускам на наемче.
                      И в крайна сметка явно идея си нямаш как се продава и как се купува физически, а не да седиш по цял ден тук и флуудваш темата. Върви и пробвах първо да купуш жилище, а после да го продадеш и ще си говорим пак.

Някак си много лесно излизат стакмистиките при теб..... едва ли не купиваш си жилище и след няколко години го продаваш с 30% печалба - ДА, ама НЕ!
                      Много добре си систематизирал нещата.
                      Не трябва да се водим от годините на бума 2004-2009 г., когато нещата не бяха реални. Спомням си, че по-читавите оферти щом се появяха в сайтовете за недвижими имоти, бързо се оцвятеваха в червено като продадени.

В момента в СФ липсва стабилно платежоспособно търсене.
                      Един от минусите според мен е,че като купуваш жилище, по-често е в недовършен вид или за ремонт. Даваш маса пари, а после трябва да го оправяш. Казвам ви го като човек с 2 нотариални акта за имоти в СФ.

Коментар

• Питай Чичо си Мито - Потопа

Както казах по-долу в коментара си - стакмистиките са едно на ръка, а действителността е друго.
                        Неможеш да сравняваш само тези така наречени средни цени за даден период, не това е най-важното за този бранш.
                        Би ли ни казал 10г. история на продадените жилища? Би ли ни казал на какви цени са продадени те? Къде в тази стакмистика са жилищата, които не са ново строителства и каква част от пазара представляват те?!?
                        То така и аз мога а ти кажа, че продавам 20 апартамента на цена 900Евро, но въпроса е не само на каква цена го предлагам, а кой е скпонен да закупи. И да речем, че продам 5 жилища за 1год. на тази цена, какво ги правя другите 15??? Седят необитаеми или ги пускам на наемче.
                        И в крайна сметка явно идея си нямаш как се продава и как се купува физически, а не да седиш по цял ден тук и флуудваш темата. Върви и пробвах първо да купуш жилище, а после да го продадеш и ще си говорим пак.

Някак си много лесно излизат стакмистиките при теб..... едва ли не купиваш си жилище и след няколко години го продаваш с 30% печалба - ДА, ама НЕ!
                        .
                        .
                        .
                        .
                        .
                        .
                        .

Коментар

от.. 2014 год...средна цена от 613.14 Евро/кв.......
                          до..2016 год - средна цена от 834.89 Евро/кв

------------
                          има точно 221.75 Евро/Кв. Ръст ,

като тук влизат и панеляците от Толстой , Надеждите , Мизерно предградие , Обеля и Ботунец

ето ти Графика.. макар че е от 2015... http://www.imoti.net/prices

поискай справка от Инвестор за 2014 ...

Тази статистика.....трябва да ти "говори" , ако можеш да "четеш"..Дъно през 2014....http://www.investor.bg/polls/view/606/

Коментар

• Не Разбирам какво търсят Посланици при шефа на БНБ...

За потопа ще иде Реч ССтеФФФи затова са там
                            Иде той ИДЕ със страшна сила и ти го знаеш

КУРсот за днес 8.889 ЛЕФФ чИИта са Иедно от онея ИВропеЙЙските
                            Битончик: 158.5 ИВра за квардатот

Коментар

• нема файда да им наливаш

Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                              Ха, ти си бил голям "оптимист". Пазарът на НИ е 15 нагоре и 2 надолу.

Такава е историята
                              те го Усещат..но още Не им горчи истински дъвката

ще им загорчи....http://www.dnevnik.bg/biznes/finansi..._shefa_na_bnb/

Не Разбирам какво търсят Посланици при шефа на БНБ...можеш ли да ми Обясниш ...Графе ??

прав си за Историята....Историята Винаги се Повтаря
                              Last edited by skeptika; 16.03.2016, 07:51.
                              .
                              .
                              .

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                                е то като се дигнали за какво да купуваме.който фанала влака фанал. не виждам логика като има ръст за 2 години ,да има и следвашите 2
                                Ха, ти си бил голям "оптимист". Пазарът на НИ е 15 нагоре и 2 надолу. Такава е историята
                                Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

Working...
                                X