Първоначално изпратено от land_lord31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеа бе не съм юрист бе , ти си в заблуда.немам диплома иначе поразбирам малко
Що се отнася до темата за имотите, аз притежавам 3 ЖИ, 1 ВИ, 2зз и 1Б
Желаното от мен е 3ЖИ, 2ВИ, 2ЗЗ и 2Б7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеАаа, чакай малко, няма нито един географ, който да не си разбира от материята за разлика от псевдоюристите дето бълва държавата. Само да ти кажа, че за 30 места в прокуратурата на РБ кандидастват 1200 души. В момента, можеш да провериш- пусни си молба с вх.№ и ще разбереш истината. 98% от завършилите юристи не става чеп за зеле. За конкретния конкурс, ако не знаеш, не си никакъв юрист.Last edited by nradev; 03.06.2016, 00:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеАбе не знам какво надушваш, но ако не надушваш, че аз , Лева и Скептика сме трима напълно различни личности, явно нищо не надушваш!
Иначе, можем да те кръстим надушвача с най-слабия нюх за тренда на имоттитеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеаз от посолства не разбирам, но разбирам от хора.
затова лесно надушвам небивалиците.
кажи ми, по какво съдиш, че и от имоти не разбирам?
Иначе, можем да те кръстим надушвача с най-слабия нюх за тренда на имоттитеLast edited by land_lord31; 03.06.2016, 00:38.7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеаз от посолства не разбирам, но разбирам от хора.
кажи ми, по какво съдиш, че и от имоти не разбирам?
А ти надушвай и вярвай на обонянието си, дано не те подвежда.
От имоти може би разбираш, извинявай! - цена, наем, перспективи...Може аз да греша, но споделям тук какво съм направил. Не както някой каза че се хваля, изразявам мнението си за мойта инвестиция, защото имота/имотите са мои.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеза юриситие съм съгласен, ама не разбрах кое е общото с темата.а иначе и с географите е същото положението7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениечекайте вие посланици за наематели. в света има около 200 държави от които много даже немат посолство у нас. така че 20-30 посланника няма да запълнят всички празни квартири от високия сегмент.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеРатко, защо пригласяш с барабанчето като не знаеш нещо. И за имотите знаеш колкото и за посолствата и бг посланиците в чужбина. Гледай си през прозореца навън и не се пиши компетентен, бъди така добър.
Има разлики в различните държави и посолства, но общо взето ти, аз, всички сме плащачи на наемите на българското Външно министерство.
кажи ми, по какво съдиш, че и от имоти не разбирам?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеРатко, защо пригласяш с барабанчето като не знаеш нещо. И за имотите знаеш колкото и за посолствата и бг посланиците в чужбина. Гледай си през прозореца навън и не се пиши компетентен, бъди така добър.
Има разлики в различните държави и посолства, но общо взето ти, аз, всички сме плащачи на наемите на българското Външно министерство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеа тоя па посланник, чак от джоба си вадил да доплаща, а?
имаше едно предаване преди години, измислици премислици се казваше
Има разлики в различните държави и посолства, но общо взето ти, аз, всички сме плащачи на наемите на българското Външно министерство.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеДа ти кажа в България се бълват по 5-6 хиляди юристи на година , такива дето не разбират от юридическа материя. Ако Геополитиката е сложна наука за теб, за мен не е още от дете. Като дете огще си купувах едно издание на БТА Паралели, което беше под името "По света" Много години след това съм чел футуристи като Тофлър, автори в геополитически науки от поне 2 поколения. Имам цял раздел литература по темата. Ти кой беше, че не мога да се сетя.....неуспял юрист или неуспял счети или неуспял и в двете?
ПП. Като изрод-вмизантроп споменава ПУЦ-а, НЕКА уточни за кой ПУЦ става въпрос. Щото Академията на МВР аз никога не съм завършвал, само съм карал образователни курсове там, дори преподавания. ПУЦ е твоето висше най вероватно както казват макетата.Last edited by nradev; 03.06.2016, 00:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениев ПУЦ-а такива сложни науки не преподават. ама поне са те научили да шпакловаш
ПП. Като изрод-вмизантроп споменава ПУЦ-а, НЕКА уточни за кой ПУЦ става въпрос. Щото Академията на МВР аз никога не съм завършвал, само съм карал образователни курсове там, дори преподавания. ПУЦ е твоето висше най вероватно както казват макетата.7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеПредставям си, но не в слатинското ми имение,където са се настанявали студенти от ИЧС, а в редутското ми имение в който квартал има цифром и словом две посолства и един депутатски блок. Що се отнася до важните политически проблеми, аз съм учил Геополитика от което изобщо не вярвам да увираш. Бжежински, Макиндер, Кисинджър, Окан и много други автори за теб са загадка, за мен ежедневни теми на дискусии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеПредставям си, но не в слатинското ми имение,където са се настанявали студенти от ИЧС, а в редутското ми имение в който квартал има цифром и словом две посолства и един депутатски блок. Що се отнася до важните политически проблеми, аз съм учил Геополитика от което изобщо не вярвам да увираш. Бжежински, Макиндер, Кисинджър, Окан и много други автори за теб са загадка, за мен ежедневни теми на дискусии.препоръка е
Коментар
Коментар