IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и теб спирам да те репликирам...няма спор с Радио

Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
    Има една рубрика „бисери и вицове “ Спокойно вече можеш да пишеш там. Прочети нещо за САЩ 1929-та/1932-ра.......защото се задава, но тук. Със заеми 20 милиарда растеж не се постига.... Хвърлили сте лакомо око на спестяванията? Обяснимо е,,,,,,,Не са за вас, така мисля. какво знае Кузман Илиев повече от мен? ....Вероятно да манипулира, това му е работата......както и твоята, но ти не си убедителен. А за имотите говорехте така и 2007-ма - безкраен Ъп до 2029-та, 2059-та......

Защо имотните форуми замират? ......По-скоро интересното е, че винаги има балъци, които се връзват......но вие на това разчитате........Само пенсионерите спят по това време, което визираш......

Имотните Форуми НЕ умират ....Умирате Вие , Угасвате , Изгубихте инициативата ,

Изоставиха ви Спекулантите , които ви обещаваха 200 Евро/кв .. а Сега си Искат Парите обратно

в момента си във фаза Отричане....което означава че с единия крак си в нищото ,

остава ти само "решителната крачка Напред":

Кузман Илиев знае това , което ти Скоро ще Разбереш..по Трудния начин

каквото посял - това ще Жънеш
    .
    .
    .

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
      нормалните хора спят от 22:00 до 6:00....

. а ти Пишеш в 1:07 .... Не можеш да спиш , защо...свърши Медийната подкрепа , Увереността , Свършиха мечтите за евтин имот ....

Депресия , Страх от Предстоящето.........или Всичко Заедно

вземай Успокоителни ,

ЕЦБ обяви Война на КЕШ-а....http://www.investor.bg/analizi/9/a/z...-kesha-211583/

тайната е в Подзаглавието :
      Залогът касае не просто удобството ни, а до голяма степен спестяванията и личната ни свобода,
      смята Кузман Илиев

Какво Кузман Илиев знае Повече от теб - отново "oFче със зеле по цветанвасилевски ???"

питай го , може да ти обясни или питай твоя побратим...Немитото..той изчезна , спасява се ..но Той Знае .....а Ти ???

не искате да Купувате....отговорът в публикацията.... Финансова Репресия

Имотите ще Поскъпват до 2029 год.....лапай горчивата дъФФка
      Има една рубрика „бисери и вицове“ Спокойно вече можеш да пишеш там. Прочети нещо за САЩ 1929-та/1932-ра.......защото се задава, но тук. Със заеми 20 милиарда растеж не се постига.... Хвърлили сте лакомо око на спестяванията? Обяснимо е,,,,,,,Не са за вас, така мисля. Какво знае Кузман Илиев повече от мен? ....Вероятно да манипулира, това му е работата......както и твоята, но ти не си убедителен. А за имотите говорехте така и 2007-ма - безкраен Ъп до 2029-та, 2059-та...... Защо имотните форуми замират? ....Защото повтаряте 1:1
      говоренето по времето на предишния балон. Скучна работа......По-скоро интересното е, че винаги има балъци, които се връзват......но вие на това разчитате........Само пенсионерите спят по това време, което визираш......
      Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Писането по малките часове е Характерно за ужасЕните и изплашените

Това е характерно за балоните

......
        нормалните хора спят от 22:00 до 6:00....

. а ти Пишеш в 1:07 .... Не можеш да спиш , защо...свърши Медийната подкрепа , Увереността , Свършиха мечтите за евтин имот ....

Депресия , Страх от Предстоящето.........или Всичко Заедно

вземай Успокоителни ,

ЕЦБ обяви Война на КЕШ-а....http://www.investor.bg/analizi/9/a/z...-kesha-211583/

тайната е в Подзаглавието :
        Залогът касае не просто удобството ни, а до голяма степен спестяванията и личната ни свобода,
        смята Кузман Илиев

Какво Кузман Илиев знае Повече от теб - отново "oFче със зеле по цветанвасилевски ???"

питай го , може да ти обясни или питай твоя побратим...Немитото..той изчезна , спасява се ..но Той Знае .....а Ти ???

не искате да Купувате....отговорът в публикацията.... Финансова Репресия

Имотите ще Поскъпват до 2029 год.....лапай горчивата дъФФка
        .
        .
        .

