IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнение
    пишете само глупости, да се похваля и аз с една глупост. Днес, докато се ядосвате, че имотите поскъпват, сам смених бобина-комутатор, свещи, кабели и датчик на хол на опела ми. В момента работи като часовник.
    Поздравления от мен!
    Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Понеже вие понижителите на цени на имоти

пишете само глупости, да се похваля и аз с една глупост. Днес, докато се ядосвате, че имотите поскъпват, сам смених бобина-комутатор, свещи, кабели и датчик на хол на опела ми. В момента работи като часовник.
      7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        ОК,
        аз бих се задоволил, ако схванат колко ляб има в балнеотуризЪма

И пак не разбрах от думите ти....
        Кое е културен туризъм?

Звук и светлина в Търново или Фолклорен фестивал в Копривщица?
        поскъпването на имотите
        препоръка е

Коментар

Ама вие за някой от форума ли пишете или за поскъпването. Май модератор трябва да мете яката. Не можете и две магистратури да запомните - Геоморфология и Културен туризъм. Икономически туризъм искрено ме разсмя. Всеки туризъм е икономически.
          да не ме накараш да ти изровя глупостите и всички да се посмеем пак
          препоръка е

Коментар

ОК,

Кое е културен туризъм?
            Ами просто казано всичко, което си изброил плюс много етнология, обичаи и нрави на предците ни , древна архитектура, музика, изкуство, хранене, облекло и обичаи. Материята е огромна и многопластова. Без да го уча вече , миналия август с група от 30 човека направихме незабравима 5-дневна опознавателна почивка/екскурзия в Странджа, река Велека и Черноморието. Не липсваше изследване на стари обичаи, църкви, нестинарство, ботаника и зоология по реката опознавателно с лодки и разпускане на българското Черноморие. Много по-смислено от балнеотуризма и висенето по плажа на олинклузив повярвай. В едно лято опитах и двата варианта.

ПП. Бих написал и много по-интересни факти от специалността, но предвид изключително ниското ниво на пишещите преди теб ме въздържа.
            Last edited by land_lord31; 29.05.2016, 23:08.

Коментар

https://www.uni-sofia.bg/index.php/b...lturen_turiz_m

Бих ти постнал и всички курсове от историческия и географския факултет, които се изучеват в тази специалност, но трябва да ровя в друг компютър където са описани много подробно локусите, а това ще те натовари. Ти си директор на предприятие за ишлеме, не ти трябва да се занимаваш с подобни неща. Имам проект-разработка за целия локус долината на царете с нещо като стадион с радио мачти , прожектори и възстановки на бойни действия между Бесите и друго тракийско племе като грандиозен спектакъл, но е само на хартия предвид мудните чиновници от общински и държавни служби, а се изисква публично-частно партньорство за реализацията на проекта, както и европейско финансиране. Туризмът не е само олинклузив на морето или балнеолечение в БГ. Големите чиновнически кратуни едва ли ще схванат , обаче дори и най-некадърните от министерството на Туризма като Ангелкова. Тя е най-слабия министър на света. В турция министерството на Туризма и Културата са в едно. Там са хиляда пъти по-адекватни.Не ми се пише просто повече по темата......
              ОК,

Кое е културен туризъм?

Коментар

"културен туризъм"
                Би ли разяснил?
                https://www.uni-sofia.bg/index.php/b...lturen_turiz_m

Бих ти постнал и всички курсове от историческия и географския факултет, които се изучеват в тази специалност, но трябва да ровя в друг компютър където са описани много подробно локусите, а това ще те натовари. Ти си директор на предприятие за ишлеме, не ти трябва да се занимаваш с подобни неща. Имам проект-разработка за целия локус долината на царете с нещо като стадион с радио мачти , прожектори и възстановки на бойни действия между Бесите и друго тракийско племе като грандиозен спектакъл, но е само на хартия предвид мудните чиновници от общински и държавни служби, а се изисква публично-частно партньорство за реализацията на проекта, както и европейско финансиране. Туризмът не е само олинклузив на морето или балнеолечение в БГ. Големите чиновнически кратуни едва ли ще схванат , обаче дори и най-некадърните от министерството на Туризма като Ангелкова. Тя е най-слабия министър на света. В турция министерството на Туризма и Културата са в едно. Там са хиляда пъти по-адекватни.Не ми се пише просто повече по темата......

Коментар

Ама вие за някой от форума ли пишете или за поскъпването. Май модератор трябва да мете яката. Не можете и две магистратури да запомните - Геоморфология и Културен туризъм. Икономически туризъм искрено ме разсмя. Всеки туризъм е икономически.
                  "културен туризъм"
                  Би ли разяснил?

