IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
    Иначе съм почти сигурен че Веско е от този тип хора които от комунизма са си свикнали да си карат с едни и същи гуми и не са се качвали на истинска зимна гума да усетят разликата...
    Не ми се вярва да кара още на Видинки.
    Ако го видя на пътя ще ми прилича на АвтоЛего.

Коментар

• Aноне не се притеснявай имам чувство за хумор.Любимата спи сутрин до 6:30.Аз колко работа съм свършил до това време.Към 7 сядам да закусвам и пия кафенце.После чакам да дойде камиона с млякото.Пускам помпата да товари и после пей сърце чак до 18:00.Имам двама работника печени са знаят какво да правят и съм доволен.А това което прави комшийката не е катък кисело мляко е.Опитвал съм и е хубаво.Трае по няколко месеца щото през декември овцете не се доят.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Чудя ти се що се хабиш. Има един тип "богаташи" в България, дето имат или продават имоти от по 2000 евро/м, но се скъпят за 300лв/гума, щото така им втълпявали продавачите.
        !!!! Леле-Боже!!!! Те ще си купуват гуми, само ако са на бетонна основа и не се продават на гума, а на квадратен милиметър протектора. (За спецЯлистите - Грайфера)

П.П. В темата важат само данните за велосипедите на семейство в Германия и цени за продажба на НИ, всички други немски тестове са НЕвалидни!!!!!!
        като знам че съм прав обичам да се боря докрай

Освен това ако успеем да убедим Веско или някои друг от форума да ползва хубави гуми ще сме извършили добро дело

Иначе съм почти сигурен че Веско е от този тип хора които от комунизма са си свикнали да си карат с едни и същи гуми и не са се качвали на истинска зимна гума да усетят разликата...
        mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Предполагам че под "надува" се разбира вкисва.Ние в къщи си ползваме наша си закваска ако случайно я свършим комшиите ни дават.Досега проблеми не сме имали.Аз не съм специалист по киселите млека и бактериите но понякога участвам в производството.Обикновено нося млякото и любимата сутрин преди да тръгне на работа го заквасва в една голяма тенджера и ми казва в колко часа да го отвия и сложа в буркани.Като стане готово някъде за 5-6 часа го слагам в буркани от компот пълни догоре и затварям с едни бели гъвкави капачки.После в хладилника.Забелязъл съм че че трае 7-8 дена при положение че няма допир с въздуха.Ако буркана не е пълен до горе след 2-3 дена започва да киселее и не е така хубаво.Комшията прави овче и го съхранява в мазето по няколко месеца но аз не съм фен на млякото.Като отида в мазето се запътвам към винцето и не пращат там.
          Мерси за инфото, Бате Пешо!
          По червеното: Виж, как една запетая ще те разведе. Къде е Любимата, къде е любимата сутрин?!
          Дано носиш майтап.

Много ми хареса и за бурканите от компоти, аз явно съм по-млад от теб и вече ги знам буркани тип "Омния".
          Относно комшийското овче: Това не е ли Родопски катък, който аз си купувам и съхранявам повече от 8 месеца в хладилника? Бабето, дето ми го продава казва, че "гладела" капачките с ютия, за да херметизира.

Коментар

• http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3481491

Коментар

Днес си купих кисело мляко по БДС -12:2010.
              Ще го държа в хладилника и ще чакам да се надуе след 4-5 дни.
              Ами, ако не се надуе???!!!!
              Бате Пешо, дай мнение за колко време се "надува" истинско кисело мляко в хладилник?

П.П. Аз знам за колко време са надува в багажник на кола през лятото - Кисело мляко от Гинци вкисва през лятото за 3 часа в багажника на кола. Отчитам си го като грешка.
              Предполагам че под "надува" се разбира вкисва.Ние в къщи си ползваме наша си закваска ако случайно я свършим комшиите ни дават.Досега проблеми не сме имали.Аз не съм специалист по киселите млека и бактериите но понякога участвам в производството.Обикновено нося млякото и любимата сутрин преди да тръгне на работа го заквасва в една голяма тенджера и ми казва в колко часа да го отвия и сложа в буркани.Като стане готово някъде за 5-6 часа го слагам в буркани от компот пълни догоре и затварям с едни бели гъвкави капачки.После в хладилника.Забелязъл съм че че трае 7-8 дена при положение че няма допир с въздуха.Ако буркана не е пълен до горе след 2-3 дена започва да киселее и не е така хубаво.Комшията прави овче и го съхранява в мазето по няколко месеца но аз не съм фен на млякото.Като отида в мазето се запътвам към винцето и не пращат там.

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
                Веско на 31 секунда от клипчето виж разлика в спирането 4 коли растояние тест на адак де две идентични коли

http://www.youtube.com/watch?v=nOPq6YVHyB4
                Чудя ти се що се хабиш. Има един тип "богаташи" в България, дето имат или продават имоти от по 2000 евро/м, но се скъпят за 300лв/гума, щото така им втълпявали продавачите.
                !!!! Леле-Боже!!!! Те ще си купуват гуми, само ако са на бетонна основа и не се продават на гума, а на квадратен милиметър протектора. (За спецЯлистите - Грайфера)

П.П. В темата важат само данните за велосипедите на семейство в Германия и цени за продажба на НИ, всички други немски тестове са НЕвалидни!!!!!!
                Last edited by anon6706; 16.12.2010, 22:40.

