IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

По-хубаво изложение или повече квадрати за апартамента?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Препоръчвам изложението при всички случаи. Още по-добре е ако няма наблизо контейнери за боклук и през повечето време завряни наполовина мангали в тях. Друго бих препоръчал изложението да не е в България. Бих препоръчал примерно глетка към Сикстинската капела ама не е за гащници като мен и теб и повярвай има и негативи, излизат бримки на чорапогащника само като погледнеш на там. Лоша работа.
    г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Ти сега какво искаш да си сканирам членската карта ли Не ми е притрябвало да се доказвам пред когото и да било
      Ми що се хвалиш?АКо интелигентност е да плащаш 20 кинта ток и да мъкнеш на гръб пералня на 16 етаж нещо има в тая менса

Коментар

• нема, нема па избухне някой с някоя подобна дълбокомислена тема.
        пич, ако чакаш някой друг да ти каже какво да купиш, без дори да го е виждал...казвам ти го откровено, мисля, че не е за теб тая покупка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Тия от високите сигурно отлитат през прозореца...Дано не се случва
          Не, бе, те седат под масите и гардеробите - хааааа.... Така ги учат в Япония. Ама в Мексико сити 6-етажните и 14-етажните рухнаха от раз целите. Кой оцелял - оцелял, ама бил по горните етажи.

Коментар

• Това не е интересно, пусни видео с носенето на пералнята ако може

Коментар

Добре.Само дето не от тях научаваме за това а от теб.Самохвалството е хубаво нещо...интелигентността също само дето не се връзва с хамалството ама стават и грешки
              Ти сега какво искаш да си сканирам членската карта ли Не ми е притрябвало да се доказвам пред когото и да било

Коментар

Бе не знам - Менса ме слагат в горния един процент Така че има някаква вероятност 1% да са доста по-умни от мен. Виж за останалите 99% не може да се каже това
                Добре.Само дето не от тях научаваме за това а от теб.Самохвалството е хубаво нещо...интелигентността също само дето не се връзва с хамалството ама стават и грешки

Коментар

Мъж който мое да занесе пералнята на 16 етаж определено е глупав и то много глупав
                  Бе не знам - Менса ме слагат в горния един процент Така че има някаква вероятност 1% да са доста по-умни от мен. Виж за останалите 99% не може да се каже това

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                    Във висок блок при разрушителни земетресения най-много жертви давали старите хора, щото живеели на ниски етажи. Те били затрупвани от руините и трудно ги спасявали. Но то да не става, да чукна на дърво.
                    Тия от високите сигурно отлитат през прозореца...Дано не се случва

Коментар

Все тая - ако мъж не може да занесе пералня на 16 етаж вече си е старец
                      Мъж който мое да занесе пералнята на 16 етаж определено е глупав и то много глупав

Коментар

Казах ти да вземеш да четеш за да не се излагаш.Физическата дегенерация не е причина а следствие от умствена такава
                        Все тая - ако мъж не може да занесе пералня на 16 етаж вече си е старец

Коментар

А мислил си при земетресение какво става?Интересно ми и как ще се съберете всичките примерно за да решите да направите нещо.
                          Във висок блок при разрушителни земетресения най-много жертви давали старите хора, щото живеели на ниски етажи. Те били затрупвани от руините и трудно ги спасявали. Но то да не става, да чукна на дърво.

Коментар

Човек не трябва да се разглезва. Физическата дегенерация е ясен сигнал за цялостна дегенерация.
                            Казах ти да вземеш да четеш за да не се излагаш.Физическата дегенерация не е причина а следствие от умствена такава

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Друса си добре. Станах, събудих сина да се обърне на обратно да не му паднат книгите на главата и си легнах отново.
                              8 и 9 по Рихтер не го мисля. То тогава всички сме пътници
                              Е не всички някои сме фенове на къщите те все пак не може да ни утепат.Дано ако стане такова нещо да съм си у дома а не някъде по София на гости

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                                Тоя ли, некой плевенски тъпак ще да е ... никой не го е чувал...

по високо от мазето ти нема, а?

кой етаж е предела?
                                Ти си бил много умен кога си родил си повредил майка си с тоя голям мозък

Коментар

Working...
                                X