IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
    Амче купувай де, днес на 1800 щото утре ще са 2000е/м2
    И без това се набълбука с 1500 вече, където 1500 - там и 1800. На банката и е все едно, като почнат да те описват.
    Мило момче, запомни- банката за мен е средство за съхранение на част от парите ми. И тя не е твойта. Ти ходи и питай за кредит, имаш изгодни оферти.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
      към момента - 200 Евро/кв Отгоре .....и Продължава Ръста...

1250 Евро / кв ще ти се види като цена за социално слаби - 2029 год е Далече

а ЕЦБ ще направи Необходимото..и Го Прави ...http://www.investor.bg/analizi/9/a/z...-kesha-211583/
      Добре го каза, цена за социално слаби, ще се озърта матеряла мачкайки каскета, но няма да спре да хейти.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
        И без това се набълбука с 1500 вече, където 1500 - там и 1800. На банката и е все едно, като почнат да те описват.
        купуването е най-лесно бре
        ами как ше ги обзаведе после с мебели от продавалника?!
        те всички се изучиха и цените и там рЪСТЯТ
        не е шега работа
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
          Дори възходящия тренд се движи по-бързо от очакванията. Лошо, ама много лошо...

Коментар

• през 2010 беше 650 Евро...

Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
            2008ма беше 1250еуро
            към момента - 200 Евро/кв Отгоре .....и Продължава Ръста...

1250 Евро / кв ще ти се види като цена за социално слаби - 2029 год е Далече

а ЕЦБ ще направи Необходимото..и Го Прави ...http://www.investor.bg/analizi/9/a/z...-kesha-211583/
            .
            .
            .

Коментар

Лошо , Текуща цена за София - 854.66 Евро / кв......следва Още по-лошо !

Днес е първият ден от "Шумът на Парите" .....ще има шашардисващи новини !

Еврото е пред Експлозия....Новините ще стават още по-шашардисващи ,

защото ЕЦБ Воюва Срещу КЕШ-а ...http://www.investor.bg/analizi/9/a/z...-kesha-211583/

Иван от петия етаж е купил за сина си , Танаска от Женския пазар също се похвали с покупка...

А Ние ....с Глава в Пясъка ..........но зад***те ни са оголени , стърчат - готови за "монтаж" ??
              2008ма беше 1250еуро

Коментар

• ето ти една история , Истинска

Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                имало едно време едно момче ,началото на XX век..някъде в средния Запад , на име Уйлям Ригли...

праотец на съвременните дъвки "Ригли"

на 7 год открил Мрежовия Маркетинг...на 19 год..вече с IPO

негови са думите :

"когато Продавачът и Купувачът по една сделка са на Едно мнение - единият е Излишен"

повече думи по случая също са Излишни

http://www.economic.bg/bg/news/1/Uilyam-Rigli.html

така е и със Имотите....някой винаги Греши !
                Last edited by skeptika; 31.05.2016, 09:00.
                .
                .
                .

Коментар

защото ЕЦБ Воюва Срещу КЕШ-а ...http://www.investor.bg/analizi/9/a/z...-kesha-211583/

Иван от петия етаж е купил за сина си , Танаска от Женския пазар също се похвали с покупка...

А Ние ....с Глава в Пясъка ..........но зад***те ни са оголени , стърчат - готови за "монтаж" ??

Коментар

• Нов връх на цените в София - 854.66 Евро / кв

Last edited by skeptika; 31.05.2016, 08:45.
                    .
                    .
                    .

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                      И аз мога да шпакловам, при това доста добре, ама ми излиза много скъпо.
                      ето и колегата го е казал

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                        Имаш предвид, че скъпо си вземаш като надница ли? Аз пък си смятам труда като липса на разход по мошеници /майстори, които в 90% са такива
                        7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
                          Поздравления от мен!
                          Не е много за поздравления, щото имам вече 2бр. датчици, 3бр. бобини-комутатор и стари свещи и кабели, които сигурно си работят но не бях сменял 7 години. Ама аз съм така и с имотите де, ДА ИМА!
                          Датчикът, на хол беше явната причина. След като го смених , двигателя почна да мърка като малко коте.
                          Брат ми, обаче е много по-голям маниак, има резервни части за цялата си кола.
                          7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                            освен шпакловчик си бил авто-жичкажия. има ли нещо което не правиш сам

Коментар

• Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнение
                              пишете само глупости, да се похваля и аз с една глупост. Днес, докато се ядосвате, че имотите поскъпват, сам смених бобина-комутатор, свещи, кабели и датчик на хол на опела ми. В момента работи като часовник.
                              освен шпакловчик си бил авто-жичкажия. има ли нещо което не правиш сам

Коментар

• Споко , няма критика за Теб....ти си в Тренд

Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                                Тази вечер Скептика да ми сложи забележка, пиша в късен час.

Но защото съм намерил време да ви отговоря едно към едно - вие имате право да си дърляте чувствителните точки до брадясване. Проблема е ваш. Аз имам единствено интерес да споделя на стотици четящи тук как стоят нещата. И лев не ми влиза в джоба, само си хабя батерията...и времето.
                                Пожижителите пишат по нощите но не по твоята причина........а защото не могат да Спят Спокойно

нищо не постигаш в спор с Радио...Ти не можеш никого да Убедиш в Нищо....те са "такива" ..

Прочете ли последните новини за Пазара в София ...... Ръст и Поскъпване :

ако си пропуснал....Ето :

1 - Ръст на сделките с имоти в София.....http://www.expert.bg/leadingnews/Rys...q--542326.html

2 - Пазарът на жилища в София е пораснал с над 7%....
                                http://www.capital.bg/biznes/imoti/2...asnal_s_nad_7/
                                .
                                .
                                .

Коментар

Working...
                                X