IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнение
    Що се отнася за общите ми активи, трябва да направя една преоценка на акции. Мисля, че ще се покачат общо с около 3000лв.
    освен юридически ти си бил и финансово грамотен да не поверва ,човек.може ли да ни светнеш какви методи използваш за оценка на акциите

Коментар

Ама аз лично нищо не съм продавал !!! Съпругата ми заедно с още двама съсобственици продаде. Няма да ти казвам подробности, но ще ти кажа българска поговорка "Орташката кобила и кучетата не я ядят" Сега разбра ли най-накрая или ....
      ами да им беше изкупил дяловете бре те банките дават кредити за това на скромно ГПР от 12%

Коментар

Имах общо, защото бях съдлъжник по ипотеката, а и съм внасял предсрочно по заема, но вече ипотеката е в историята. А и ако си юридически грамотен би трябвало да знаеш, че собственост придобита след брака е съсобственост най-общо казано.
        да те информирам тебе юридчески грамотния че общо или като му викат СИО(семейна имуществена общност) е само купеното.придобито по наследство или дарение си е лично
        Last edited by nradev; 04.06.2016, 06:11.

Коментар

Ти май правиш разлика, ама тези дето мислят, че със скептика и лева сме едно , са наистина зо освидетелстване. Пишкомеренето с образованието ще го избегна, защото ми се гади от такива посредствени индивиди.
          Пишете за тенденциите в цените. То вече стана пределно ясно, че за 2 години са поскъпнали с 20%.
          а за предните 6 години ще кажеш ли колко поскъпнаха

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
            браво, мащабни планове
            а финансиране?
            За окрупняването на БИ, който имам в София, са нужни не повече от 10 бона в лева. За мансардния етаж и гаража на другия имот ще ми трябват около 17 бона. За придобиване на нов бизнес имот , ще трябва да продам един мой апартамент, иначе много трудно с ипотека, но не ми се продава нищо и съм склонен на десет годишна ипотека. Останалото е много лесно, за вилата бюджет от 3 хил. лева съм се оправил, защото там съм купил почти всичко. При малък шлем ще ми трябват около 35 бона, но при голям шлем, поне 80. В момента разполлагам с високоликвидни активи около 30К, но депозитите от тях са едва 18. Ще има работи с приоритет.
            7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

И преди и след, но това е минало, да не се връщаме....Понеже ми се струваш пич, ще споделя на аудиторията и плановете ми. На имот №1-мансарден подпокривен етаж и преустройство на гаража. На имот №2-ремонт на банята и други дребни неща. На имот №3 - довършителни работи на втори етаж и обзавеждане. На имот №4-окрупняване.Петият имот не мога да го барам, той е като петият елемент. Общо се нуждая от покупка на още три. Окрупняването на единия, купуване на БИ и купуване на ВИ. Това са общо взето плановете при мен, нямам нищо общо с големия ЛЕВ или мъдрия Скептик.

браво, мащабни планове
              а финансиране?
              препоръка е

Коментар

• Абе хора........вижте кой продава в момента! И кой купува - хора, уплашени за парите си, щото някой с „авторитет“ казал в ефира, че имотът е сигурност...! Ако наистина се очаква нещо сериозно „нагоре“ тези субекти/хора не биха продавали!
                Last edited by darkside; 04.06.2016, 08:50.
                Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

помня, ма ти много сменяш сюжетите
                  кажи как му плаща ипотеката на наследството, преди или след кончината на тъщата
                  И преди и след, но това е минало, да не се връщаме....Понеже ми се струваш пич, ще споделя на аудиторията и плановете ми. На имот №1-мансарден подпокривен етаж и преустройство на гаража. На имот №2-ремонт на банята и други дребни неща. На имот №3 - довършителни работи на втори етаж и обзавеждане. На имот №4-окрупняване.Петият имот не мога да го барам, той е като петият елемент. Общо се нуждая от покупка на още три. Окрупняването на единия, купуване на БИ и купуване на ВИ. Това са общо взето плановете при мен, нямам нищо общо с големия ЛЕВ или мъдрия Скептик.

Коментар

Ами наследство е защото вече ти писах за тъщата , ако помниш.
                    помня, ма ти много сменяш сюжетите
                    кажи как му плаща ипотеката на наследството, преди или след кончината на тъщата
                    препоръка е

Коментар

пак се увлече,
                      с тия 4 съсобственика, това може да е само наследство
                      следиш ли ми мисълта?
                      как плащаш ипотека на наследство??
                      Ами наследство е защото вече ти писах за тъщата , ако помниш.

Коментар

Що се отнася за общите ми активи, трябва да направя една преоценка на акции. Мисля, че ще се покачат общо с около 3000лв.
                        това е добре за теб, дано да е реално.
                        препоръка е

Коментар

Имах общо, защото бях съдлъжник по ипотеката, а и съм внасял предсрочно по заема, но вече ипотеката е в историята. А и ако си юридически грамотен би трябвало да знаеш, че собственост придобита след брака е съсобственост най-общо казано.
                          пак се увлече,
                          с тия 4 съсобственика, това може да е само наследство
                          следиш ли ми мисълта?
                          как плащаш ипотека на наследство??
                          препоръка е

Коментар

юначе, активите?!

Коментар

юначе, ми ти не си имАл нищо общо с тоя апартамент, бе.
                              защо изобщо го броиш в активите?!

п.п. ти не положи ли усилия за ги информираш за ръста, графики да им покажеш...такива работи

Коментар

Ама аз лично нищо не съм продавал !!! Съпругата ми заедно с още двама съсобственици продаде. Няма да ти казвам подробности, но ще ти кажа българска поговорка "Орташката кобила и кучетата не я ядят" Сега разбра ли най-накрая или ....
                                юначе, ми ти не си имАл нищо общо с тоя апартамент, бе.
                                защо изобщо го броиш в активите?!

п.п. ти не положи ли усилия за ги информираш за ръста, графики да им покажеш...такива работи
                                Last edited by ratten; 03.06.2016, 22:50.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X