Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеТи май правиш разлика, ама тези дето мислят, че със скептика и лева сме едно , са наистина зо освидетелстване. Пишкомеренето с образованието ще го избегна, защото ми се гади от такива посредствени индивиди.
Пишете за тенденциите в цените. То вече стана пределно ясно, че за 2 години са поскъпнали с 20%.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеЯзе съм с основно.....препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеЯзе съм с основно.....
Пишете за тенденциите в цените. То вече стана пределно ясно, че за 2 години са поскъпнали с 20%.7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеточно така три напълно различни личности в главата на един човек )))
момче, тука няма само среднисти, дето се представят за друго, повервай ми.Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеИ посолството, и резиденцията може да са собственост на държавата, но може и да са под наем - ето например резиденцията на чешкия посланик е под наем - http://www.dailypress.bg/%D0%B1%D0%B...A%D0%BE%D1%82/. (не вярвайте на това, което казва надолу в текста Ал. Йорданов, няма посланик, който да се радва на апартамент, ако има възможност за къща.)
В Западна Европа на повечето места българските посолства са в собствени сгради, резиденциите - също, а служителите живеят в посолски комплекс и не плащат наеми из града (т.е. външно не им плаща наеми). В София такива комплекси имат някои посолства - руското, немското. Повечето посолства нямат собствени апартаменти и служителите им са под наем, най-често в близки до посолството квартали.
Това, което Левът разказва ми звучи достоверно в частта си, че външно не е искало да плаща покачения наем, а посланикът е бил готов да си поеме разликата, вместо да се мести.
Ние сме преживявали вещо подобно - когато пристигнахме на майната си, наемите там се бяха вдигнали доста в сравнение с предишните години. Имахме бюджет, който стигаше за апартамент, но не и за къща, а искахме къща. При нас всичко зависеше от финансиста, който каза, че е наясно, че наемите са се вдигнали, но пари няма. Бяхме готови да доплащаме, но поне при нас не се получи.
Друг познат живя няколко години на хотел, защото от външно не му одобряваха договора за наем за резиденция. На жена му й беше писнало и май накрая се прибра в Бг.
България има и собствени сгради и под наем, случая с посланика в страна извън Евросъюза беше точно такъв. Не искаше да се мести. Доплащаше малка сума.
Нихелистите тук приемат нещо само ако им е поднесено подходящо.
Не знам обаче как са нещата със собствеността на сградите на чуждите посолства в България. Колко са собствени.
http://m.capital.bg/light/mesta/2015...astlivo_vreme/
Тук има малко инфо.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение.
.
.http://www.expert.bg/building/cenite...t--542646.html
не е вярно... ....След 2029 год ,...Ще Поевтиняват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение.
.
не е вярно... ....След 2029 год ,...Ще Поевтиняват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеДа, малка сума си доплащаше, беше над лимита а искаше да стои в тази къща на два етажа с приемна на първия етаж.
Коментар
-
Цените на имотите ще растат
.
.
не е вярно... ....След 2029 год ,...Ще Поевтиняват..
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеВ правото има перспективи, а какви такива като даскал по география? И не се напъвай, моля те.
От край време тея дето не ставаха и за чеп за зеле, но родата ги натискаше за вишУ учеха география и предучилиШна пИдагогика.
БЪЛГАРСКА ТЕЛЕГРАФНА АГЕНЦИЯ според барон Мюнхаузен е БТА ПАРАЛЕЛИ Нещо си гледал и пак не си разбрал Толкова си го купувал и толкова си го чел.
Не може един Ентелект кат теб, с 2 магистратури, оперативно обикалял цяла София ден и нощ, който води Ентелектуални разговори всеки ден, и чете именити геополитически аФтори, Ентелект, който има цял раздел литература по темата да допуЩа такива грешки. че чак да се опуЩа
Инъче да се разчита на наемите от посланици е същото да разчиташ, че ще дойде някой англичанин да купи нужника в село Горно Уйно, община Кюстендил
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеДа ти кажа в България се бълват по 5-6 хиляди юристи на година , такива дето не разбират от юридическа материя. Ако Геополитиката е сложна наука за теб, за мен не е още от дете. Като дете огще си купувах едно издание на БТА Паралели, което беше под името "По света" Много години след това съм чел футуристи като Тофлър, автори в геополитически науки от поне 2 поколения. Имам цял раздел литература по темата. Ти кой беше, че не мога да се сетя.....неуспял юрист или неуспял счети или неуспял и в двете?
ПП. Като изрод-вмизантроп споменава ПУЦ-а, НЕКА уточни за кой ПУЦ става въпрос. Щото Академията на МВР аз никога не съм завършвал, само съм карал образователни курсове там, дори преподавания. ПУЦ е твоето висше най вероватно както казват макетата.
От край време тея дето не ставаха и за чеп за зеле, но родата ги натискаше за вишУ учеха география и предучилиШна пИдагогика.
БЪЛГАРСКА ТЕЛЕГРАФНА АГЕНЦИЯ според барон Мюнхаузен е БТА ПАРАЛЕЛИ Нещо си гледал и пак не си разбрал Толкова си го купувал и толкова си го чел.
Не може един Ентелект кат теб, с 2 магистратури, оперативно обикалял цяла София ден и нощ, който води Ентелектуални разговори всеки ден, и чете именити геополитически аФтори, Ентелект, който има цял раздел литература по темата да допуЩа такива грешки. че чак да се опуЩа
Инъче да се разчита на наемите от посланици е същото да разчиташ, че ще дойде някой англичанин да купи нужника в село Горно Уйно, община КюстендилLast edited by pumpkin; 03.06.2016, 11:24.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеАбе не знам какво надушваш, но ако не надушваш, че аз , Лева и Скептика сме трима напълно различни личности, явно нищо не надушваш!
Иначе, можем да те кръстим надушвача с най-слабия нюх за тренда на имоттите
момче, тука няма само среднисти, дето се представят за друго, повервай ми.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеглупости. посолствата си имат собствени сгради
В Западна Европа на повечето места българските посолства са в собствени сгради, резиденциите - също, а служителите живеят в посолски комплекс и не плащат наеми из града (т.е. външно не им плаща наеми). В София такива комплекси имат някои посолства - руското, немското. Повечето посолства нямат собствени апартаменти и служителите им са под наем, най-често в близки до посолството квартали.
Това, което Левът разказва ми звучи достоверно в частта си, че външно не е искало да плаща покачения наем, а посланикът е бил готов да си поеме разликата, вместо да се мести.
Ние сме преживявали вещо подобно - когато пристигнахме на майната си, наемите там се бяха вдигнали доста в сравнение с предишните години. Имахме бюджет, който стигаше за апартамент, но не и за къща, а искахме къща. При нас всичко зависеше от финансиста, който каза, че е наясно, че наемите са се вдигнали, но пари няма. Бяхме готови да доплащаме, но поне при нас не се получи.
Друг познат живя няколко години на хотел, защото от външно не му одобряваха договора за наем за резиденция. На жена му й беше писнало и май накрая се прибра в Бг.
Коментар
Коментар