IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
    Добре го каза, цена за социално слаби, ще се озърта матеряла мачкайки каскета, но няма да спре да хейти.
    Така: значи е много престижно и похвално да купиш скъпо, това вдига имиджа! По-тъпа мисъл отдавна не бях чел!......
    Нещо не сте разбрали.....богатите купуват/изкупуват на безценица и земя и имоти с инвестиционна цел. Само на безценица от „богати“ закъсали мишоци с голямо его и кредити......Единственото, за което не жалят пари, е за себе си и своята къща.
    Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
      Ха ха! А кой тук се хвали с имотите си ?....
      Дефиниция:
      Лузър е човек, разчитащ на доход от наем 15/20лв. на ден от „инвестиция“,с парите от която (набутани в нея) ако е умен, би могъл да реализира дневен доход с една нула отзад......
      Ако. Да пием за пазарните донори

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
        слатински, ти сам вярваш ли си?
        Аз му вярвам. Отдалеч му личи... че си е тъп

Коментар

Мило момче, запомни- банката за мен е средство за съхранение на част от парите ми. И тя не е твойта. Ти ходи и питай за кредит, имаш изгодни оферти.
          Именно, аз отивам в банката за да получа твоите пари хахахаха
          Кой момче и кой не, кой умен и кой не - тогава си проличава най-добре.

Коментар

Или аз бъркам, тук сте се събрали лузъри, мечтатели и ако случайно някой който е купил имот, все едно че кой знае какво е направил се появи и го каже не ви се вписва в карето. Прав ли съм?
            Ха ха! А кой тук се хвали с имотите си ?....
            Дефиниция:
            Лузър е човек, разчитащ на доход от наем 15/20лв. на ден от „инвестиция“,с парите от която (набутани в нея) ако е умен, би могъл да реализира дневен доход с една нула отзад......
            Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• ре

Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
              Не се бъзикай с Bulgarian lev.

Човекът е голям професионалист и не си брои стотинките. Решил е да работи в скъпия и луксозен сегмент на наемите.

Навремето баща ми също обзаведе няколко вили от скъпо по скъпо и още ги ползваме и не са мръднали. Само минимални ремонти, ако нещо даде дефект, но това е за период 16 г.

Коментар

• пропуснАл си най-големата Чета

Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                Или аз бъркам, тук сте се събрали лузъри, мечтатели и ако случайно някой който е купил имот, все едно че кой знае какво е направил се появи и го каже не ви се вписва в карето. Прав ли съм?
                тази ,на Купувачите по Неволя..

а на тях им най--горчива чорбата
                .
                .
                .

Коментар

прав си....бъркаш
                  препоръка е

Коментар

Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Ти си от тези които и на себе си не вярват. Опитай, цял живот ли си лъган?
                      имало е опити, повечето пъти по веднъж
                      препоръка е

Коментар

Ти си от тези които и на себе си не вярват. Опитай, цял живот ли си лъган?

Коментар

Само ти казвам да приемеш цената на обзавеждането - друг е въпроса дали съм сбъркал. Скъпо е. Много. Това казвам. Приеми го и ако имаш мнение против го изрази, но не пиши глупости че съм обзавеждал от Продавалник, некакси не ти отива. Така се подпичкосвай с булката си. Благодаря предварително.
                          препоръка е

Коментар

издаден съм от собственото си писане
                            но, писането е такова, издава много, ти искаш едно да кажеш, то друго показва
                            Само ти казвам да приемеш цената на обзавеждането - друг е въпроса дали съм сбъркал. Скъпо е. Много. Това казвам. Приеми го и ако имаш мнение против го изрази, но не пиши глупости че съм обзавеждал от Продавалник, некакси не ти отива. Така се подпичкосвай с булката си. Благодаря предварително.

Коментар

Абе не знам, ти може и от продавалника да прецениш - и там има изгодни оферти. Аз мисля че ти казах че там съм продал - още ми звънят за моноблока, беше нов, неупотребяван. Обзавеждането ми едва ли е по силите ти, съдя по това което пишеш, то те издава.
                              издаден съм от собственото си писане
                              но, писането е такова, издава много, ти искаш едно да кажеш, то друго показва
                              препоръка е

Коментар

купуването е най-лесно бре
                                ами как ше ги обзаведе после с мебели от продавалника?!
                                те всички се изучиха и цените и там рЪСТЯТ
                                не е шега работа
                                Абе не знам, ти може и от продавалника да прецениш - и там има изгодни оферти. Аз мисля че ти казах че там съм продал - още ми звънят за моноблока, беше нов, неупотребяван. Обзавеждането ми едва ли е по силите ти, съдя по това което пишеш, то те издава.

Коментар

Working...
                                X