Първоначално изпратено от minerals
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиция в апартамент в София през следващите 2 години
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнениеКойто има свободни пари, не е зле да купува. Очаква се голямо поскъпване на имотите - това по информация от познати брокери
Коментар
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнениеКойто има свободни пари, не е зле да купува. Очаква се голямо поскъпване на имотите - това по информация от познати брокери
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеСамо не разбирам за какви инвестиции говорите, при положение, че според закона ако продадеш в рамкита на 5 години след придобиването, имота или апартамента, плащате 10% данък. Защото според държавата, вие печелите от това, а след като печелите трябва да има и за държавата дял. Така че ако искате да спечелите ще трябва да почакате мин. 5 години.
Коментар
-
Само не разбирам за какви инвестиции говорите, при положение, че според закона ако продадеш в рамкита на 5 години след придобиването, имота или апартамента, плащате 10% данък. Защото според държавата, вие печелите от това, а след като печелите трябва да има и за държавата дял. Така че ако искате да спечелите ще трябва да почакате мин. 5 години.
- 1 like
Коментар
-
re
Hola Tonich,
si desea, enviame un mensaje privado. Te dare consejos.
Все пак, по-добре си харчи парите в Испания, а не мисли за наеми от БГ, защото ще е трудно дистанционно да упражняваш контрол. Освен това повечето българи имат по 2 апартамента и в бъдеще нишата "наеми" ще пресъхне донякъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tonich_is_bg Разгледай мнениеСигурен съм. че съм наивен, дори глупав с това което написах до сега.
Коментар
-
Димитърчо , почне ли некой да "пророкува" Срещу Телевизора
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеПодскачат защото знаят какво предстои - просто сега играта е за последните балъци и рибоци които ще се закачат на въдицата
Скоро Хапартаменчетата ще са макс 150 CHF квадрато
и в двата случая печели.......ОПИТ
а ако се вЕрва на писанията ти..и еФтиния ........
150 хелветски франка / КВ ще има през 1910 год ........като се върне колелото обратно
а новоникофците растат на геометрична прогресия , барабар с новините да ПоскъпванеLast edited by green hawk; 24.07.2015, 09:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеПодскачат защото знаят какво предстои - просто сега играта е за последните балъци и рибоци които ще се закачат на въдицата
Коментар
-
Първоначално изпратено от reda1 Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеБая дума е, която съществува във електронни преводачи всички. Много хараби въпрос задаваш ти. Аз съм М,Гуали от Заир и искам също да усетя, дали е далаверата, апартамент в София, дали той ще метне цените нанагорно, следващи 2 години, а?
Аз учил за доктор, и повече в Бульгариа време, в института за теляци в Каспичан
Напоследък гледам тука по форума когато стане въпрос
за апартаменти все нови никове ги повдигат. То факт е,
че от една година има повече сделки в София, обаче
що толкоз много подскачат като ШЕБЕЦИ????
ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеВиж ти как проговори правилен български испанския тарикат Ако си напишеш и останалите никове, няма да е зле
Иначе не съм трол, сериозно си питам и нямам алт-акаунти. Аре дано някой каже нещо по темата. Аз си търся из форума, но винаги би било добре дошло.
Ай наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от tonich_is_bg Разгледай мнениеИсках да кажа закупуване в идните 2 години. Иначе предполагам 10-15 години.
А относно такъв да е тона на user с 15000 мнения... все така.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар