Първоначално изпратено от bpst
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Не знаеш какво е 42????
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениеопитва някакво осторумие..само той си знае какво иска да каже
панеляци ГПР-та....БеПеСеТе-та...турлюгювечът е пълен
и не забравяй да им сложиш новата графика
Май си чел само "Винету" - като "началника"?
Добре е да се образоваш - НИКОГА не е късно!Last edited by bpst; 11.04.2016, 09:02."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
не го произвеждай в чин "известен"
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеЧетрибуквен понижителю, не позволявай на фрустрацията да се превръща в откровена лудост. Предвид последните ти натрапчиви паник атаки в писмена форма, ще има намаляване на цените бе човек, не ти обещавам точно кога , но някога ще има!
панеляци ГПР-та....БеПеСеТе-та...турлюгювечът е пълен
и не забравяй да им сложиш новата графика.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеЕто я формулата:
2016=2008
2017=2009
Панеляка за 88 888 еврака през 2029??
42!Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Явно нямаш никакъв полезен ход..и ти е Спрял "часовника"
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеГосподин Млад Меринджей.. да погледнем отново официалната статистика, която никога не лъже, за разлика от платените статийки на затънали в нищета брокерици...
Национален Статистически Институт
Жилища според начина на обитаване, местонамиране и области към 1.02.2011 година
http://www.nsi.bg/census2011/PDOCS2/...wellings_4.xls
!!!
Бъдете внимателни.. не купувайте нещо, което няма да можете да продадете, когато хиляди други като вас започнат да продават.. парите ви ще се стопят като ланския сняг..
а може и Двете
понеже се опитваш лаишки да инспирираш страх у Купувачите ....
ще ти кажа , да , Има Страх но той е друг тип....особено след "OFчето със зеле по Цветанвасилевски" и Гайките се натягат още повече...
Админът , X Y (гледам че той е на линия) , ако му се занимава , нека извади една графика за цените от Януари 2011....и да я сложи в този пост....ТУК...
ще ти се облещят очите , дребни такиратино..текущата ситуация е тази : 840.19 Евро / кв ..за София ..http://www.imoti.net/prices
.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениесобствено мислене ?
за какво ми е ..........
не мога да ти кажа нищо мое като теза...Краят на икономическия Цикъл на Растеж е 2029 год.........Свиквайте
това е Икономически Закон..който не изисква Харесване а Спазване ...
.............както казва Кузман Илиев.........Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
не мога да Преоткрия топлата вода и колелото....Вече са открити
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеЦитираш ми някакъв доктор Янкулов, който е плагиатствал от Талеб и Юнг.....
Пак горчива дъвка, жертва и т.н. Покажи ми собствено мислене, стига нищонезначещи
цитати. Казах ти, всичко в медиите е манипулация, която обаче предизвиква ценова еуфория, която ще е краткотрайна. Защото купувачите ще се отдръпнат, идиотите ще свършат......казах ти го максимално деликатно, но не ме разбра!
ПП Точно брокерите ще страдат от това, което ще последва.
за какво ми е да преоткривам Питагоровата теорема..знам я и когато се налага..вземам я наготово
не мога да ти кажа нищо мое като теза...което хем да е Истина , хем да ти е Приятно да го Чуеш ...
освен едно : Краят на икономическия Цикъл на Растеж е 2029 год.........Свиквайте
това е Икономически Закон..който не изисква Харесване а Спазване ...
както казва Кузман Илиев - това касае Свободата и Парите ни , това е Финансова Репресия ......
Тук : http://www.investor.bg/analizi/9/a/z...-kesha-211583/
(законите по същество са репресивни мерки....а не рецепти за удоволствие ).
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеЦитираш ми някакъв доктор Янкулов, който е плагиатствал от Талеб и Юнг.....
Пак горчива дъвка, жертва и т.н. Покажи ми собствено мислене, стига нищонезначещи
цитати. Казах ти, всичко в медиите е манипулация, която обаче предизвиква ценова еуфория, която ще е краткотрайна. Защото купувачите ще се отдръпнат, идиотите ще свършат......казах ти го максимално деликатно, но не ме разбра!
darkside,
защо се връзваш на глупотевините на рошко?
