IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
    Новата ГРРРРАФИКА е вляво - натопорчена!

Май си чел само "Винету" - като "началника"?

Добре е да се образоваш - НИКОГА не е късно!
    Той (тя) ако имаше нещо между ушите нямаше да го раздава остроумен брокер консултант през деня, а нощно време да мие чинии по кръчмите.
    Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Не знаеш какво е 42????

Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
      опитва някакво осторумие..само той си знае какво иска да каже
      панеляци ГПР-та....БеПеСеТе-та...турлюгювечът е пълен
      и не забравяй да им сложиш новата графика
      Новата ГРРРРАФИКА е вляво - натопорчена!

Май си чел само "Винету" - като "началника"?

Добре е да се образоваш - НИКОГА не е късно!
      Last edited by bpst; 11.04.2016, 09:02.
      "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• не го произвеждай в чин "известен"

Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
        Четрибуквен понижителю, не позволявай на фрустрацията да се превръща в откровена лудост. Предвид последните ти натрапчиви паник атаки в писмена форма, ще има намаляване на цените бе човек, не ти обещавам точно кога , но някога ще има!
        опитва някакво осторумие..само той си знае какво иска да каже

панеляци ГПР-та....БеПеСеТе-та...турлюгювечът е пълен

и не забравяй да им сложиш новата графика
        .
        .
        .

Коментар

Ето я формулата:

2016=2008

2017=2009

Панеляка за 88 888 еврака през 2029??

42!
          Четрибуквен понижителю, не позволявай на фрустрацията да се превръща в откровена лудост. Предвид последните ти натрапчиви паник атаки в писмена форма, ще има намаляване на цените бе човек, не ти обещавам точно кога , но някога ще има!
          Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Явно нямаш никакъв полезен ход..и ти е Спрял "часовника"

Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
            Господин Млад Меринджей.. да погледнем отново официалната статистика, която никога не лъже, за разлика от платените статийки на затънали в нищета брокерици...

Национален Статистически Институт
            Жилища според начина на обитаване, местонамиране и области към 1.02.2011 година
            http://www.nsi.bg/census2011/PDOCS2/...wellings_4.xls

!!!
            Бъдете внимателни.. не купувайте нещо, което няма да можете да продадете, когато хиляди други като вас започнат да продават.. парите ви ще се стопят като ланския сняг..
            сега сме април 2016 .......ако вадиш информация от 2011 .........или си мното закъсал финансово ....или ти трябва специализирана помощ

а може и Двете

понеже се опитваш лаишки да инспирираш страх у Купувачите ....

ще ти кажа , да , Има Страх но той е друг тип....особено след "OFчето със зеле по Цветанвасилевски" и Гайките се натягат още повече...

Админът , X Y (гледам че той е на линия ) , ако му се занимава , нека извади една графика за цените от Януари 2011....и да я сложи в този пост....ТУК...

ще ти се облещят очите , дребни такиратино ..текущата ситуация е тази : 840.19 Евро / кв ..за София ..http://www.imoti.net/prices
            .
            .
            .

Коментар

• del

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                собствено мислене ?
                за какво ми е ..........
                не мога да ти кажа нищо мое като теза...Краят на икономическия Цикъл на Растеж е 2029 год.........Свиквайте

това е Икономически Закон..който не изисква Харесване а Спазване ...

.............както казва Кузман Илиев.........
                Това е достатъчно......ясно........
                Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• не мога да Преоткрия топлата вода и колелото....Вече са открити

Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                  Цитираш ми някакъв доктор Янкулов, който е плагиатствал от Талеб и Юнг.....
                  Пак горчива дъвка, жертва и т.н. Покажи ми собствено мислене, стига нищонезначещи

цитати. Казах ти, всичко в медиите е манипулация, която обаче предизвиква ценова еуфория, която ще е краткотрайна. Защото купувачите ще се отдръпнат, идиотите ще свършат......казах ти го максимално деликатно, но не ме разбра!
                  ПП Точно брокерите ще страдат от това, което ще последва.
                  собствено мислене ?

за какво ми е да преоткривам Питагоровата теорема ..знам я и когато се налага..вземам я наготово

не мога да ти кажа нищо мое като теза...което хем да е Истина , хем да ти е Приятно да го Чуеш ...

освен едно : Краят на икономическия Цикъл на Растеж е 2029 год.........Свиквайте

това е Икономически Закон..който не изисква Харесване а Спазване ...

както казва Кузман Илиев - това касае Свободата и Парите ни , това е Финансова Репресия ......

Тук : http://www.investor.bg/analizi/9/a/z...-kesha-211583/

(законите по същество са репресивни мерки....а не рецепти за удоволствие )
                  .
                  .
                  .