Коментар

http://www.bloombergtv.bg/v-razvitie...oti-ne-e-balon

Никой от Търсещите жилище не го твърди...
          това е "лайтмотив" само за някои субекти в етап на Обезпаричване!

Който е с намерение да купува - не си губи времето..

на някои места в столицата Поскъпването е дори с 20%. ,

казва управляващият директор на New Estate Кристоф Гейтър,
          Това е характерно за балоните. Представи си на Женския пазар, доматите по 100 лева килото и пет бабички да минат на кръст днес да си купят по половин домат и още двадесет баби да разглеждат доматите т.е. „огледи“.....е това е пазара на имоти - 500 сергияджии продават скъпи домати, пет баби купуват, защото имат психични проблеми или умират от страх за „пенсията“......и в медиите това ще се отрази като нещо велико......„цените яко нагоре“ в скептично-музовирски стил.......
          Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

http://www.bloombergtv.bg/v-razvitie...izhimite-imoti

Ниските Лихви...водят до Поскъпване на Имотите

гледайте Видеото ....Доверие + Преливане на капитали
            Не мисля....

А високите лихви водят до затлъстяване, холестерол, кръвно ......

http://www.youtube.com/watch?v=FxwWA...&nohtml5=False
            Last edited by darkside; 12.04.2016, 00:52.

Коментар

Когато ниските лихви стигнат до купувача - тогава. Т.е. на върба в петък

Коментар

• После ще продават за да се включат в ръстовете на фондовата борса

Коментар

• Ниските лихви водят до безпрецедентен обем капитали в недвижимите имоти

.
                  .
                  .

Коментар

• Ми как да е балон като мяза на изхлузен презерватив в момента?

Коментар

• Българският пазар на недвижими имоти не е балон

http://www.bloombergtv.bg/v-razvitie...oti-ne-e-balon

Никой от Търсещите жилище не го твърди...
                      това е "лайтмотив" само за някои субекти в етап на Обезпаричване!

Който е с намерение да купува - не си губи времето..

на някои места в столицата Поскъпването е дори с 20%. ,

казва управляващият директор на New Estate Кристоф Гейтър,
                      .
                      .
                      .

Коментар

• Нищо не намеквам......

http://makronom.de/infografik-grosse-depression-13622

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                          Когато си прав, прав си. Засега не е много умна машина, щото последният месец ежедневно ми предлага билети до Азорите, все едно ги пазарувам всеки ден.
                          Чудно на мен как след като само отворих х-л Рига във връзка с концерт на Iron Maiden, всеки ден ми пращат рекламни постери на хотела.
                          Иначе да си заравяш главата в пясъка и да отричаш поскъпването не е много умно, Гугъл бил по-умен от куп понижители
                          Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

Гугъл е Умна машина , [COLOR="Red"][I][U]Следи ти търсенето и ти предлага ..
                            Когато си прав, прав си. Засега не е много умна машина, щото последният месец ежедневно ми предлага билети до Азорите, все едно ги пазарувам всеки ден.

Коментар

• Така е , защото Търсиш да Купиш

Има сериозни индикации, че въпросната ситуация е „под въпрос“ оттук нататък. Задава се едно спокойно и сухо (в търговския смисъл) лято. Напоследък се появиха едни такива обяви „нова понижена цена, спешно!!!!!“.... Каквото и да отворя, даже клип в тубата(!) ми изскачат банери „продава имот“......Голямо продаване пада, ми е мисълта.......
                              Гугъл е Умна машина , Следи ти търсенето и ти предлага ..

но ти "Изчакваш"..Чудиш се....къде са еФтините имоти....

а еФтините ги "отмениха" и въведоха Растящи цени....ще Узрееш
                              .
                              .
                              .

Коментар

ще ти се облещят очите , дребни такиратино ..текущата ситуация е тази : 840.19 Евро / кв ..за София ..http://www.imoti.net/prices
                                Има сериозни индикации, че въпросната ситуация е „под въпрос“ оттук нататък. Задава се едно спокойно и сухо (в търговския смисъл) лято. Напоследък се появиха едни такива обяви „нова понижена цена, спешно!!!!!“.... Каквото и да отворя, даже клип в тубата(!) ми изскачат банери „продава имот“......Голямо продаване пада, ми е мисълта.......

Коментар

Working...
                                X