IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да разбера кои земи са наши?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jordanzdr Разгледай мнение
    ....за което много благодаря!!!!!

В допълнение - захранваш по банка някой друг лев все пак, та да има как да цоцат.
    Успех!

Коментар

• ....за което много благодаря!!!!!

Коментар

предполагам , че няма да излезе толкова много , защото татко ми е един син и аз съм един /внук/ на дядото...
        Колкото толкоз, вие си знаете разклоненията, мисля указахме пътя?

Коментар

• предполагам , че няма да излезе толкова много , защото татко ми е един син и аз съм един /внук/ на дядото...

Коментар

не излиза ли систематизирано?

Имам предвид, че ако са маса съсобственици с по 10 имота става една торба Артия...
            Е ти кво излиза.

Коментар

не излиза ли систематизирано?
              За по-систематизирано - удостоверение за наследници от ЕСГРАОН.
              После се отива с него в агенцията по кадастъра или в общинска служба по земеделие и гори и от там се получава информация за заявените за възстановяване имоти.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• не излиза ли систематизирано?

Коментар

а има ли начин онлайн да проверя по ЕГН или с други данни?

www.icadastre.bg

Пиши му ЕГН, левче справката и излизат едни чаршафи, три дни ще гадаеш.

Коментар

• а има ли начин онлайн да проверя по ЕГН или с други данни?

Коментар

здравейте, интересува ме как да разбера моят дядо /който е покойник/, какви земи притежава.....никога не сме говорили за това и нямам никаква представа къде точно се намират, но знам , че има такива......издирването по ЕГН ли става и в коя агенция ?
                      Агенция по вписвания,общината... и мн.други - хвани един познат нотариус(че адвоката може и да те излъже) и той може да ти каже какво му трябва за проверката... почерпи го... и всичко ще е наред.
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Как да разбера кои земи са наши?

здравейте, интересува ме как да разбера моят дядо /който е покойник/, какви земи притежава.....никога не сме говорили за това и нямам никаква представа къде точно се намират, но знам , че има такива......издирването по ЕГН ли става и в коя агенция ?
                      Working...
                      X