Едни и същи писания и линкове във всички имотни теми без собствено мнение само тези теми да са на първа страница......
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
Още един ПП:
В днешно време интернет, поради достъпът до „информация“ дава възможност на
някои хора да изглеждат умни, но само в очите на други подобни на тях хора. Интелектът има способността да мисли самостоятелно, да анализира.
Останалото е горчиви дъвки, изпуснати влакове и кал под ноктите....Last edited by darkside; 10.04.2016, 13:49.Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
пак се надбягваш със Сянката си...Комплекс ли ти създадох ?
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеТи да подцениш някого?...Невъзможно......
Добрият манипулатор внушава на манипулирания, че не е обект на манипулиране.
Ти откъде си сигурен, и защо нямаш съмнения, че твоята „вяра“ е правилната? Реалността е субективна.
аз Не вярвам..аз се Съмнявам 101 % ........спр Ника ми
аз Не съм манипулатор , още по-малко ти си Таргет...Ти Вече си Жертва
признавам , че аз не знам нищо повече от Теб , вЕрвай ми....освен Едно !
знам как работи Реверсивната психология ..Тя е Това :...https://www.google.bg/search?q=Excel...TrWk4HBTaJM%3A
и Още повече - Това : Защо клиентите се манипулират сами?...http://www.e-training.bg/bgr/zashho-...nipulirat-sami
останалото Вече е калкулирано в коментарите ви....вече предполагате Това което доскоро Отричахте....http://www.imoti.net/prices
Вече сте на Ръба....следва крачка "Напред"
тектовете с различни цветове Вече предпоставят диференциран подход при разглеждане на ситуациите..
Горчивата дъФка е Тук , Вече.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениевеорятно сме го подценили , даринчо не е чак толкова "незагряващ ".....проблемът му е , ча се Опитва да излъже Себе си....Невъзможно......
Добрият манипулатор внушава на манипулирания, че не е обект на манипулиране. Ти откъде си сигурен, и защо нямаш съмнения, че твоята „вяра“ е правилната? Реалността е субективна.Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Неизбежно е , ще Узреят един по един...а даринчо е прав - 50 %
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеГлавите ми не са настроени на инвестиционна вълна. Циклите в икономиката се случват не заради тях, а въпреки тях. Поскъпването ще е продължителен цикъл, виждам,
че спора се измества колко продължителен от Дарксайд примерно,
който косвено признава същесвуващото поскъпване в момента.
Другите - голяма част още отричат, но ще свикнат на големия /ръст/ и ще почнат да си го и харесват
даринчо по-долу пише... [U]това е контролиран процес , от Нас Нищо не Зависи[/U]
в същото време ...."тича с oFцете" ..не иска да налапа горчивата дъффка
ще я налапат Колективно..един по един Угасват , примиряват се...
Когнитивният Дисонанс е първопричината....Реверсивната психология - естественото Следствие....
ето го: http://www.imoti.net/prices
и Тук : http://www.investor.bg/polls/view/606/
най-Смелите Петли винаги се превръщат в петли с ориз на фурна.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеЕто я формулата:
2016=2008
2017=2009
Панеляка за 88 888 еврака през 2029??
42!
прогнози ще бъде заменено с „разумни“ съвети а графиката ще е дълга хоризонтална
линия в най-добрия случай.Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеОфертните цени са без значение, сделките са важни. Отрезвяването идва при фалити - т.е. банки и ЧСИ разчистват мършата. В Б-стан този пазар не е развит и все още витаят надежди за чудо, което няма откъде да дойде обаче. Защото са нужни пари - а в хората не останаха. Нужни са кредити - а при липсата на илюзия за постоянен ръст (щото цените отдавна прехвърлиха европейските) - няма кой да се набута при текущите безумни лихви. Демографията отделно влошава картинката...Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
Коментар