Първоначално изпратено от land_lord31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Понеже вие понижителите на цени на имоти
пишете само глупости, да се похваля и аз с една глупост. Днес, докато се ядосвате, че имотите поскъпват, сам смених бобина-комутатор, свещи, кабели и датчик на хол на опела ми. В момента работи като часовник.7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеОК,
аз бих се задоволил, ако схванат колко ляб има в балнеотуризЪма
И пак не разбрах от думите ти....
Кое е културен туризъм?
Звук и светлина в Търново или Фолклорен фестивал в Копривщица?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеАма вие за някой от форума ли пишете или за поскъпването. Май модератор трябва да мете яката. Не можете и две магистратури да запомните - Геоморфология и Културен туризъм. Икономически туризъм искрено ме разсмя. Всеки туризъм е икономически.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеОК,
Кое е културен туризъм?
Звук и светлина в Търново или Фолклорен фестивал в Копривщица?
ПП. Бих написал и много по-интересни факти от специалността, но предвид изключително ниското ниво на пишещите преди теб ме въздържа.Last edited by land_lord31; 29.05.2016, 23:08.7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеhttps://www.uni-sofia.bg/index.php/b...lturen_turiz_m
Бих ти постнал и всички курсове от историческия и географския факултет, които се изучеват в тази специалност, но трябва да ровя в друг компютър където са описани много подробно локусите, а това ще те натовари. Ти си директор на предприятие за ишлеме, не ти трябва да се занимаваш с подобни неща. Имам проект-разработка за целия локус долината на царете с нещо като стадион с радио мачти , прожектори и възстановки на бойни действия между Бесите и друго тракийско племе като грандиозен спектакъл, но е само на хартия предвид мудните чиновници от общински и държавни служби, а се изисква публично-частно партньорство за реализацията на проекта, както и европейско финансиране. Туризмът не е само олинклузив на морето или балнеолечение в БГ. Големите чиновнически кратуни едва ли ще схванат , обаче дори и най-некадърните от министерството на Туризма като Ангелкова. Тя е най-слабия министър на света. В турция министерството на Туризма и Културата са в едно. Там са хиляда пъти по-адекватни.Не ми се пише просто повече по темата......
Кое е културен туризъм?
Звук и светлина в Търново или Фолклорен фестивал в Копривщица?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение"културен туризъм"
Би ли разяснил?
Бих ти постнал и всички курсове от историческия и географския факултет, които се изучеват в тази специалност, но трябва да ровя в друг компютър където са описани много подробно локусите, а това ще те натовари. Ти си директор на предприятие за ишлеме, не ти трябва да се занимаваш с подобни неща. Имам проект-разработка за целия локус долината на царете с нещо като стадион с радио мачти , прожектори и възстановки на бойни действия между Бесите и друго тракийско племе като грандиозен спектакъл, но е само на хартия предвид мудните чиновници от общински и държавни служби, а се изисква публично-частно партньорство за реализацията на проекта, както и европейско финансиране. Туризмът не е само олинклузив на морето или балнеолечение в БГ. Големите чиновнически кратуни едва ли ще схванат , обаче дори и най-некадърните от министерството на Туризма като Ангелкова. Тя е най-слабия министър на света. В турция министерството на Туризма и Културата са в едно. Там са хиляда пъти по-адекватни.Не ми се пише просто повече по темата......7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеАма вие за някой от форума ли пишете или за поскъпването. Май модератор трябва да мете яката. Не можете и две магистратури да запомните - Геоморфология и Културен туризъм. Икономически туризъм искрено ме разсмя. Всеки туризъм е икономически.
Би ли разяснил?
Коментар
-
Ама вие за някой от форума ли пишете или за поскъпването. Май модератор трябва да мете яката. Не можете и две магистратури да запомните - Геоморфология и Културен туризъм. Икономически туризъм искрено ме разсмя. Всеки туризъм е икономически.Last edited by land_lord31; 29.05.2016, 21:57.7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеГлей сега, и през социализЪма и сега теа дето нищо не стааше от тЕх, ама имаха желание или родата ги натискаше за вишУ учеха предучилиШна пИдагогика или география. Та Ф тоа смисАл туй вишо не трбва се брои. Живота гу и научил, щот е сраФ у КУРаф, а там вишото не помага.
човека има завършено СПТУ за шлосер. с успех 3,60препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеаа не е така, той има дори 2 виШи, по финансиЙ и по икономичеки туризъм.
нали не бъркам, хазяин?Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеУ мего има дълбока и трайна омраза към хората с образование. Вероятно тежко детство изпълнено с лишения. Той е купувал ДДМ, които е разменал за употребявани броеве на Чук чук. Там е научил анализа...
Не му се сърди
нали не бъркам, хазяин?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениенали не мислиш, че дават 2500 щото готвачите са хиляди, дават щото са кът.
Явно твоята глава е с проблем
А ти знаеш? Кажи колко изкарва?
А тези механици и баничари си нямат имоти и ше купуват всички до един сега
Боже, много си наивен!
Не му се сърдиЕдинствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеПритча:
Отишъл един на лекар и казал:
-Докторе, имам IQ 300.....не мога да общувам нормално с другите......
-Няма проблем, ще го свалим на 150, искате ли?
-Да.....така ще е по-добре.....
Сега ще ви закача една система и ще броите какпките 299,...298....и така до 150 и ще спрем системата! -и излязъл от кабинета. Обаче, забавил се малко повече и като се върнал, чул пациентът да отброява 39.....38.....37....
Доктора спрял системата на 35 и бил силно притеснен....а пациентът отворил очи и изревал:
- Купете днес, утре ше е късно! ....Изпуснах влака........ръст до 3029-та!....Продавам дворец на подпаркетно и шпакловка в „Слатина“! ....Останалите като вас нямат значение!
Закъснелите купувачи.....подранилите продавачи.....Нема значение.....Аим лорд ъв дъ севън джънкс! Прошляци такива! ...
.....Станал от леглото и се отдалечил, пеейки „Велик е нашият панел“ на два гласа.....препоръка е
Коментар
-
Притча:
Отишъл един на лекар и казал:
-Докторе, имам IQ 300.....не мога да общувам нормално с другите......
-Няма проблем, ще го свалим на 150, искате ли?
-Да.....така ще е по-добре.....
Сега ще ви закача една система и ще броите какпките 299,...298....и така до 150 и ще спрем системата! -и излязъл от кабинета. Обаче, забавил се малко повече и като се върнал, чул пациентът да отброява 39.....38.....37....
Доктора спрял системата на 35 и бил силно притеснен....а пациентът отворил очи и изревал:
- Купете днес, утре ше е късно! ....Изпуснах влака........ръст до 3029-та!....Продавам дворец на подпаркетно и шпакловка в „Слатина“! ....Останалите като вас нямат значение!
Закъснелите купувачи.....подранилите продавачи.....Нема значение.....Аим лорд ъв дъ севън джънкс! Прошляци такива! ...
.....Станал от леглото и се отдалечил, пеейки „Велик е нашият панел“ на два гласа.....Last edited by darkside; 29.05.2016, 14:05.Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
Коментар