Първоначално изпратено от green hawk
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиция в апартамент в София през следващите 2 години
Collapse
X
-
Принципно си прав - въпрос е на организация
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеНе съм в ИТ сектора, но кажи ми коя работа не може да се върши дистанционно, която се върши в офис на компютър? Примерно счетоводството може да ти е на 500 киломентра. Сканираш и пращаш фактурите, а веднъж в месеца изпращаш всички оригинали. Ако ти трябва да обсъждаш нещо имаш телефон. Ако работиш в голяма компания примерно и сте всички колеги в една сграда на няколко етажа, замисли се с колко от хората, с които пряко работиш всеки ден ги виждаш поне веднъж седмично.
да , ако си в компания .... Непряко зает в основното производство -
дистанционно можеш да работиш за 1500 - 2000 лв а да си купиш
в град със заплати от 500 - 700 лв..съотв на Два пъти по-ниски цени
вече всичко е възможно , стига да вземаш правилни решения .. имайки право на избор.
.
.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениесигурно си от ИТ сектора , при Вас е лесно..има ли Нет - има и Пари ,
не не всички са като Вас , болшинството от младите и образовани работят реална работа -
т.е. реално работно място , реален офис , реална продукция..а това зависи от предлагането ,
т.е. от Големия град.
Вие сте лесни- днес в Ямбол - утре в Стамбул..лаптопа , раницата и ...движение
- 1 like
Коментар
-
Стига с това поскъпване, ще купят след няма и десетилетие
Първоначално изпратено от green hawk Разгледай мнениеслед спада дойде Поскъпването ,
след Поскъпването вероятно ще дойде Спада
но до тогава ще е в сила това: http://www.capital.bg/biznes/imoti/2...arite/?ref=rss
вероятно и това:http://fakti.bg/bulgaria/117204-vejd...kvidirat-banki
пък който Оцелее , Някога може да доживее 800 Евро /кв , през 2029 год , иншаллах
Коментар
-
прав си , безусловно
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеЗа следващите 2 години според мен ще е изгодно, но тенденцията мисля, че ще се обърне. Все повече позиции и работи могат да се вършат дистанционно, а хората търсят спокойствие, което не получават в големия град. СПоред мен хората ще започнат да се обръщат към по-малките градове, след като могат да работят от там и да изкарват добри доходи.
не не всички са като Вас , болшинството от младите и образовани работят реална работа -
т.е. реално работно място , реален офис , реална продукция..а това зависи от предлагането ,
т.е. от Големия град.
Вие сте лесни- днес в Ямбол - утре в Стамбул..лаптопа , раницата и ...движение.
.
.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениеръст има само в София ,Пловдив, Варна и Бургас
- 1 like
Коментар
-
естествено , Ръст в Горна Нанадолнище ?!?!
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеСофия ще си остане притегателен център за младите и за в бъдеще. Но това си е световна тенденция, мегаполисите рано или късно ще се превърнат в градове държави, а провинцията ще се обезлюдява..
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеСофия ще си остане притегателен център за младите и за в бъдеще. Но това си е световна тенденция, мегаполисите рано или късно ще се превърнат в градове държави, а провинцията ще се обезлюдява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеТо ако слушам брокерите, сигурно им се привиждат цени като в Манхатън.http://georgipiskov.blogspot.com
- 1 like
Коментар
-
това е така..всичко се върти
Първоначално изпратено от mailoff Разгледай мнениеЕ да, но след поскъпване ще има и спадане на цените. Така е при всичко, всичко е динамично в този живот.
след Поскъпването вероятно ще дойде Спада
но до тогава ще е в сила това: http://www.capital.bg/biznes/imoti/2...arite/?ref=rss
вероятно и това:http://fakti.bg/bulgaria/117204-vejd...kvidirat-banki
пък който Оцелее , Някога може да доживее 800 Евро /кв , през 2029 год , иншаллах
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeppyTrader Разгледай мнениеброкерите пеят една и съща песен от години, сега се вдигат, утре се вдигат, ако има нещо, на което ще му се качва цената, това са качествените имоти с добро изложение и локация, за панелите и всичко с полу качество ще се качи, ама друг път
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеа който няма да взема ли кредит
Коментар
-
Първоначално изпратено от tonich_is_bg Разгледай мнениеПърво простете слабия ми български, тук емигранте сегунда генерасион във Испания. Криза голяма, но кретаме. Искам да вкарам активи във portfolio-to освен акции и книжа. Понеже не съм толкова луд, Недвижими Имоти във Испания няма да е.
Видях, че цените във БГ, както навсякъде, са паднали бая. Предполагам, че ако не е в София, не би било на добре да се инвестира. Бих искал апартамент горе долу централен, близко до университети ако може да е със ratio стаи/м2 високо.
Също бих искал да влезя със нисък капитал и да ползвам leverage. Би се давал под наем.
За жалост не познавам София, бил съм само за по 2-3 дена. В процес на четене на няколко книги по темата(Real Estate) съм и съм много зелен, все още. Сигурен съм. че съм наивен, дори глупав с това което написах до сега.
Иска ми се да чуя вашето мнение преди да започна да уча по темата и да правя research като си отида август месец.
Мерси ви предварително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнениеКойто има свободни пари, не е зле да купува. Очаква се голямо поскъпване на имотите - това по информация от познати брокери
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеа брокерите откъде имат информация
Звездите им го говорят!
И извънземните, баба Ванга и др. подобни!
А Божидар Димитров изпраща вампирите да ги поливат със светена вода!!
Като минават задължително на ляв завой през "диаманта" на Белокопитово!!"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
Коментар