В СТАТИЯТА ДАЖЕ НЕ СЕ СПОМЕНАВА ЗА МУТРЕНСКО КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ГРАБЕЖ НА ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ НА ЖКЗЛ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лихвоточки
Collapse
X
-
Лихвоточките са финансова пирамида, управлявана от държавата
http://www.segabg.com/article.php?id...irvAY.facebook
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение60 000 изгарят с лихвоточките
Проектът на БСП за удължаване на срока за обезщетенията "замръзна" в парламента
http://www.blitz.bg/news/article/228899
А така, набабанчиха ли ви го са дедовия
Не можаха, купих.Last edited by KMETA; 22.10.2013, 05:47.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
60 000 изгарят с лихвоточките
Проектът на БСП за удължаване на срока за обезщетенията "замръзна" в парламента
http://www.blitz.bg/news/article/228899
А така, набабанчиха ли ви го са дедовия
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеФактите са, че не можеш да си купиш сглобяем кокошарник с лихвоточки .
Кое точно не ти стана ясно ?
И как да не те обиждам като ме караш да пиша едно и също нещо по няколко пъти, докато се набие специално в твоята чутура
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнениеКои са фактите бре, ти обиждаш, аз теб не, помощ ми не трябва на мен ….
Кое точно не ти стана ясно ?
И как да не те обиждам като ме караш да пиша едно и също нещо по няколко пъти, докато се набие специално в твоята чутура
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik..Last edited by X_Y; 03.10.2013, 11:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik...Last edited by X_Y; 03.10.2013, 11:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеКво ви се е случило, взели сте 20лв на куп и сте си ударили гъза в тавана ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение…ама ти верно си припокриваш заглавието в твърденията, това,че на теб не ти се е отдало не означава че на други не ни се е случило … не отричай непостижимото за теб, тесногръдо е …. Работят си нещата, но както във всичко, за който го може….айде наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеМа те са си изгорели от как изхвърлиха мумията на Гошо Тарабата, не го ли разбрахте най-после това Баси наивниците дето все още живрукат в териториалното пространство наречено РБ. Чудя се само, как все още сте оцеляли бе
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениечетох някъде по форумите в нета че лихвоточките важели до 21,11,2013г. после изгаряли. намерих закона и там не пише нищо за срок. някои наясно ли е с проблема.благодаря предварително колеги
Коментар
-
Отиди при юриста на общината, в която живееш - може да ти обясни това онова.Когато аз си взех лихвоточките преди около 10 години, го направих само със съдействието на общината , тъй като тогава имаше изискване за картотекиране като крайнонуждаещ и така или иначе това се прави в общините. Не си давай парите за адвокати. И без това парите , които ше вземеш не са толкова много. Обади се и в гаранционния фонд , който реално превежда парите на такива вложители - в нета има инфо за него и координати също.Не са много любезни лелките, но с повече любезност и търпение - става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеКъде мога да видя процедурата,че роднини имат такива и се чудят какво да правят с тях?
Благодаря предварително.
Аз мога да разпитам, но ще отнеме време.Все пак разбера ли нещо, ще пиша.
Съжалявам, че не мога да ти помогна, но нали знаеш, че в Булгаристан всичко е с приятели и познати.
Най- добре да говориш с нутариус или адвокат, нашите като ми прехвърляха точките, нутариуса - познат, ни разказваше каква е процедурата и, че той си взел жилище с неговитеLast edited by slabak; 04.09.2013, 14:28.Iskam da popitam profisionalistite:
Imam malko dialove v Uga,kakvo mislite za fonda(jenata iska da
Коментар
Коментар