IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

По-хубаво изложение или повече квадрати за апартамента?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    А мислил си при земетресение какво става?Интересно ми и как ще се съберете всичките примерно за да решите да направите нещо.
    Друса си добре. Станах, събудих сина да се обърне на обратно да не му паднат книгите на главата и си легнах отново.
    8 и 9 по Рихтер не го мисля. То тогава всички сме пътници

Коментар

Сигур си инвестирал всичко в акции.Не можа ли да си оставиш 5 кинта и да викнеш двама цигани?Ток 20 лева мъкнеш си пералнята дали си у ред с главата!!!!!!?????
      Човек не трябва да се разглезва. Физическата дегенерация е ясен сигнал за цялостна дегенерация.

Коментар

Омръзна ми да обяснявам че не съм фен на американските чикии и бичкии.А тоя не знам кой е и не ме интересува
        Тоя ли, некой плевенски тъпак ще да е ... никой не го е чувал...

по високо от мазето ти нема, а?

кой етаж е предела?
        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Има си предимства.
          Аз определено го взех заради изцяло южното изложение и гледката. По късно открих другите предимства.
          Малък шум, малко прах, мухите трудно качват, комарите не могат. Въздухът, определено е по-свеж
          А мислил си при земетресение какво става?Интересно ми и как ще се съберете всичките примерно за да решите да направите нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от dian88 Разгледай мнение
            Здравейте
            Ако имате избор между апартамент
            - с хубаво изложение на по-нисък етаж, но по-малък
            - друг апартамент на по-висок етаж гледащ към вътрешен двор на блока (на вътрешен ъгъл на блока. На разстояние няколко метра от терасата и прозорците на апартамента има тераси и прозорци на други апартаменти или стълбищни площадки), но с около 20% процента по-голяма квадратура. Малко по-скъп.

Кой от 2та бихте избрали?

Мерси
            Не се набутвай в депресираща обстановка. Влияе тихо, но постоянно, дори да си залепиш фототапет "Палми на атол" по ширината на хола. При възможност за избор (ако не си притиснат от голяма рода), вземи по-малкия, но с екстри. Високият етаж не е лош, но трябва да е с добра панорама и изложение. Високият етаж е неблагоприятен за малки деца. Според проучвания, имали повече и по-упорити нощни напикавания. От друга страна, верно немало много мухи и комари. Те пък с малко дооборудване се държат извън жилището на нисък етаж. А най-добре си е, отвориш вратата и излизаш на зеления двор. Ама скъпо!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
              Да, той Доналд Тръмп е ахмак сигурно с тия небостъргачи..
              Омръзна ми да обяснявам че не съм фен на американските чикии и бичкии.А тоя не знам кой е и не ме интересува

Коментар

На 12 етаж няма да живея пари да ми дават.
                Има си предимства.
                Аз определено го взех заради изцяло южното изложение и гледката. По късно открих другите предимства.
                Малък шум, малко прах, мухите трудно качват, комарите не могат. Въздухът, определено е по-свеж

Коментар

Да, той Доналд Тръмп е ахмак сигурно с тия небостъргачи..
                  М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Аз съм мъкнал пералня до 16 етаж - е тва е мъка
                    Сигур си инвестирал всичко в акции.Не можа ли да си оставиш 5 кинта и да викнеш двама цигани?Ток 20 лева мъкнеш си пералнята дали си у ред с главата!!!!!!?????

Коментар

Никой не може да ми скрие изгледа към Витоша. За 15 години веднъж ми спря асансьор и си е мъка до 12 етаж, нооооо
                      Аз съм мъкнал пералня до 16 етаж - е тва е мъка

Коментар

Никой не може да ми скрие изгледа към Витоша. За 15 години веднъж ми спря асансьор и си е мъка до 12 етаж, нооооо

Коментар

• Никой не може да ми скрие изгледа към Витоша. За 15 години веднъж ми спря асансьор и си е мъка до 12 етаж, нооооо

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                            За мен ниският етаж и изложението не са предимства.
                            Обратното - високият етаж предполага по-добра гледка, което вече е добре. А ако има и други достойнства - добро разпределение, съседи и пр., още по-добре.
                            Какво правим като се строши асансьора?Като стане земетресение?

Коментар

• Самият факт че е строено с такъв изглед означава че има нещо сбъркано . По тази логика можеш да се нанесеш в надена пристройка само заради площта .
                              Площта обаче не е много по-голяма ......... Ако беше по-ефтин можеше да се замисля .
                              Така че залагам на локация и качество .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Потърси си апартамент 2в1...
                                По - голям и с по - добро изложение...
                                Не купуваш летни обувки, та да ги сменяш 2 пъти в сезона.....
                                Индивидуално е чичо. За китайците и една стая е като палат. Да му мислим ние които сме свикнали в къщи
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X