IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква е цената на строителството за къща в София в момента?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
    Темата явно е за Столицата... Ма може ли да запитам каква би била цената за груб строеж на къща с РЗП 280 кв.м. според вас...в така нарОчената за провинция територия..., че имам един двор на 10км. от Сл.Бряг, без да мога да го продам вече близо 5 лазарника, та май ще го строя накрая за да го накарам да работи в крайна сметка....
    Някой ако реши да сподели мнение от личен опит, ще съм благодарен...
    разбирател, твоя въпрос ми прилича на един друг:

ще ходя на сватба и трябва да се обличам, а засега имам само бельо ................... колко ще ми струва костюма, ризата, чорапите, обувките, колана и портфейла при положение, че съм 192 см , 130 кг. и обувки номер 45???

=====================

трябва повече инфо за проекта за къщата, че някой ще ти каже 200 лв./м2, друг ще напише 200 евро/м2 и двамата ще са прави

при опредена ситуация може и "колегата" по-долу да се окаже прав с този коментар:

250 -300 евра груб строеж.Нататък смятай.Довършителни работи още толкова.Обзавеждане за тези квадрати около 35 000 евра.
    ---------------------------------

имаш ли проект - нямаш ли?

на колко етажа ще е къщата? изба има ли? колко плочи си планувал да се правят? смятано ли е колко бетон и желязо ще е необходимо? с какви тухли ще градиш къщата? покрива колко квадрата е и на коя фирма/модел ще са керемидите?

разбирател, на часовникар ми приличаш ......................... струва ми се, че си я направил тази работа за която питаш и сега искаш да свериш часовника

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
      Темата явно е за Столицата... Ма може ли да запитам каква би била цената за груб строеж на къща с РЗП 280 кв.м. според вас...в така нарОчената за провинция територия..., че имам един двор на 10км. от Сл.Бряг, без да мога да го продам вече близо 5 лазарника, та май ще го строя накрая за да го накарам да работи в крайна сметка....
      250 -300 евра груб строеж.Нататък смятай.Довършителни работи още толкова.Обзавеждане за тези квадрати около 35 000 евра.
      Last edited by blackaquarius; 31.03.2016, 00:56.
      Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Темата явно е за Столицата... Ма може ли да запитам каква би била цената за груб строеж на къща с РЗП 280 кв.м. според вас...в така нарОчената за провинция територия..., че имам един двор на 10км. от Сл.Бряг, без да мога да го продам вече близо 5 лазарника, та май ще го строя накрая за да го накарам да работи в крайна сметка....

Коментар

• в София е така

Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Не съм фен на тухлите и бетона, но от мой познат строител разбрах, че продал 80% на зелено до третия месец
          Види ми се добра прогноза за БФБ . Щото в БГ е като на селски панаир - щом един балон се надува ще се надуе и друг
          сам казваш...продал на Зелено...това Отключва ценовата спирала Нагоре !

макар че темата беше друга...всичко е общо...Цените Растат
          .
          .
          .

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
            Имоитте Поскъпват , Сторителството , Стр. материали - също....а ти си чешеш езика...

и нормално...какво други ти остава , след като си.......(цензурирано от модератор)
            Не съм фен на тухлите и бетона, но от мой познат строител разбрах, че продал 80% на зелено до третия месец
            Види ми се добра прогноза за БФБ . Щото в БГ е като на селски панаир - щом един балон се надува ще се надуе и друг
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Имоитте Поскъпват , Сторителството , Стр. материали - също....а ти си чешеш езика...

и нормално...какво други ти остава , след като си.......(цензурирано от модератор)
              графиката деЙ?

Коментар

• да са живи и здвари Адмиинте , че ви допускат "творчеството" ..тук

Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                епаа, ти така сичко си коментираш- на общо основание.. .2-3 стари линка дето не ги и разбираш какво са писале ората. 3-4 копи-пейст лафа от старите теми и си в играта, налЕ?

.
                .
                .