Коментар

Да де, ама това не е решение за повечето хора. А и да ти кажа, ако нямам Интернет, едва ли бих печелил толкова, както сега, т.е. за мен не е важна средата/държавата, а връзката...

И пак да те питам - наричаш някои "гамени", но не предлагаш решение. И честно казано, бих предпочел едно друго управление, защото бях заложил доста-доста пари на дълги EUR/BGN. Дано ме разбираш какво имам предвид, както и защо търся мнения по въпроса за бъдещето на Татковината ни.
                  Затова и казах, че съм сериозен. (не просто поредния спамер или трол)
                  Нямам универсално решение за всеки, защото всеки се кефи на различни неща, а аз не съм сигурен, че нещата, които мен ме кефят ще кефят и останалите и обратно.

По принцип парите вече са дълг ( книжните и електронните ), такива са им и механизмите. Единият вариант е да висят тук 'орицата и да задлъжняват, както го направиха вече, другия вариант е да задлъжнява държавата и да им го изкара в бъдеще през данъците, транспортните разходи, имотките, скритите налози през монополистите и прочие.

Затова и кризата прерастна в дългова в Юръп.

Питаш ме за евро/лев, за момента депозитите са гарантирани, ама в лева ( без значение в каква валута са ). Т'ва сякаш е странно на принципа на борда, че валутния резерв не може да бъде в лева. Не ти ли говори нещо т'ва?

После, имаш отскоро нова клауза за държави в борд, където може да се девалвива валутата с 15%, а в същото време повечето кредити са с клауза за превалутиране?

Все едни такива шедьоври, които никой не иска да пооправи. Не ти знам стратегията, но съм сигурен, че в спекулациите си доста по-напред от мИня и едва ли аз бих могъл да съм ти полезен там

Чиърс!

Коментар

• Веско на 31 секунда от клипчето виж разлика в спирането 4 коли растояние тест на адак де две идентични коли

http://www.youtube.com/watch?v=nOPq6YVHyB4
                    mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                      За6тон40,

приветствам инфото, което даваш, защото това е конкретика, а не брокерски бълнувания.

Обаче ако може, когато пускаш инфото, цените и агенциите да ги болдваш, че да се виждат по-'убаво
                      Поздрави
                      По тъпо парче от Защонтчо в този форум няма. Що не покаже някой апартамент за колко действително се е продал на търга, а ми излиза с тези оферти за стартови цени при наддаване на търга. Щото в крайна сметка се продават на търговете за 10-15% под пазарните цени, което покрива риска от разправии и допълнителни съдебни дела, както и заради невъзможноста да купиш с кредит. Жалък и смешен манипулатор, ама и неговото време изтича, както и твоето, лубрициран

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        При това статукво - еднопосочен билет, освен на ако на някой не му се чакат още 2-3 поколения политици да се извъртят, че белким вдянат за какво са там.
                        Да де, ама това не е решение за повечето хора. А и да ти кажа, ако нямам Интернет, едва ли бих печелил толкова, както сега, т.е. за мен не е важна средата/държавата, а връзката...

И пак да те питам - наричаш някои "гамени", но не предлагаш решение. И честно казано, бих предпочел едно друго управление, защото бях заложил доста-доста пари на дълги EUR/BGN. Дано ме разбираш какво имам предвид, както и защо търся мнения по въпроса за бъдещето на Татковината ни.
                        Затова и казах, че съм сериозен. (не просто поредния спамер или трол)

Коментар

Предложи нещо семпло, разбираемо. Без макроси и микроси.
                          Съвсем сериозен и незаядлив съм.
                          При това статукво - еднопосочен билет, освен на ако на някой не му се чакат още 2-3 поколения политици да се извъртят, че белким вдянат за какво са там.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Ако, ще си вадим изречение по изречение от целите постове с цел да се губи целия контекст, не виждам смисъл от подобни чалъми.

Може да се хванеш с Пешо Лукса или с Вувузелката, те така вадят по 1 изречение и почват с деформация на написаното.

Написал съм ти отдолу, погледни статистиките - ще ти помогна, ако искаш - 33% от взиманията на кредитори са успешни, другото е мяташ пари на вятъра. Т'ва е БГ-стан в момента + никаква защита на частната собственост, да давам примери за имотни измами ли?

И накрая спада в ПЧИ е около 80% на годишна база - дай ми пример за такъв спад под понятието "навсякъде" в Европа?
                            За последен път ти вадя изречение от поста:
                            Добре, аз също се чудя какъв подход да има управлението на държавата ни, за да ни извади от батака и не се сещам какво трябва да бъде.
                            Предложи нещо семпло, разбираемо. Без макроси и микроси.
                            Съвсем сериозен и незаядлив съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от steppenwolf Разгледай мнение
                              Закваската ми беше бактерии в сухо състояние. Даде ми ги един познат. Елби правят мляко. Виж
                              http://www.lbbulgaricum.bg/bg/products.php?m=2&s=24
                              Значи си ползвал истинска закваска. Сайтът ми е до болка познат.
                              Аз си помислих, че от купено кисело мляко си заквасвал.
                              ЕлБи продават пробиотици и какво ли не, ама......
                              Аз все пак си чакам мнението на Бате Пешо.

Коментар

• Най-хубавото мляко, което е имало в България беше "Здравец". Но от много време го няма на пазара.
                                Също, така доста ми допада "Русалка" от Бургаско.

А за домашно мляко не съм ял отдавна...
                                Просто няма от къде да си набавя...
                                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X