IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
    в коя държава.
    Не мога да ти кажа, съжалявам, но лимита на българското външно беше 3500 евро. В местна валута наема на тази къща беше по-висок, все пак собственика не взема евро, а местна валута, която поскъпна, а и не искаше да сваля наема. Така се появи разликата.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
      Точно съм сигурен за един посланик, извини ме не мога да ти спомена името му и посолството на Бг. Личен опит, и то лично приятелство там с този посланик. Така беше. Другаде не знам, познавах този посланик.
      в коя държава.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev
        кат не сигурен за що спориш. аз съм сигурен от личен опит
        Точно съм сигурен за един посланик, извини ме не мога да ти спомена името му и посолството на Бг. Личен опит, и то лично приятелство там с този посланик. Така беше. Другаде не знам, познавах този посланик.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
          а тоя па посланник, чак от джоба си вадил да доплаща, а?
          имаше едно предаване преди години, измислици премислици се казваше
          Да, малка сума си доплащаше, беше над лимита а искаше да стои в тази къща на два етажа с приемна на първия етаж.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
            мани ги тия понижители ами я ти кажи,
            представяш ли си некой посланник да се настани в слатинското ти имение
            и да плаща най-редовно дебел наем с държавна пара
            а вие всяка вечер да си се черпавате с пещера и да обсъждате важни политически проблеми
            Представям си, но не в слатинското ми имение,където са се настанявали студенти от ИЧС, а в редутското ми имение в който квартал има цифром и словом две посолства и един депутатски блок. Що се отнася до важните политически проблеми, аз съм учил Геополитика от което изобщо не вярвам да увираш. Бжежински, Макиндер, Кисинджър, Окан и много други автори за теб са загадка, за мен ежедневни теми на дискусии.
            7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

глупости. посолствата си имат собствени сгради
              Радев, посолствата са си посолства, посланиците ни в чужбина не живеят всички в сгради собственост на посолствата. С две думи, Бг има посолство помещаващо се в еди коя си сграда, не съм сигурен собсвеност на България да са всички сгради на Бг посолства. Нали понякога се мести и посолството в друга сграда. Повечето мисля плащат наем. Отделно посланика на Бг в държава Х живее под наем в сграда различна от тази на посолството, и наема му го плащаш ти и аз, т.е Външно с твоите и моите пари.

Коментар

а тоя па посланник, чак от джоба си вадил да доплаща, а?
                имаше едно предаване преди години, измислици премислици се казваше
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнение
                  Ти представяш ли си колега какво му е образованието на този, да не кажа по-грубото колко му е акъла, щом си мисли, че всеки посланик преценява дали да живее в собствен дом /на държавата от която идва / или да плаща наем за резиденцията
                  Аз ти казвам, че поне половината понижители са чисти дебили , морони или инбецили или имат всички фази на идиотията. С кого спорим изобщо
                  мани ги тия понижители ами я ти кажи,
                  представяш ли си некой посланник да се настани в слатинското ти имение
                  и да плаща най-редовно дебел наем с държавна пара
                  а вие всяка вечер да си се черпавате с пещера и да обсъждате важни политически проблеми
                  препоръка е

Коментар

Колкото за посланиците наема им се плаща от държавата, дори на нашите посланици наема в чужбина се плаща от Външно министерство. Държат къщи повечето, дори познавах навремето Бг посланика в една чужда страна. После намалиха лимита и това което отпускаха беше малко по-ниско от исканото за наем от собственика на къщата. Та посланика си доплащаше малко отгоре и много роптаеше.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                      Така: значи е много престижно и похвално да купиш скъпо, това вдига имиджа! По-тъпа мисъл отдавна не бях чел!......
                      Нещо не сте разбрали.....богатите купуват/изкупуват на безценица и земя и имоти с инвестиционна цел. Само на безценица от „богати“ закъсали мишоци с голямо его и кредити......Единственото, за което не жалят пари, е за себе си и своята къща.
                      Даркър, с уважение към теб и мненията ти, но не смятам горепосоченото от теб за престиж. За безценицата и богатите си абсолютно прав. Просто когато е могло да купя на 500 евро квадрата не съм имал средства да си погасявам дори заема. Виж колко е просто. Купил съм когато съм могъл. Трудно ли е да го разбереш. И не се хваля, във форум сме, някои питат и аз давам отговор. Купих на тази цена, отдадох на тази цена. Нямам притеснения кво ше плюе тоя или оня. Слабо ми дреме от хора като някои тук които са големи приказвачи на чуждото. Пиши първо за себе си, после за другите, така ли е.
                      Повече лично аз няма да спомена нищо за моите имоти и наеми. Намерете си, отдайте си, купете си, продайте си, кой както го разбира.
                      И в заключение, дори при купчини пари в наличност аз лично си имам предел на който бих купил. Особено на някои локации. И при ситуацията сега не бих. Т.е. с други думи бих казал, закъснял съм. И ще чакам следващия деструктивен цикъл - когато дойде, дойде.
                      Ниските лихви водят в най-голяма степен до ръста. Да не говорим за риска от банки и влогове.

Коментар

Колкото за посланиците наема им се плаща от държавата, дори на нашите посланици наема в чужбина се плаща от Външно министерство. Държат къщи повечето, дори познавах навремето Бг посланика в една чужда страна. После намалиха лимита и това което отпускаха беше малко по-ниско от исканото за наем от собственика на къщата. Та посланика си доплащаше малко отгоре и много роптаеше.
                        Ти представяш ли си колега какво му е образованието на този, да не кажа по-грубото колко му е акъла, щом си мисли, че всеки посланик преценява дали да живее в собствен дом /на държавата от която идва / или да плаща наем за резиденцията
                        Аз ти казвам, че поне половината понижители са чисти дебили , морони или инбецили или имат всички фази на идиотията. С кого спорим изобщо
                        7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
                          Те посланиците ще чакат под наем... Имотите са купени и се ползват. Виж някой нашенски андрешко може да го сътвори в чужбина

Коментар

• Оф, не е така, но не ми се спори.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                              Има, и едва ли е от най-високите.
                              Но наемателите за такъв имот са малко (въпреки, че винаги има някой посланик, който търси резиденция) - това е проблемът на собствениците.
                              Те посланиците ще чакат под наем... Имотите са купени и се ползват. Виж някой нашенски андрешко може да го сътвори в чужбина
                              Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

5000 euro наем нема в БГ
                                Има, и едва ли е от най-високите.
                                Но наемателите за такъв имот са малко (въпреки, че винаги има някой посланик, който търси резиденция) - това е проблемът на собствениците.

Коментар

Working...
                                X