IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    повечето хора, биха изчакали поне да им мине изпитателния срок в работата /6 месеца/
    па едва тогава ако им продължат договора ще тръгнат да викат при себе си жени и деца.
    и никой няма да извади кеша и да купува, защото започвал работа в софия.
    прав е дарки, нивото е на кота нула.
    Именно! Това е като отиването в чужбина.
    Левче, Ратън е отговорил, какво да добавя.....
    Last edited by darkside; 12.06.2016, 17:19.
    Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
      Добре, Дарки. Нека си представим че аз или ти трябва да се преместим да живеем в София. Имаш добро предложение за работа, квалифицирана работа, знаеш има текучество и работното предложение си заслужава. Трябва да се преместиш със семейството си, децата да запишеш на училище.
      Дай ми предложение, цена, оферта и ми кажи на колко пара къде ще купя и какво. Имам необходимост и трябва да купя/купиш. Аз или ти. Представи си и ми кажи какво купуваме. Тогава докажи че няма ръст.
      Аз не отричам ръста. Аз твърдя, че е изкуствено медийно предизвикан. Нулевите лихви по депозитите плюс насаждания страх от нов фалит на банки могат да подведат доста цървули да си погребат парите....но може и да е за добро, защото в един момент липсата на тези пари ще катализира обратния процес.....Аз твърдя, че огромния брой коптори за продан, които скоро ще се наложи да бъдат продавани, за да бъдат продавани ще се наложи да поевтинеят като всяка стока, която трябва да може да се продава, сиреч жилищата за непретенциозни и бедни трябва да са достъпни иначе има оферти, но не и пазар. Лорда пресмята една стойност на къщата си, но на въпроса „можеш ли да ги вземеш утре тези пари“ мълчи ....и ще мълчи, защото всичко е виртуално....имотите са еквивалент на пари, но не са пари, докато хартийките не ти влязат по сметката.
      Пазара на наемите - за него идат добри времена, но само ако такива като лорда не му разкажат играта от алчност. Защо го казвам: защото като видят търсене, и те като продавачите на коптори ослепяват и вдигат цените и ще блокират и тоя пазар.
      Ти ми каза за наемите в Плевен (пример за блокиран пазар на продажбите) и поразгледах цените и съм озадачен.....по-скъпо е от София! Тези там са изперкали, не знам причината! И нямат представа от луксозен имот....странен град е това. Съдейки по броя гледания (1000/3000) някои обяви са на над 2 години, сигурно и повече.
      Лорде, нищо лично, използвах те като персонаж, иначе си много остроумен.....
      Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Добре, Дарки. Нека си представим че аз или ти трябва да се преместим да живеем в София. Имаш добро предложение за работа, квалифицирана работа, знаеш има текучество и работното предложение си заслужава. Трябва да се преместиш със семейството си, децата да запишеш на училище.
        Дай ми предложение, цена, оферта и ми кажи на колко пара къде ще купя и какво. Имам необходимост и трябва да купя/купиш. Аз или ти. Представи си и ми кажи какво купуваме. Тогава докажи че няма ръст.
        повечето хора, биха изчакали поне д аим мине изпитателния срок в работата /6 месеца/
        па едва тогава ако им продължат договора ще тръгнат да викат при себе си жени и деца.
        и никой няма да извади кеша и да купува, защото започвал работа в софия.
        прав е дарки, нивото е на кота нула.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
          Никога не приемай безусловно нищо! Така се приравняваш към бабичките, които приемат безусловно Него на Небето! Винаги мисли, съмнявай се! Тези статии във видео вариант се въртят и по три телевизии....кой плаща и защо? Телевизионното време е скъпо нещо.....Прилив на толкова хора означава и евтина работна ръка! Сиреч, не ръст на заплати, а в най-добрия случай застой. Много е ниско нивото в отбора на повишителите....с малки изключения. А снощните изцепки на лорда на тема „знайш ли кой съм“ са уникални!
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Поскъпването можем да го приемем безусловно. Факт е. Друг е въпроса колко сериозно го приемат. И колко сериозно е то. За мен е повече от сериозно.
            Ето две сходни публикации. Миграцията към София е колкото тази в чужбина.
            http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...aplati-218750/

http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...ujbina-218745/
            Никога не приемай безусловно нищо! Така се приравняваш към бабичките, които приемат безусловно Него на Небето! Винаги мисли, съмнявай се! Тези статии във видео вариант се въртят и по три телевизии....кой плаща и защо? Телевизионното време е скъпо нещо.....Прилив на толкова хора означава и евтина работна ръка! Сиреч, не ръст на заплати, а в най-добрия случай застой. Много е ниско нивото в отбора на повишителите....с малки изключения. А снощните изцепки на лорда на тема „знайш ли кой съм“ са уникални!

