IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
    http://ibg.bg/id-157/
    http://www.investor.bg/users/terms/

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Моля, моля, т'ва го бях казал аз на бате Дарки ( той се съгласи с това между другото )
      може да е моя грешката сапунка тук е 30 000 + поста а аз я следя от самото начало както и другата тема

даже имам някакви спомени за някакви стари теми от 2005
      mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
        реалната цена е тази за която може да го разкешиш в някакви приемливи срокове да кажем до месец ... освен това като се базираме на архивите на тази тема бате Дарки едно време беше написал че стоиноста на всеки един имот в определен момент от време е тази срещу която може да вземеш веднага ипотека от баката... а аз ще добавя и без да се ползват някакви връзкаджииски истории да ипотекираш на фирма... комисионни за оценителя и одобряващия кредита... и да го пишеш лош...
        Моля, моля, т'ва го бях казал аз на бате Дарки ( той се съгласи с това между другото )

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          marandi написа:
          Нямам универсално решение за всеки,......
          Чиърс!
          ============
          От позицията на какъв казваш че са гарантирани депозитите от евро/ лев?????????
          Вувузелка,

т'ва че не можеш да четеш очеизвадни неща е ясно. Разбирам, че искаш да ти обърна внимание след тежкия ден, дет' си ставал рано, грухал си, после си се прибрал кат' парцал, ся си се напил както обикновено и кат' видиш сладкото Русо бебе, не те свърта как така то е такова и се забавлява, а ти скоро пак ще лягаш, щот' утре ще ставаш раничко, налЕ?

Ако не си разбрал в поста ми какво съм написал, ей ти тук още малко, което съм писал преди 1 година още:

http://marandi.blog.bg/biznes/2009/1...neshta-.460774

П.П. Обърни внимание на т.2 и дано не ми зададеш отново поредния си кретенски въпрос!?!?

Няма лошо чиляк да е прост, кофти е кат' го натрапва на останалите

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
            Уф, мразя да влизам в безмислени диалози, ама кат ще ме "убеждаваш" пробвай! Аз съм сигурен че има разиака в гумите. И КАКВО ОТ ТОВА? Просто карай внимателно, аз даже като има сняг хич не се качам на колата. А пък ако е лед и на такси не ща даже. Щото ми е мил живота, учил съм физика и знам че боли кат се блъснеш. От клипа дет го даде нищо не видях, особено кола да спира не лед пък. Ако искаш да ме заинтересуваш ми намери сравнение на спиране на зимни и летни гуми през лятото на асфалт, щото аз карам със зимни гуми докато бракувам колата.
            Много писах ама ме подразни. Темата е за имоти и се опитвате да ми докажете колко е важно да си "купувам" качествени гуми, а когато кажа че хубавия имот не си губи цената и под 1000 евро няма на пазара, сто гумени глави ми вадят някви оферти от Долно нангорнище да си купя по 200.
            Селото трудно можеш да извадиш от българина!
            има едни евтини китаиски зимни с шарка меча стъпка страхотни в дълбок сняг обаче на мокро сухо съвсем неставали /инфото ми е от човека които ги внася / щото протектора е доста рядък... само да не си с такива щом не излизаш с колата като е лошо времето няма да ме разбереш въобще аз обичам да се разкарвам безцелно с колата... на първи сняг ако съм в бг вечерта задължително правя едно качване до алеко по възможност преди да са излезли да чистят машини просто за забавление и да си по припомня как се кара в зимни условия

и да се прехвърлим на имотите какво значи хубав имот които не губи стоиност всеки си харесва нещо като имот и за него може да си има по висока стоиност ама дали другите го оценяват така ??? реалната цена е тази за която може да го разкешиш в някакви приемливи срокове да кажем до месец ... освен това като се базираме на архивите на тази тема бате Дарки едно време беше написал че стоиноста на всеки един имот в определен момент от време е тази срещу която може да вземеш веднага ипотека от баката... а аз ще добавя и без да се ползват някакви връзкаджииски истории да ипотекираш на фирма... комисионни за оценителя и одобряващия кредита... и да го пишеш лош...
            mWPCloud.com

Коментар

Стига ми пръхтя, ами думай разбра ли, каквото те интересуваше?

Мноу сте ми интересни, 200 въпроса и после никаква обратна връзка? Явно бизнес-етиката хич я нЕма ...

marandi написа:
              Чиърс!
              ============
              Много забавно, като не знаеше до вчера нищо за банкирането. Или си патологичен лъжец или просто обикновен престъпник
              Днес 22:45
              ................