Коментар

• Ама вие за някой от форума ли пишете или за поскъпването. Май модератор трябва да мете яката. Не можете и две магистратури да запомните - Геоморфология и Културен туризъм. Икономически туризъм искрено ме разсмя. Всеки туризъм е икономически.
                    Last edited by land_lord31; 29.05.2016, 21:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
                      Глей сега, и през социализЪма и сега теа дето нищо не стааше от тЕх, ама имаха желание или родата ги натискаше за вишУ учеха предучилиШна пИдагогика или география. Та Ф тоа смисАл туй вишо не трбва се брои. Живота гу и научил, щот е сраФ у КУРаф, а там вишото не помага.
                      ти май не схвана, че съм ироничен.
                      човека има завършено СПТУ за шлосер. с успех 3,60
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                        аа не е така, той има дори 2 виШи, по финансиЙ и по икономичеки туризъм.
                        нали не бъркам, хазяин?
                        Глей сега, и през социализЪма и сега теа дето нищо не стааше от тЕх, ама имаха желание или родата ги натискаше за вишУ учеха предучилиШна пИдагогика или география. Та Ф тоа смисАл туй вишо не трбва се брои. Живота гу и научил, щот е сраФ у КУРаф, а там вишото не помага.

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
                          У мего има дълбока и трайна омраза към хората с образование. Вероятно тежко детство изпълнено с лишения. Той е купувал ДДМ, които е разменал за употребявани броеве на Чук чук. Там е научил анализа...
                          Не му се сърди
                          аа не е така, той има дори 2 виШи, по финансиЙ и по икономичеки туризъм.
                          нали не бъркам, хазяин?
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            нали не мислиш, че дават 2500 щото готвачите са хиляди, дават щото са кът.
                            Явно твоята глава е с проблем
                            А ти знаеш? Кажи колко изкарва?
                            А тези механици и баничари си нямат имоти и ше купуват всички до един сега
                            Боже, много си наивен!
                            У мего има дълбока и трайна омраза към хората с образование. Вероятно тежко детство изпълнено с лишения. Той е купувал ДДМ, които е разменал за употребявани броеве на Чук чук. Там е научил анализа...
                            Не му се сърди

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                              Притча:
                              Отишъл един на лекар и казал:
                              -Докторе, имам IQ 300.....не мога да общувам нормално с другите......
                              -Няма проблем, ще го свалим на 150, искате ли?
                              -Да.....така ще е по-добре.....
                              Сега ще ви закача една система и ще броите какпките 299,...298....и така до 150 и ще спрем системата! -и излязъл от кабинета. Обаче, забавил се малко повече и като се върнал, чул пациентът да отброява 39.....38.....37....
                              Доктора спрял системата на 35 и бил силно притеснен....а пациентът отворил очи и изревал:
                              - Купете днес, утре ше е късно! ....Изпуснах влака........ръст до 3029-та!....Продавам дворец на подпаркетно и шпакловка в „Слатина“! ....Останалите като вас нямат значение!
                              Закъснелите купувачи.....подранилите продавачи.....Нема значение.....Аим лорд ъв дъ севън джънкс! Прошляци такива! ...
                              .....Станал от леглото и се отдалечил, пеейки „Велик е нашият панел“ на два гласа.....
                              това май е по действителен случай.
                              препоръка е

Коментар

• Притча:
                                Отишъл един на лекар и казал:
                                -Докторе, имам IQ 300.....не мога да общувам нормално с другите......
                                -Няма проблем, ще го свалим на 150, искате ли?
                                -Да.....така ще е по-добре.....
                                Сега ще ви закача една система и ще броите какпките 299,...298....и така до 150 и ще спрем системата! -и излязъл от кабинета. Обаче, забавил се малко повече и като се върнал, чул пациентът да отброява 39.....38.....37....
                                Доктора спрял системата на 35 и бил силно притеснен....а пациентът отворил очи и изревал:
                                - Купете днес, утре ше е късно! ....Изпуснах влака........ръст до 3029-та!....Продавам дворец на подпаркетно и шпакловка в „Слатина“! ....Останалите като вас нямат значение!
                                Закъснелите купувачи.....подранилите продавачи.....Нема значение.....Аим лорд ъв дъ севън джънкс! Прошляци такива! ...
                                .....Станал от леглото и се отдалечил, пеейки „Велик е нашият панел“ на два гласа.....
                                Last edited by darkside; 29.05.2016, 14:05.
                                Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Working...
                                X