Препоръчвам изложението при всички случаи. Още по-добре е ако няма наблизо контейнери за боклук и през повечето време завряни наполовина мангали в тях. Друго бих препоръчал изложението да не е в България. Бих препоръчал примерно глетка към Сикстинската капела ама не е за гащници като мен и теб и повярвай има и негативи, излизат бримки на чорапогащника само като погледнеш на там. Лоша работа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
По-хубаво изложение или повече квадрати за апартамента?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТи сега какво искаш да си сканирам членската карта ли Не ми е притрябвало да се доказвам пред когото и да било
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТия от високите сигурно отлитат през прозореца...Дано не се случва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДобре.Само дето не от тях научаваме за това а от теб.Самохвалството е хубаво нещо...интелигентността също само дето не се връзва с хамалството ама стават и грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеБе не знам - Менса ме слагат в горния един процент Така че има някаква вероятност 1% да са доста по-умни от мен. Виж за останалите 99% не може да се каже това
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМъж който мое да занесе пералнята на 16 етаж определено е глупав и то много глупав
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеВъв висок блок при разрушителни земетресения най-много жертви давали старите хора, щото живеели на ниски етажи. Те били затрупвани от руините и трудно ги спасявали. Но то да не става, да чукна на дърво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсе тая - ако мъж не може да занесе пералня на 16 етаж вече си е старец
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКазах ти да вземеш да четеш за да не се излагаш.Физическата дегенерация не е причина а следствие от умствена такава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеА мислил си при земетресение какво става?Интересно ми и как ще се съберете всичките примерно за да решите да направите нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧовек не трябва да се разглезва. Физическата дегенерация е ясен сигнал за цялостна дегенерация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДруса си добре. Станах, събудих сина да се обърне на обратно да не му паднат книгите на главата и си легнах отново.
8 и 9 по Рихтер не го мисля. То тогава всички сме пътници
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеТоя ли, некой плевенски тъпак ще да е ... никой не го е чувал...
по високо от мазето ти нема, а?
кой етаж е предела?
Коментар
Коментар