IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
    Не се дуй, нямах предвид коли внесени отвън втора ръка - такива не ги броя. Говоря ти за нови коли. Не знам кой реве, маса народ ходи да почива в Гърция, магистралата не ги побира. Има и за тук. Туризма реве, по Черноморието преди година един сервитьор ми вика - не е като едно време, слабо. Питам го - защо, кръчмата е пълна, какво не е наред? А той - да, висят по на едно малко и салата и понякога и не вечерят, защото са в някой хотел на он инклузив.
    Пича иска при 15 лева салата и 7 кинта за малка ракия народа да прави сметки по 700 кинта на маса и да има по 50 кинта от маса бакшиш. На мен ми се стори че това му се иска.
    Какви нови коли броиш бре, Шкодилаците ли хахахаха Че тя цяла България купува нови коли колкото един Мюнхен само, с тая разлика че са ниски класове с ниски цени.
    Гърция не я намесвай, тя не е България - и е по-хубаво, и е по-ЕВТИНО, затова Ганю ходи там вече

Коментар

Мен ме бяха дали на колекторска фирма. Бре, звънят един ден и мен ме няма, знаеш как е. Жената вдига, но на нея не щат да кажат. Искат мен. Обаждам им се аз и разбирам че при прехвърлянето на домашния телефон на нейно име месец по късно на мое е излязла сметка, която не съм платил. 12,30 лв!!!
      Баси, до 12 лева ли опря... мелеонера. Да ти ги сберем от форума, това че си за ЧСИ си беше ясно де

Коментар

• Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнение
        Виждам сърдити млади хора, които не могат да си купят имот. Споко бе, и аз едва на 24 се сдобих с първия си апартамент.н Помня с каква гордост си прехвърлих телефона на мое име и партидата за парното.
        Като казах парното, вече 22 години съм им абонат, но онзи ден ми се обажда една госпожичка с тънък гласец и ми казва, че не съм платил сметка от 160лв. Аз и казвам, че плащам около 25 различни видове сметки и точно този факт въобще не ми е направил впечатление. Онази измислената с тънкия гласец ми вика по телефона дали съм щял да можел до края на юни да си платя сметката. Викам и "Моето момиченце, ти знаеш ли колко имоти имам аз и какви сметки плащам?" Тя ми отговаря, че не я било интересувало колко имоти имам, ами само дали ще мога да си платя сметката за парното за панелката. Тогава и казах, че ще вдигна наема на роднините и от село за да мога да платя сметката.
        Мен ме бяха дали на колекторска фирма. Бре, звънят един ден и мен ме няма, знаеш как е. Жената вдига, но на нея не щат да кажат. Искат мен. Обаждам им се аз и разбирам че при прехвърлянето на домашния телефон на нейно име месец по късно на мое е излязла сметка, която не съм платил. 12,30 лв!!!
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
          Забавно що туризма тогава реве на умряло постоянно

ПП: да ме извинтяваш, ама коли дето на теб са ти мечта, тук ги пращаме за износ понеже не минават преглед
          Понякога се чудя дали си добре с вътрешността на черепа:
          http://www.dnevnik.bg/biznes/turizam...iatoto-216110/
          http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...iatoto-216110/

И вътрешния и външния ни туризъм е с огомен ръст, за разлика от Германия, където навлизат законите от близкия изток, ай честито!
          7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

ПП: да ме извинтяваш, ама коли дето на теб са ти мечта, тук ги пращаме за износ понеже не минават преглед
            Не се дуй, нямах предвид коли внесени отвън втора ръка - такива не ги броя. Говоря ти за нови коли. Не знам кой реве, маса народ ходи да почива в Гърция, магистралата не ги побира. Има и за тук. Туризма реве, по Черноморието преди година един сервитьор ми вика - не е като едно време, слабо. Питам го - защо, кръчмата е пълна, какво не е наред? А той - да, висят по на едно малко и салата и понякога и не вечерят, защото са в някой хотел на он инклузив.
            Пича иска при 15 лева салата и 7 кинта за малка ракия народа да прави сметки по 700 кинта на маса и да има по 50 кинта от маса бакшиш. На мен ми се стори че това му се иска.

