/deleted
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиция в апартамент в София през следващите 2 години
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеСпоко, аз съм на топло Някои смятат, че койните ще поскъпват още, пък имат имотЕ И ми е интересно например как регистрираш договор за наем в общината и в него пише месечен наем ххх койни. И как ще се обложат след приспадане на разходите, които са в лева...Last edited by nradev; 02.01.2018, 23:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЯКО да сравняваш имот с койн е като да сравняваш слон с въшка!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
зададе много абсурден въпрос. ако не стопляш, ще ти помогна.
имотиту - твътд актив.
коиниту - ташак актив, днеска може и да е 50к ама утре - зеро.
2 несъвместими неща, понимаеш?
Коментар
-
зададе много абсурден въпрос. ако не стопляш, ще ти помогна.
имотиту - твътд актив.
2 несъвместими неща, понимаеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеСпоко, аз съм на топло Някои смятат, че койните ще поскъпват още, пък имат имотЕ И ми е интересно например как регистрираш договор за наем в общината и в него пише месечен наем ххх койни. И как ще се обложат след приспадане на разходите, които са в лева...
На чужди гробища недей плака ...
Коментар
-
ти ако имаш коини фани разпродай да не викаш после 'олеле кво стана"
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеНякой получава/плаща ли наем в некви койни ?! И защо ?
имотиту - твътд актив.
2 несъвместими неща, понимаеш?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Аве лорде , разболе се бе човек ... не моеш ли да загрееш че имотете нема да се дигнат от твоите заклинания... и аз искам биткойна да стане 25 иляди ама не зависи от мене ...
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Бе това за 800 евра след дузина години ми звучи вече като за темата "бисери и вицове". Да се не окаже, че през 2029 средната ще клони към Е8000м2?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Бе това за 800 евра след дузина години ми звучи вече като за темата "бисери и вицове". Да се не окаже, че през 2029 средната ще клони към Е8000м2?
Коментар
Коментар