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
              имаш ли текуща информация за Поскъпването на Имотите в София...дали ще е Сериозно , колко време ще Продължи ?
              Поскъпването можем да го приемем безусловно. Факт е. Друг е въпроса колко сериозно го приемат. И колко сериозно е то. За мен е повече от сериозно.
              Ето две сходни публикации. Миграцията към София е колкото тази в чужбина.
              http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...aplati-218750/

http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...ujbina-218745/

Коментар

имаш ли текуща информация за Поскъпването на Имотите в София...дали ще е Сериозно , колко време ще Продължи ?
                Знаем, че си неинформиран. Статиите, които четеш са дезинформация за такива като тебе, да влизате в кошарата. На тъпи въпроси се отговаря .....ти си знаеш...... И по-спокойно го давай.....

Коментар

и що питаш, нали 2029 свършва цикъла....

Коментар

• Булгарише лефф

Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                    Разбира се. Разумните инвестиции говорят друго. Това с обявените за продажба за които той говори е ...лакомо дупе...да не продължавам.
                    .
                    .
                    .

Коментар

остави го да си пише...той Не Пречи ....Приходите на хотелиерите от нощувки нарастват до 38 млн. лв. през април

http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...-april-218673/

това ,че някой не си е преценил възможноситте не означава че хотел е Губеща инвестиция
                      Разбира се. Разумните инвестиции говорят друго. Това с обявените за продажба за които той говори е ...лакомо дупе...да не продължавам.

Коментар

• защо го "идентифицираш" този субект ??

Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                        А, да, за това съм съгласен. Кой е виновен че от лакомия нароиха хотели като гъби. Може да се намести цяла Европа на легловата им база и пак ще има свободни. Настроиха ги на пясъка и съсипаха всичко. Чакам с нетърпение булдозера да ги изпогъта, ама надали.
                        остави го да си пише...той Не Пречи ....Приходите на хотелиерите от нощувки нарастват до 38 млн. лв. през април

http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...-april-218673/

това ,че някой не си е преценил възможноситте не означава че хотел е Губеща инвестиция
                        .
                        .
                        .

Коментар

А, да, за това съм съгласен. Кой е виновен че от лакомия нароиха хотели като гъби. Може да се намести цяла Европа на легловата им база и пак ще има свободни. Настроиха ги на пясъка и съсипаха всичко. Чакам с нетърпение булдозера да ги изпогъта, ама надали.
                          Е, те продължават да се натискат и да строят, сякаш това са единствените възможности да не си изгубят кой каквото е ... завлякъл, натрупал и т.н. Стари неща в нови времена не винаги вършат работа но, който му слаб акъла да пита и повтаря стари модели, да се готви да губи.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                            Левче, 428 „пълни“ хотела на морето са за публична и непублична продан....нали обичате статистиката и графиките?

Коментар

• [QUOTE=redcretin;1059997203]Баси, до 12 лева ли опря... мелеонера. Да ти ги сберем от форума, това че си за ЧСИ си беше ясно де [/QUOТЕ]

Виждаш ли как доказваш че единствената движеща сила в жалкото ти житие е да се дърляш, ей така без причина. Щот си задник. Пъпчив.
                              И понеже не съм сигурен дали не си и бавно стоплящ реотан ти пояснявам - не съм подозирал за голямата сметка от 12 лв.
                              Last edited by bulgarian lev; 12.06.2016, 12:27.

Коментар

Къде няма пари, бе човек? Я като дойде празнична поредица от по няколко дни не можеш мина границата, магистралите задръстени от коли които са мечта. Хотелите и в Бг по същото време пълни. Няма пари само по статистика.
                                Левче, 428 „пълни“ хотела на морето са за публична и непублична продан....нали обичате статистиката и графиките?

Коментар

Working...
                                X