Коментар

Къде няма пари, бе човек? Я като дойде празнична поредица от по няколко дни не можеш мина границата, магистралите задръстени от коли които са мечта. Хотелите и в Бг по същото време пълни. Няма пари само по статистика.

Коментар

Тя ми отговаря, че не я било интересувало колко имоти имам, ами само дали ще мога да си платя сметката за парното за панелката.
                Мамка и, понижителска. Направи ли и предложение за едно от работните места в Слатина?

Коментар

"Моето момиченце, ти знаеш ли колко имоти имам аз и какви сметки плащам?" .
                  олелеееее
                  препоръка е

Коментар

• [QUOTE=darkside;1059997152]Нищо ново, същите празни приказки......не разбра ли, че пари няма. Хората се дърпат от кредитите.

Ако изобщо построят нещо, той говори за 500 апартамента, което е нищо за София....и само ще е поредният удар за старото вмирисано, което и без това не върви вече на пазара. Не и на тия цени.
                    Много си злобен напоследък.......[/QUOTE]

еми глад е
                    само на хлеб и маргарин цяла седмица, как да не се изнерви човек?!
                    а сметките си вървят....а балъци дето да спасяват КЕШа няма...
                    препоръка е

Коментар

Виждам сърдити млади хора, които не могат да си купят имот. Споко бе, и аз едва на 24 се сдобих с първия си апартамент.н Помня с каква гордост си прехвърлих телефона на мое име и партидата за парното.
                      Като казах парното, вече 22 години съм им абонат, но онзи ден ми се обажда една госпожичка с тънък гласец и ми казва, че не съм платил сметка от 160лв. Аз и казвам, че плащам около 25 различни видове сметки и точно този факт въобще не ми е направил впечатление. Онази измислената с тънкия гласец ми вика по телефона дали съм щял да можел до края на юни да си платя сметката. Викам и "Моето момиченце, ти знаеш ли колко имоти имам аз и какви сметки плащам?" Тя ми отговаря, че не я било интересувало колко имоти имам, ами само дали ще мога да си платя сметката за парното за панелката. Тогава и казах, че ще вдигна наема на роднините и от село за да мога да платя сметката.
                      много комплекс, много нещо на всички ли се хвалиш...
                      Ти ли плащаш сметките на наемателите?

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                        Нищо ново, същите празни приказки......не разбра ли, че пари няма. Хората се дърпат от кредитите.

Ако изобщо построят нещо, той говори за 500 апартамента, което е нищо за София....и само ще е поредният удар за старото вмирисано, което и без това не върви вече на пазара. Не и на тия цени.
                        Много си злобен напоследък.......
                        Къде няма пари, бе човек? Я като дойде празнична поредица от по няколко дни не можеш мина границата, магистралите задръстени от коли които са мечта. Хотелите и в Бг по същото време пълни. Няма пари само по статистика.

Коментар

• Виждам сърдити млади хора, които не могат да си купят имот. Споко бе, и аз едва на 24 се сдобих с първия си апартамент.н Помня с каква гордост си прехвърлих телефона на мое име и партидата за парното.
                          7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

http://m.capital.bg/biznes/imoti/201...ta_v_sofiia_ot

Публикацията е от 18 май, вижте обаче графиките с разпределението на сделките, реалните за 2015 и 2016. Както миналата, така и тази година най-много сделки има в диапазона 30 - 100 К евро, в три подгрупи от-до. И най-много купили са със собствени средства!
                            Това нищо ли не означава?
                            Означава пране на пари най-вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                              Нищо ново, същите празни приказки......не разбра ли, че пари няма. Хората се дърпат от кредитите.

Злобата идва от липса на комисион

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                                ..
                                .
                                за 24 Часа - 4596 прочитания на публикацията...http://www.capital.bg/biznes/imoti/2...i_proekta_i_v/

закъснелите Купувач - поеФФтинители четат Здраво..и Фрустрират главите още по - Здраво

но.....Напразно....Цените Растат ,

матрЯлът угасва ....тъга и разочарование....+ необмислени постове на четвърт ентелЕгенти

Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Working...
                                X