Първоначално изпратено от andy2000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да разбера кои земи са наши?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениенема значение, он да каже!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениепитането е от 2013 година човека вероятно вече си е решил проблема
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениетрябва да знае най-важното :
болен ли си - при доктор
имаш ли правен проблем - при адвокат
счупи ли се РС-то.....при ИТ майстор
Коментар
-
колега....ако имаш пето отделение завършено
Първоначално изпратено от jordanzdr Разгледай мнениездравейте, интересува ме как да разбера моят дядо /който е покойник/, какви земи притежава.....никога не сме говорили за това и нямам никаква представа къде точно се намират, но знам , че има такива......издирването по ЕГН ли става и в коя агенция ?
болен ли си - при доктор
имаш ли правен проблем - при адвокат
счупи ли се РС-то.....при ИТ майстор.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jordanzdr Разгледай мнениездравейте, интересува ме как да разбера моят дядо /който е покойник/, какви земи притежава.....никога не сме говорили за това и нямам никаква представа къде точно се намират, но знам , че има такива......издирването по ЕГН ли става и в коя агенция ?
Коментар
-
това че искаш да се разберете доброволно и без съд е разумно. можете ако всички имат добра воля да си направите доброволна делба. ако не се разберете отивате на съдебна делба . става бавно и скъпо. а това че еди кой си се отказал забрави. щом няма нотариално заверен документ не кяришLast edited by nradev; 02.07.2016, 01:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от etib Разгледай мнениеНаправено ,но от тук натам и дали е нужно след като съм едунствен наследник.Last edited by nradev; 04.07.2016, 17:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kony Разгледай мнениеНямаш време - не се излагай и плати 50-100лв.на адвокат или нотариус да ти оформи законово наследството. Има придобиване на имот по давност при 10-годишно явно, необезпокоявано и непрекъснато владеене - т.е.може да се стигне до съд, особено ако не се разберете за доброволна делба с другите наследници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jikev Разгледай мнениеЗапочни с изваждане на "Удостоверение за наследници" на човека на който са имотите!
Коментар
-
Удостоверение имам,но от тук нататък накъде.Това е проблема,че не зная какво да предприема по отношение на земеделската земя на баща ми и къде да отида и дали е нужно въобще да прехвърлям земята на мое име след като съм единствен наследник.
Що се касае за дела от майка- не бих искала да си развалям отношенията със съдилища.Бих искала да си уредя документално нещата.
Коментар
Коментар