Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеТочно съм сигурен за един посланик, извини ме не мога да ти спомена името му и посолството на Бг. Личен опит, и то лично приятелство там с този посланик. Така беше. Другаде не знам, познавах този посланик.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradevкат не сигурен за що спориш. аз съм сигурен от личен опитОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеа тоя па посланник, чак от джоба си вадил да доплаща, а?
имаше едно предаване преди години, измислици премислици се казвашеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениемани ги тия понижители ами я ти кажи,
представяш ли си некой посланник да се настани в слатинското ти имение
и да плаща най-редовно дебел наем с държавна пара
а вие всяка вечер да си се черпавате с пещера и да обсъждате важни политически проблеми7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеглупости. посолствата си имат собствени сградиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеглупости. посолствата си имат собствени сгради
имаше едно предаване преди години, измислици премислици се казвашепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеТи представяш ли си колега какво му е образованието на този, да не кажа по-грубото колко му е акъла, щом си мисли, че всеки посланик преценява дали да живее в собствен дом /на държавата от която идва / или да плаща наем за резиденцията
Аз ти казвам, че поне половината понижители са чисти дебили , морони или инбецили или имат всички фази на идиотията. С кого спорим изобщо
представяш ли си некой посланник да се настани в слатинското ти имение
и да плаща най-редовно дебел наем с държавна пара
а вие всяка вечер да си се черпавате с пещера и да обсъждате важни политически проблемипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеКолкото за посланиците наема им се плаща от държавата, дори на нашите посланици наема в чужбина се плаща от Външно министерство. Държат къщи повечето, дори познавах навремето Бг посланика в една чужда страна. После намалиха лимита и това което отпускаха беше малко по-ниско от исканото за наем от собственика на къщата. Та посланика си доплащаше малко отгоре и много роптаеше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеТака: значи е много престижно и похвално да купиш скъпо, това вдига имиджа! По-тъпа мисъл отдавна не бях чел!......
Нещо не сте разбрали.....богатите купуват/изкупуват на безценица и земя и имоти с инвестиционна цел. Само на безценица от „богати“ закъсали мишоци с голямо его и кредити......Единственото, за което не жалят пари, е за себе си и своята къща.
Повече лично аз няма да спомена нищо за моите имоти и наеми. Намерете си, отдайте си, купете си, продайте си, кой както го разбира.
И в заключение, дори при купчини пари в наличност аз лично си имам предел на който бих купил. Особено на някои локации. И при ситуацията сега не бих. Т.е. с други думи бих казал, закъснял съм. И ще чакам следващия деструктивен цикъл - когато дойде, дойде.
Ниските лихви водят в най-голяма степен до ръста. Да не говорим за риска от банки и влогове.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеКолкото за посланиците наема им се плаща от държавата, дори на нашите посланици наема в чужбина се плаща от Външно министерство. Държат къщи повечето, дори познавах навремето Бг посланика в една чужда страна. После намалиха лимита и това което отпускаха беше малко по-ниско от исканото за наем от собственика на къщата. Та посланика си доплащаше малко отгоре и много роптаеше.
Аз ти казвам, че поне половината понижители са чисти дебили , морони или инбецили или имат всички фази на идиотията. С кого спорим изобщо7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеТе посланиците ще чакат под наем... Имотите са купени и се ползват. Виж някой нашенски андрешко може да го сътвори в чужбинаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеИма, и едва ли е от най-високите.
Но наемателите за такъв имот са малко (въпреки, че винаги има някой посланик, който търси резиденция) - това е проблемът на собствениците.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение5000 euro наем нема в БГ
Но наемателите за такъв имот са малко (въпреки, че винаги има някой посланик, който търси резиденция) - това е проблемът на собствениците.
Коментар
Коментар