Коментар

stat counter http://www.investor.bg/forum/search....archid=4909497

dolce ........ http://www.investor.bg/forum/search....archid=4909500

специалисти по всичко...не си го слагай на сърце...
                  на БеПеСеТе-тата , раткофците , миитте , немитие и останалата фауна....нали си им свикнал

тези двамата на се по-различини

със същия успех могат да коментират световното затопляне , застудяване..международното положение
                  епаа, ти така сичко си коментираш- на общо основание.. .2-3 стари линка дето не ги и разбираш какво са писале ората. 3-4 копи-пейст лафа от старите теми и си в играта, налЕ?
                  препоръка е

Коментар

• Споко , и двамата са компетентници

Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                    Ти като си компетентен вземи се изкажи и ме обори
                    stat counter http://www.investor.bg/forum/search....archid=4909497

dolce ........ http://www.investor.bg/forum/search....archid=4909500

специалисти по всичко...не си го слагай на сърце...
                    на БеПеСеТе-тата , раткофците , митите , немитие , АНАЛозите и останалата фауна....нали си им свикнал

тези двамата не са по-различини

със същия успех могат да коментират световното затопляне , застудяване..международното положение
                    Last edited by skeptika; 29.03.2016, 23:36.
                    .
                    .
                    .

Коментар

имаш оферта за къща ..строителите са го налазили този форум

чудесата никога не свършват..

смятай горе-долу Нетната цена з астроителство на апартамент и Умножаваш по Три...

няма съсед отдолу , отгоре , от ляво , от дясно....Всичко плащаш Сам , при апартамента се дели на две със всеки

........
                      тръгнеш ли по пистата ..."на Едне жена й казали че е евтино" ще събераш горчив опит
                      Ице..., я вземи купи панелката на skeptika, че всичко друго в тоя смотан град (страна) явно не става,

Коментар

• Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
                        Момче,като си нямаш и понятие от нещо недей да се изказваш некомпетентно.Не за друго ама ставаш смешен
                        Ти като си компетентен вземи се изкажи и ме обори

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                          Tи явно си нов и не си чел какво съм писал в имотните форуми преди 7-8години.То не е само бетона ми желязото шайбите.Външните стени вместо да завършват с хоризонтални противоземетръсни пояси се замонолитват с пяна за прозорци.А строителите са неграмотни помаци от Ловешките Смолянските и Кърджалийските села.Прочети закона и ще видиш че отговорността на проектантите и строителите е 10 години.После живущите да се оправят..Така че панелките не бива да се отписват.А за разстоянията между блоковете при новото строителство за големината на отделните помещения изобщо няма да говоря
                          Момче,като си нямаш и понятие от нещо недей да се изказваш некомпетентно.Не за друго ама ставаш смешен

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                            Става... както в турция и къде беше наскоро другото силно земетресение, където арестуваха собствениците на строителните фирми... Ама преди това измряха хиляди.
                            Е да ама тука не е Турция.Преди няколко години наслагаха камери в печките на митниците и заковаха над 40 митничари за дребни рушвети.Някои от тях още са на топло.Ти да знаеш наш митничар на същото място?Защото аз познавам двама дето осъдиха държавата за времето за което не са били на работа
                            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнение
                              Днес научих нещо ужасяващо . От човек , който работи на бетоновъзел . Според него в съвременния бетон има следи от цимент. Всичко останало е някакви химикали , които свързват прах . Пробите , които се отчитат отговарят на стандарта , но те не се взимат от основното количество , а се изработват отделно . Проверяващите и контролиращите са съответно подкупени и не забелязват отклонения . Какво ли очаква новите сгради при евентуален по - силен земетръс ... Дали презряните панели не са по - добрия избор в сравнение с новото строителство ... Пиша спонтанно и изобщо не мога да проумея как подобни неща могат да се случват ...
                              Tи явно си нов и не си чел какво съм писал в имотните форуми преди 7-8години.То не е само бетона ми желязото шайбите.Външните стени вместо да завършват с хоризонтални противоземетръсни пояси се замонолитват с пяна за прозорци.А строителите са неграмотни помаци от Ловешките Смолянските и Кърджалийските села.Прочети закона и ще видиш че отговорността на проектантите и строителите е 10 години.После живущите да се оправят..Така че панелките не бива да се отписват.А за разстоянията между блоковете при новото строителство за големината на отделните помещения изобщо няма да говоря

Коментар

• не съм погледнал по-долу...

Първоначално изпратено от ICO_ME Разгледай мнение
                                Интересува ме как варират цените при груб строеж в гр.София.
                                Стандатна двуетажна еднофамилна къща 200кв РЗП.

Благодаря предварително .
                                имаш оферта за къща ..строителите са го налазили този форум

чудесата никога не свършват..

смятай горе-долу Нетната цена з астроителство на апартамент и Умножаваш по Три...

няма съсед отдолу , отгоре , от ляво , от дясно....Всичко плащаш Сам , при апартамента се дели на две със всеки

........
                                тръгнеш ли по пистата ..."на Едне жена й казали че е евтино" ще събераш горчив опит
                                .
                                .
                                .

Коментар

Working...
                                X