IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

По-хубаво изложение или повече квадрати за апартамента?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не думай за КТБ - 2

Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    мисля да си направя беседка с градина на покрива, набутвация е, но пък за какво са парите ако са само на пачки в хартийки !?!?

а може би za ктб2!??
    A за кашон без тераса не искам и да мисля
    че на некои хора им се пече яйце отзад
    .
    .
    .

Коментар

• мисля да си направя беседка с градина на покрива, набутвация е, но пък за какво са парите ако са само на пачки в хартийки !?!? а може би za ктб2!??
      A за кашон без тераса не искам и да мисля
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• а някои още надуват старите свирки..за понижение на цените

хората предпочитат да Купят в престижните софийски квартали + Пловдив, Варна и Бургас

http://insmarket.bg/%D0%90%D0%BD%D0%..._i.445610.html
        ...............
        напук на "пророчествата" за имот без Пари..Поскъпването продължава с пълна пара..
        Сега дойде времено на "Умните ,които още Умуват"..

Времета на Лудите свърши...те се Налудуваха - т.е. Купиха Евтино

http://alfarss.net/1443000618.html
        .
        .
        .

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Тя да не е хокеист, тогава това чудо на природата което слънце не вижда наистина ще я устройва.
          Може да се е взел с некоя сибирячка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
            Тази къща да не е някъде в Албания. Там имат един милион такива. Бункери им викат. Все пак поздравление за предвидливостта, ако си в район с раздрусване. Разломът, де минава в северните поли на Витоша, доста богаташки къщи може да раздели на две.
            Абе всичко си имам - и бункер и 3 етажа отгоре. Сега няма с албанците да се сравняваме. Кат не сме баровци поне да докарваме на баровските къщи. И не сме на разлома има нема 30км от него
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Trakatrak'

Тя да не е хокеист, тогава това чудо на природата което слънце не вижда наистина ще я устройва.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Грую Груев

На София земетресение не и трябва, тя и без това е достатъчно паднала и от земетресение може само да се издигне дори.Все пак жилищата в София са убийственно евтини, не като в Лисабон - жилище за което може да се намери нормален наемател да е поне 4.5 к евро за квадратен метър. Или пък тези "курортните" в Гърция които са в обезлюденото, защото Гърция отдавна е само два града - Атина и Солун, но в тях не е хубаво защото не са "курортни", а в Кифися в Атина са по 6-8 к. евро за квадратен метър некурортните. Само "курортните" са на малко по високи от български цени и наематели за тях много трудно се откриват, а имат и поддръжка.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  При екстрите които си изброил за въпросния с 20% по голям апартамент би трябвало да е безплатен и ако не те бият много да го купиш - не го купувай тоя боклук.
                  Жена му го бие, че иска да й е широчко.

Коментар

• dian88

При екстрите които си изброил за въпросния с 20% по голям апартамент би трябвало да е безплатен и ако не те бият много да го купиш - не го купувай тоя боклук.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      на София проблемът не е само този разлом - то затова и комунетата не са застроили сегашните "богаташки" квартали около Южната дъга на околовръстното - Малинова долина, Манастирски ливади, Кръстова вада и т.н., щото този разлом минава точно там, но сега всичко е възможно за строене Основният проблем е втечняването на почвите, а той важи за цяла София, почти без изключение (само баирът на Редута не е чак толкова зле на общия фон), защото подпочвенте води са супер високи. Та без значение колко ти е здрава къщата, при втечняване на почвата директно си заминава. Цялата А най-тъжното, за София, е, че не е имало голямо земетресение от 1856 (ако не ме лъже паметта), София си е доста земетръсна зона, а големите земетресения (7 и нагоре) са веднъж на 100 години средностатистически...
                      1858 - на сума джамии минаретата изпопадали. Аз съм чел, че земята се е разцепила и отворила десетки километра на юг от Околовръстното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                        Тази къща да не е някъде в Албания. Там имат един милион такива. Бункери им викат. Все пак поздравление за предвидливостта, ако си в район с раздрусване. Разломът, де минава в северните поли на Витоша, доста богаташки къщи може да раздели на две.
                        на София проблемът не е само този разлом - то затова и комунетата не са застроили сегашните "богаташки" квартали около Южната дъга на околовръстното - Малинова долина, Манастирски ливади, Кръстова вада и т.н., щото този разлом минава точно там, но сега всичко е възможно за строене Основният проблем е втечняването на почвите, а той важи за цяла София, почти без изключение (само баирът на Редута не е чак толкова зле на общия фон), защото подпочвенте води са супер високи. Та без значение колко ти е здрава къщата, при втечняване на почвата директно си заминава. Цялата А най-тъжното, за София, е, че не е имало голямо земетресение от 1856 (ако не ме лъже паметта), София си е доста земетръсна зона, а големите земетресения (7 и нагоре) са веднъж на 100 години средностатистически...
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                          Аз в моята къща се кълна че и 9-та няма да я срути.
                          Все пак е с 40см бетон в мазето + 50см бомбоубежище.
                          Колоните - малките са 40х25см а големите 50х40см. Арматурата е 22мм, на блока ми е 18 мм - правете си Вие сметката
                          Крал е човека от язовира богато, не съм като комшията - всичко му е от бетон, даже и леглата

По темата - разходите за отопление на 3-ен южен е по- малко от гарсониера на север. Вземай си колкото квадрати са ти нужни, и дай 5к повече за ЮГ, ака да не е север

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                            Колоните - малките са 40х25см а големите 50х40см. Арматурата е 22мм, на блока ми е 18 мм - правете си Вие сметката
                            Крал е човека от язовира богато, не съм като комшията - всичко му е от бетон, даже и леглата

По темата - разходите за отопление на 3-ен южен е по- малко от гарсониера на север. Вземай си колкото квадрати са ти нужни, и дай 5к повече за ЮГ, ака да не е север
                            А замислял ли си се че ако стане такова земетресение може да не си у дома.Или не дай си Боже членове на семейството ти да не са у дома.Остави твоето всички сгради трябва да отговарят на нормите

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Друса си добре. Станах, събудих сина да се обърне на обратно да не му паднат книгите на главата и си легнах отново.
                              8 и 9 по Рихтер не го мисля. То тогава всички сме пътници

Last edited by bota156; 11.08.2015, 21:13.
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Най-добре и двете. Сериозно, аз лично предпочитам да имам повече проснстранство, не харесвам тенденцията през последните години да се строят буквално кутийки.

Коментар

Working...
                                X