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                    Пак горчива дъвка, жертва и т.н. Покажи ми собствено мислене, стига нищонезначещи
                    цитати. Казах ти, всичко в медиите е манипулация, която обаче предизвиква ценова еуфория, която ще е краткотрайна. Защото купувачите ще се отдръпнат, идиотите ще свършат......казах ти го максимално деликатно, но не ме разбра!

darkside,
                    защо се връзваш на глупотевините на рошко?
                    Едни и същи писания и линкове във всички имотни теми без собствено мнение само тези теми да са на първа страница......

Коментар

Още един ПП:
                      В днешно време интернет, поради достъпът до „информация“ дава възможност на
                      някои хора да изглеждат умни, но само в очите на други подобни на тях хора. Интелектът има способността да мисли самостоятелно, да анализира.
                      Останалото е горчиви дъвки, изпуснати влакове и кал под ноктите....
                      Last edited by darkside; 10.04.2016, 13:49.
                      Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• пак се надбягваш със Сянката си...Комплекс ли ти създадох ?

Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                        Ти да подцениш някого?... Невъзможно......
                        Добрият манипулатор внушава на манипулирания, че не е обект на манипулиране.

Ти откъде си сигурен, и защо нямаш съмнения, че твоята „вяра“ е правилната? Реалността е субективна.

аз Не вярвам..аз се Съмнявам 101 % ........спр Ника ми

аз Не съм манипулатор , още по-малко ти си Таргет...Ти Вече си Жертва

признавам , че аз не знам нищо повече от Теб , вЕрвай ми....освен Едно !

знам как работи Реверсивната психология ..Тя е Това :...https://www.google.bg/search?q=Excel...TrWk4HBTaJM%3A

и Още повече - Това : Защо клиентите се манипулират сами?...http://www.e-training.bg/bgr/zashho-...nipulirat-sami

останалото Вече е калкулирано в коментарите ви....вече предполагате Това което доскоро Отричахте....http://www.imoti.net/prices

Вече сте на Ръба....следва крачка "Напред"

тектовете с различни цветове Вече предпоставят диференциран подход при разглеждане на ситуациите..

Горчивата дъФка е Тук , Вече
                        .
                        .
                        .

Коментар

веорятно сме го подценили , даринчо не е чак толкова "незагряващ ".....проблемът му е , ча се Опитва да излъже Себе си....
                          Ти да подцениш някого?... Невъзможно......
                          Добрият манипулатор внушава на манипулирания, че не е обект на манипулиране. Ти откъде си сигурен, и защо нямаш съмнения, че твоята „вяра“ е правилната? Реалността е субективна.

Коментар

• Неизбежно е , ще Узреят един по един...а даринчо е прав - 50 %

Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                            Главите ми не са настроени на инвестиционна вълна. Циклите в икономиката се случват не заради тях, а въпреки тях. Поскъпването ще е продължителен цикъл, виждам,

че спора се измества колко продължителен от Дарксайд примерно,
                            който косвено признава същесвуващото поскъпване в момента.

Другите - голяма част още отричат, но ще свикнат на големия /ръст/ и ще почнат да си го и харесват
                            веорятно сме го подценили , даринчо не е чак толкова "незагряващ ".....проблемът му е , ча се Опитва да излъже Себе си....

даринчо по-долу пише... [U]това е контролиран процес , от Нас Нищо не Зависи[/U]

в същото време ...."тича с oFцете" ..не иска да налапа горчивата дъффка

ще я налапат Колективно..един по един Угасват , примиряват се...

Когнитивният Дисонанс е първопричината....Реверсивната психология - естественото Следствие....

ето го : http://www.imoti.net/prices

и Тук : http://www.investor.bg/polls/view/606/

най-Смелите Петли винаги се превръщат в петли с ориз на фурна
                            .
                            .
                            .

Коментар

Ето я формулата:

2016=2008

2017=2009

Панеляка за 88 888 еврака през 2029??

42!
                              Много е възможно да си прав. Даже още в края на 2016-та очаквам тишина. В смисъл и писането на свежи ъп
                              прогнози ще бъде заменено с „разумни“ съвети а графиката ще е дълга хоризонтална
                              линия в най-добрия случай.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                                Офертните цени са без значение, сделките са важни. Отрезвяването идва при фалити - т.е. банки и ЧСИ разчистват мършата. В Б-стан този пазар не е развит и все още витаят надежди за чудо, което няма откъде да дойде обаче. Защото са нужни пари - а в хората не останаха. Нужни са кредити - а при липсата на илюзия за постоянен ръст (щото цените отдавна прехвърлиха европейските) - няма кой да се набута при текущите безумни лихви. Демографията отделно влошава картинката...
                                Именно. И колко може да издържи тази неестествена (финансово-икономически) еуфория? Моето мнение е, че няма да е дълго. Брокерите ще поддържат легендата, защото това им е моментната игра. Не очаквай обратното.

Коментар

Working...
                                X