IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лихвоточки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В СТАТИЯТА ДАЖЕ НЕ СЕ СПОМЕНАВА ЗА МУТРЕНСКО КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ГРАБЕЖ НА ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ НА ЖКЗЛ

Коментар

• Лихвоточките са финансова пирамида, управлявана от държавата

http://www.segabg.com/article.php?id...irvAY.facebook

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
        60 000 изгарят с лихвоточките

Проектът на БСП за удължаване на срока за обезщетенията "замръзна" в парламента

http://www.blitz.bg/news/article/228899

А така, набабанчиха ли ви го са дедовия

Не можаха, купих.
        Last edited by KMETA; 22.10.2013, 05:47.
        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• 60 000 изгарят с лихвоточките

Проектът на БСП за удължаване на срока за обезщетенията "замръзна" в парламента

http://www.blitz.bg/news/article/228899

А така, набабанчиха ли ви го са дедовия

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
            Фактите са, че не можеш да си купиш сглобяем кокошарник с лихвоточки .
            Кое точно не ти стана ясно ?
            И как да не те обиждам като ме караш да пиша едно и също нещо по няколко пъти, докато се набие специално в твоята чутура
            ….за сглобяемите може, не съм проследил явно коректно дискусията, че става дума конкретно за тях, мислех че по принцип твърдиш … и пак се звериш анонимно… споко няма да ме изнервиш толкова лесно … айде може и аз да не съм те захапал съвсем коректно … sorry

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
              Кои са фактите бре, ти обиждаш, аз теб не, помощ ми не трябва на мен ….
              Фактите са, че не можеш да си купиш сглобяем кокошарник с лихвоточки .
              Кое точно не ти стана ясно ?
              И как да не те обиждам като ме караш да пиша едно и също нещо по няколко пъти, докато се набие специално в твоята чутура

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik
                ..
                Кои са фактите бре, ти обиждаш, аз теб не, помощ ми не трябва на мен ….
                Last edited by X_Y; 03.10.2013, 11:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik
                  ...
                  …. Ти верно си мислиш, че щото ти не можеш и за другите е същото, … как беше епитета - чукундур ли, кво е тва, арогантността те прави по уверен ли, самочувствие ли ти дава, щом те прави щастлив, няма лошо, живей си в собствената неспособност, … иначе на яве с моите 110 кг. не бих те пропуснал … но и ти няма да си такъв куражлия ако няма да е анонимно, тва е сигура, дръж се мъжки без да обиждаш, че губя интерес , не подценявай опонентите friend, аз съм тук за да понауча нещо ако може, не за да избивам комлекси…
                  Last edited by X_Y; 03.10.2013, 11:45.

Коментар

Кво ви се е случило, взели сте 20лв на куп и сте си ударили гъза в тавана ли ?
                    … за колко по 20 според теб, бих си правил труда да подсказвам … нещата си работят, не пробваш както трябва ….

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
                      …ама ти верно си припокриваш заглавието в твърденията, това,че на теб не ти се е отдало не означава че на други не ни се е случило … не отричай непостижимото за теб, тесногръдо е …. Работят си нещата, но както във всичко, за който го може….айде наздраве
                      Кво ви се е случило, взели сте 20лв на куп и сте си ударили гъза в тавана ли ?

Коментар

Ма те са си изгорели от как изхвърлиха мумията на Гошо Тарабата, не го ли разбрахте най-после това Баси наивниците дето все още живрукат в териториалното пространство наречено РБ. Чудя се само, как все още сте оцеляли бе
                        …ама ти верно си припокриваш заглавието в твърденията, това,че на теб не ти се е отдало не означава че на други не ни се е случило … не отричай непостижимото за теб, тесногръдо е …. Работят си нещата, но както във всичко, за който го може….айде наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                          четох някъде по форумите в нета че лихвоточките важели до 21,11,2013г. после изгаряли. намерих закона и там не пише нищо за срок. някои наясно ли е с проблема.благодаря предварително колеги
                          Ма те са си изгорели от как изхвърлиха мумията на Гошо Тарабата, не го ли разбрахте най-после това Баси наивниците дето все още живрукат в териториалното пространство наречено РБ. Чудя се само, как все още сте оцеляли бе

Коментар

• Отиди при юриста на общината, в която живееш - може да ти обясни това онова.Когато аз си взех лихвоточките преди около 10 години, го направих само със съдействието на общината , тъй като тогава имаше изискване за картотекиране като крайнонуждаещ и така или иначе това се прави в общините. Не си давай парите за адвокати. И без това парите , които ше вземеш не са толкова много. Обади се и в гаранционния фонд , който реално превежда парите на такива вложители - в нета има инфо за него и координати също.Не са много любезни лелките, но с повече любезност и търпение - става.

Коментар

• Лихвоточки-сглобяема къща

Здравейте!

Дали бих могла да закупя сглобяема къща и дали ако предоставя този документ за покупка биха ми осребрили лихвоточките?

Благодаря предварително!

Поздрави!
                              daisy8

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                                Къде мога да видя процедурата,че роднини имат такива и се чудят какво да правят с тях?
                                Благодаря предварително.
                                В интерес на истината, не съм се занимавал аз, приятелка работи в общината и ми правеше всичко.Ако имаш свободно време направо можеш да отидеш и да разпиташ, лелките телефон не вдигат.
                                Аз мога да разпитам, но ще отнеме време.Все пак разбера ли нещо, ще пиша.
                                Съжалявам, че не мога да ти помогна, но нали знаеш, че в Булгаристан всичко е с приятели и познати.

Най- добре да говориш с нутариус или адвокат, нашите като ми прехвърляха точките, нутариуса - познат, ни разказваше каква е процедурата и, че той си взел жилище с неговите
                                Last edited by slabak; 04.09.2013, 14:28.
                                Iskam da popitam profisionalistite:
                                Imam malko dialove v Uga,kakvo mislite za fonda(jenata iska da

Коментар

Working...
                                X