не
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се закрият ли пунктовете за скрап
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеМи ако не се лъжа през 2003 в село дойде нов арендатор щото стария се пропи и фалира.Годината се оказа лоша а мангалите в стихията си косят житото и на шосето колите да минават през него и да го вършеят.Явно човека беше отписал годината.На следващата година в началото на юни опаааа изненада.По краищата на село дойде охрана от 6 поста въоръжени с прибори за нощно виждане бинокли и други такива неща.Стоят хората и само гледат.Идват другарите мангали по десетина в каруци а охраната пита къде бре имате ли земя а те нагло отговарят да си накосим една каруца трева за коня.След като минат линията следва звънене в офиса на охранителната фирма и от там пристигат 2-3 джипа с 10-12 яки бараби въоръжени до зъби.И се почва бой до насиране ама бой като шибне циганина и той излита като в Пинко розовата пантера.Гумите на каруцата се режат каруцата се залива с нафта и се пали.Амуницията се сваля и се реже и се пали заедно с каруцата.А коня се пуска става мустанг и свободно си тръгва.Така един месец.90% от мангалите останаха без каруци и амуниции а колко бой изядоха няма да ви разправям.Един ден отишли на центъра и започнали да се заканват.Кмета се обажда на арендатора а той на охраната.Като довтасали с джипките и започнали с палки и ритници където сварят до насиране.Кмета и той се намеси осигури нощем охрана и полски пъдари и нещата потръгнаха.Днес никой не си и помисля да ходи по къра с каруца.Охраната е от юни до октомври.Пиле не мое да прехвръкне и няма нищо откраднато.А нема ти разправям в Строителни войски как се оправяха с тях на времето.За един месец манго ставаше памучец щото иначе със сапа по главата и с 2 торби по 50кг цимент бегом по стълбището до покрива и така докато падне.А цимент бол.Бакара е инструктиран да му сипва само мътна водица в паницата и една филийка хляб.Знаеш ли колко бързо схващат какво им се говори били тъпи а??Еденици от тях се опъваха но веднага отиваха в дисципа.Там освен бой носеха и на ебане.Старите пушки им пръсваха задниците.
Така е, Пешов, хъхрякът се дресира само с непрестанен бой.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
???
Пунктовете не само,че не трябва да се закриват дори напротив!
На някой известно ли му е, че цялата тази сага със закриване на пунктовете е абсолютно погрешна,все пак става въпрос за 10% кражби!Нима ще изгорим юргана зоради бълхата? Тъпо..... много тъпо ! И какво ще последва от това? Около двеста хиляди Б.граждани остават без поминак, от там и техните семейства всичко около 400 000-500 000 х. д сменят предмета на дейност, прехвърлят се на домашни кражби и т.н.
Основно се изнасят на запад за да разнасят славата на родината!Т.Е. ВРЕДИТЕ НАРАСТВАТ НЕИМОВЕРНО В НАЙ РАЗЛИЧНИ ПОСОКИ, ОСНОВНО СОЦИАЛНА,БИТОВА И ДР. ПРОСТО МИ СЕ НАТЪРТВА ОКОТО ДА ГЛЕДАМ КАК ТОВА ЗДРАВО И ЖИЗНЕНО НАСЕЛЕНИЕ БЕЗДЕЙСТВА! КОЛКОТО ДО КРАЖБИТЕ ТЕ СЕ ПРЕОДОЛЯВАТ С ДРУГИ МЕРКИ И СРЕДСТВА, КОЙТО НЕ ЗНАЕ ДА ПИТА!Last edited by wuily; 29.03.2013, 15:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнениеКажи де?
Да те молим ли искаш?Last edited by Батко Пешо; 21.03.2013, 00:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеИскаш ли да ти кажа как беше решен проблема в село преди 10 г.И мангалите кротуват.
Да те молим ли искаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ кво ще прайм с ръждясалите тенекии?
Коментар
-
Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнениеС оглед намаляване и спиране на безогледните кражби съгласни ли сте да се забранят със закон пунктовете за изкупуване на метали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа задължително - за всеки град над 50 000 души. И без никакви свински оправдания от родът "...ми те са роми и няма какво да им направим" - щом си турил тая униформа, трябва да заслужиш хлябът, който ти дават данъкоплатците.
Нарушителите се залавят, каруцата се конфискува, закарва се на специално място и се изгаря. Жувотното - ако няма ветеринарен паспорт и т.н. - също се конфискува - ако е болнаво и келяво - осмъртява се безболезнено, ако е здраво - продава се в полза на бюджетът на МВР - плюс специална премия за заловилият го полицай. За мангасаринът - глоба поне 1 Б. Ако не я плати - помощите които получава той и чааветата му се пренасочват към бюджетът - или се наказва с конфискация на имущество - или с принудителен труд. Ако е повел със себе си по кофите и маймунето, вместо да го прати на училище - тогава съд по бръзата процедура - чаавето се отнема и се туря в институция, а мангалът - в мината, за да му плаща издръжката.
Всяко прасе, уличено в "правене на дръж ми шапката" пред вонящите каруци - се глобява една заплата, при второ нарушение - прогонва се от работа и губи целият си осигурителен стаж.
Просто е - ама трябват топки, а не бойкоборисови лешниченца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнениеКъм анкетата трябваше да добавя и забрана за движение на каруци в населени места над .....хил жители.
Нарушителите се залавят, каруцата се конфискува, закарва се на специално място и се изгаря. Жувотното - ако няма ветеринарен паспорт и т.н. - също се конфискува - ако е болнаво и келяво - осмъртява се безболезнено, ако е здраво - продава се в полза на бюджетът на МВР - плюс специална премия за заловилият го полицай. За мангасаринът - глоба поне 1 Б. Ако не я плати - помощите които получава той и чааветата му се пренасочват към бюджетът - или се наказва с конфискация на имущество - или с принудителен труд. Ако е повел със себе си по кофите и маймунето, вместо да го прати на училище - тогава съд по бръзата процедура - чаавето се отнема и се туря в институция, а мангалът - в мината, за да му плаща издръжката.
Всяко прасе, уличено в "правене на дръж ми шапката" пред вонящите каруци - се глобява една заплата, при второ нарушение - прогонва се от работа и губи целият си осигурителен стаж.
Просто е - ама трябват топки, а не бойкоборисови лешниченца.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Диков, така е - и да затворим скрападжийниците, Мангау пак ще намери какво да краде, вместо да работи - и така ще е, докато прасюгите и съдиите започнат да защитават частната собственост, а крадците.
Прав си и за микробусите, а аз бих запитал - как Хъхрю е взел книжка, като е неграмотен? Отново опираме до Ушев, който като види мангал зад волана и не смее да го спре и да го провери. А за каруците уж има ограничения - но от една страна, ако човекът живее извън Синята зона, не е ли жител на София? От друга - спазва ли се това? Ами аз вчера видях воняща каруца пред Централната поща, виждал съм мангасар да язди кон по ул. Оборище... отново се пита в задачата - тая каруца и тоя мангал на конят покрай колко ушеви със затворени дзъркели и ръце в анусите са минали, за да стигнат до центърът?
А после ушев отива в градинката, пафка, пие вода и реве, че му била малка заплатата, а много работил.... също като Мангау, който реве, че са му малки помощите и нарича кражбата "работа" - как после да не кажеш, че между Мангау и Ушев разлика няма?Last edited by Императорът; 16.03.2013, 23:35.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеВинпром и тях да закрием няма да се кара пил болниците и болни няма да имаMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
Коментар