Първоначално изпратено от tea_cup
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Решение за проблема с фалшивите обяви за наеми
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение...Пресен пример отпреди дни. Дадох един свободен имот под наем, наемателите си живуркат там от няколко дни, НОООООО....гледам имота ми още се дава (без мое съгласие) от още 4 агенции. ...
В момента, в който качиш информация и снимки, те заживяват свой собствен живот в интернет пространството След време ще ги видиш за други апартаменти, за други квартали и т.н. Няма оправия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tbm2.net Разгледай мнениеМоля, моля
Както виждаш сайта започна да се пълни дори без грам реклама. Как мислиш, колко време ще отнеме на хората да загреят, че могат да минат и без вашите безценни услуги? И хайде, бъди честен и не отричай, че замисъла е на светлинни години от останалите "безплатни" сайтове.
Коментар
-
Аз проблем не виждам
има хиляди обяви за имоти. Било за наем било за продажба. Търся САМО обяви от собственици ( частни лица)
Като видя агенция или брокер ставам алергичен:-)
Пресен пример отпреди дни. Дадох един свободен имот под наем, наемателите си живуркат там от няколко дни, НОООООО....гледам имота ми още се дава (без мое съгласие) от още 4 агенции. При това забележете на ПО-НИСКА от тази която аз бях пуснал обявата като собственик и за която съответно съм заплатил СМС.
Обявата я деактивирах веднага, но ми е много смешно как мераклии се набутват и звънят по агенции. Те пък от тяхна страна на мен и така:-) Загуба на пари и време. Пък аз се хиля:-)))Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tbm2.net Разгледай мнениеВиждам, че още се носиш на вълната на ентусиазма подхранвана от въображаемия враг "брокитата", които и да са те, но щом те кефи go go go go go go))) Относно "чистите помисли" ще замълча в полза на добрия тон Честно казано "идеята" при нас не е от вчера, а който може да се справя "САМ" и да е вещ във всичко можем само да му пожелаем успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
Дано да ви е полезна свитата идея за видео огледите.....ама едва ли.....
http://www.blitz.bg/news/article/191488
Щото за разлика от брокитата, идеята беше насочена към това хората САМИ да си заснемат имотите, а от там да улеснят и евентуалната сделка. Без брокита....без мазни комисионни....безплатно, човече.....нали знаеш, криза е все пак!
А за сайта не се поти Както виждаш и без реклама го намират хората, а ние не си даваме зор за никъде. Въпрос на време е, когато действаш с позитивна нагласа и чисти помисли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tbm2.net Разгледай мнениеПравим видео огледи, а вие? )) Разраства ли се сайта ви как върви керемидата.ком?
Дано да ви е полезна свитата идея за видео огледите.....ама едва ли.....
http://www.blitz.bg/news/article/191488
Щото за разлика от брокитата, идеята беше насочена към това хората САМИ да си заснемат имотите, а от там да улеснят и евентуалната сделка. Без брокита....без мазни комисионни....безплатно, човече.....нали знаеш, криза е все пак!
А за сайта не се поти Както виждаш и без реклама го намират хората, а ние не си даваме зор за никъде. Въпрос на време е, когато действаш с позитивна нагласа и чисти помисли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеАлооооо.....ТВМ2, видео огледи правите ли.....
Коментар
-
Купувачите дълго време вкарваха агенциите в разходи, които те немогат да покрият с липсващите си приходи.На продавачите пък им писна само да ги безпокоят и така се стигна до този блокирал вече и поради технически причини пазар.В момента имот е много трудно да се купи, защото няма как да се избира бързо..няма кой да улесни процеса предлагайки реални оферти.Таа ще докато цените почнат да мърдат нагоре и едва когато се започне строителство на нови жилища, ще може да се избира реално.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеНе безценни услуги, а "безценни" услуги...
Иначе всички знаят, че брокерите са като раков израстък в имотния пазар на БГ. Затова всяка една новина за АНИ хлопнала кепенците или брокер отишъл на трудовата борса е много добра.
И на мен ми е обидно да бъда сравняван с някоя подобна мишка и също ми е обидно да ги наричате брокери и агенции за недвижими имоти, защото те не са такива. Не може всеки, който предлага имоти в интернет да бъде наричан брокер...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеНапротив. Съвсем коректно е изписано. Прескочи брокер означава да се лишиш от неговите безценни услуги, т.е пълен байпас. Всеки, който скочи на сайта може да види за какво иде реч.
Това обаче са дребни детайли. Важното е какво правим с фалшивите обяви???
П.С.
Всъщност си прав. Некоректно е.
Иначе всички знаят, че брокерите са като раков израстък в имотния пазар на БГ. Затова всяка една новина за АНИ хлопнала кепенците или брокер отишъл на трудовата борса е много добра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gnombane Разгледай мнение@Bones57
Извинявай, но подписа ти подтиква към некоректност.
Няма ли да е по-добре да пише нещо от сорта: Продайте/наемете без посредник! Управлявай сам своите инвестиции и т.н.
Защо трябва да подтикваш хората да ползват услугите на брокери, а после да ги прескачат и да не им плащат за вече извършеното...
Това обаче са дребни детайли. Важното е какво правим с фалшивите обяви???
П.С.
Всъщност си прав. Некоректно е.Last edited by Bones57; 22.02.2013, 13:11.
Коментар
Коментар