За каква етика говорим????

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                Уф, ...
                Стига ми пръхтя, ами думай разбра ли, каквото те интересуваше?

Мноу сте ми интересни, 200 въпроса и после никаква обратна връзка? Явно бизнес-етиката хич я нЕма ...

Коментар

• Ами като е за имоти ето как са прикючили търгове и то са само до лятото идват големите промота за 2011

http://targ.bg/публикация/все-пак-сд...-цени/115/
                  Last edited by marketleverage; 17.12.2010, 00:23.
                  mWPCloud.com

Коментар

• ами то в закона пише че се изплащат лева по курса на деня на фалита ако има такова нещо

но засега мисля че ще ни се размине защото баките са си вързали гащите с нечовешките договори с които гърбят кредитополучателите си

Както беше казала кака Джоан ще карат на хляб и вода но ще си плащат
                    mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                      up up up Защонтчо up up up Що не покаже някой апартамент за колко действително се е продал на търга, а ми излиза с тези оферти за стартови цени при наддаване на търга.up up up
                      Чшш, сабулго, ето ти един линк за приключила продажба - http://www.milenbazinski.com/bg/sales/2/finished/191/
                      На колкото е почнала, на толкова е приключила. Сънувай ги офертните си цени Реалността ще те събуди

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
                        като знам че съм прав обичам да се боря докрай
                        Освен това ако успеем да убедим Веско или някои друг от форума да ползва хубави гуми ще сме извършили добро дело
                        Иначе съм почти сигурен че Веско е от този тип хора които от комунизма са си свикнали да си карат с едни и същи гуми и не са се качвали на истинска зимна гума да усетят разликата...
                        Уф, мразя да влизам в безмислени диалози, ама кат ще ме "убеждаваш" пробвай! Аз съм сигурен че има разиака в гумите. И КАКВО ОТ ТОВА? Просто карай внимателно, аз даже като има сняг хич не се качам на колата. А пък ако е лед и на такси не ща даже. Щото ми е мил живота, учил съм физика и знам че боли кат се блъснеш. От клипа дет го даде нищо не видях, особено кола да спира не лед пък. Ако искаш да ме заинтересуваш ми намери сравнение на спиране на зимни и летни гуми през лятото на асфалт, щото аз карам със зимни гуми докато бракувам колата.
                        Много писах ама ме подразни. Темата е за имоти и се опитвате да ми докажете колко е важно да си "купувам" качествени гуми, а когато кажа че хубавия имот не си губи цената и под 1000 евро няма на пазара, сто гумени глави ми вадят някви оферти от Долно нангорнище да си купя по 200.
                        Селото трудно можеш да извадиш от българина!

Коментар

Чиърс!
                          ============
                          Много забавно, като не знаеше до вчера нищо за банкирането. Или си патологичен лъжец или просто обикновен престъпник
                          Last edited by LANDLORD 31; 17.12.2010, 00:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Не ми се вярва да кара още на Видинки.
                            Ако го видя на пътя ще ми прилича на АвтоЛего.
                            На едно прителче баща му си караше с едни и същи гуми от 96 до 2007 едно путнто което си беше взел чисто ново и ни разправяше как си били ок гумите нямали и 70 000 - просто караш внимателно и нямаш проблеми... а си говорим за много интелигентен човек работил в БАН и излязъл на кеш началото на януари 2008 на софикс около 1700
                            Last edited by marketleverage; 16.12.2010, 23:54.
                            mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Aноне не се притеснявай имам чувство за хумор.Любимата спи сутрин до 6:30.Аз колко работа съм свършил до това време.Към 7 сядам да закусвам и пия кафенце.После чакам да дойде камиона с млякото.Пускам помпата да товари и после пей сърце чак до 18:00.Имам двама работника печени са знаят какво да правят и съм доволен.А това което прави комшийката не е катък кисело мляко е.Опитвал съм и е хубаво.Трае по няколко месеца щото през декември овцете не се доят.
                              Уфф, олекна ми, че тази вечер не знам какви ги плещя.
                              Не ми харесва частта с "чакането на камиона за млякото". Ти може да си вложил максимални усилия и труд, но след "камиона" е неизвестно какво става и следва най-много БДС- 12:2010.
                              Кофти работа!

П.П. Ще следя какво става с киселото мляко в хладилника и ще докладвам след 4-5 дни.

Коментар

• http://www.economynews.bg/danon-%D1%...news14474.html

Коментар

Working...
                                X