IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лихвоточки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от slabak Разгледай мнение
    Аз купих 2009 половин апартамент, моите лихвоточки бяха около 200К за малко над 16К лв., миналия месец ми ги изплатиха.Просто трябва да си следваш процедурите и да чакашшшшшш.Това обаче което мислиш за 4/5 ми е малко странно, ако е от познати или роднини, колкото да минеш л лихвоточкити, по добре се разберете за 1/2. - мое мнение, не знам дали има значение при комисията.
    Къде мога да видя процедурата,че роднини имат такива и се чудят какво да правят с тях?
    Благодаря предварително.
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от fant0mas Разгледай мнение
      Тука е много забатачена работата. Законът попринцип не поставя ограничение за купуването на идеална част от жилище, но въпросът е спорен. Мой познат се интересуваше и го посъветваха преди да купи да го обсъди с комисията, защото пък и не е разписано в закона. Там се говори само за покупката на жилище или за строителство.
      Аз купих 2009 половин апартамент, моите лихвоточки бяха около 200К за малко над 16К лв., миналия месец ми ги изплатиха.Просто трябва да си следваш процедурите и да чакашшшшшш.
      Това обаче което мислиш за 4/5 ми е малко странно, ако е от познати или роднини, колкото да минеш л лихвоточкити, по добре се разберете за 1/2. - мое мнение, не знам дали има значение при комисията.
      Iskam da popitam profisionalistite:
      Imam malko dialove v Uga,kakvo mislite za fonda(jenata iska da

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
        може ли с лихвоточки да се купи иделана част от апартамент. става дума за 4/5 идеална част
        Тука е много забатачена работата. Законът попринцип не поставя ограничение за купуването на идеална част от жилище, но въпросът е спорен. Мой познат се интересуваше и го посъветваха преди да купи да го обсъди с комисията, защото пък и не е разписано в закона. Там се говори само за покупката на жилище или за строителство.

Коментар

• идеална част.

може ли с лихвоточки да се купи иделана част от апартамент. става дума за 4/5 идеална част

Коментар

• Прочети това - http://darikfinance.bg/novini/93055/...F+%EA%F0%E0%E9

Знам само, че последната идея е парите от лихвоточките да отиват за саниране, понеже няма как да послужат за купуване на имот така или иначе

Коментар

• Лихвоточки

четох някъде по форумите в нета че лихвоточките важели до 21,11,2013г. после изгаряли. намерих закона и там не пише нищо за срок. някои наясно ли е с проблема.благодаря предварително колеги
              Last edited by Andi11; 28.08.2013, 15:48.
            Working...
            X