If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами посещаваме, а ти върна ли се от къра? Като се замисля тъпите селтици превърнахте и Софето в тъпо село! Да няма нито една денонощна библиотека! Ето затова ще отида да живея вместо на село , в Лондониум. Там поне има такива. Ще редувам моето село и Лондон, но София ще оставя на вас селяците с тъпите чалгаджийки и простите мускулести момченца пак ваше творение.
Бах мааааа му
Т'ва верно у Софето е настанала голема селяния
След като в театъра и операта сервират пещерска мастика и панирани пилешки кожички за мезе
....върнах се...и добитъка издоих и нахраних.
Кой ти пречи да четеш?! Провинциалистите?
Естествено , всички чалгаджийки и смотани мутреси ми пречите да си чета на спокойствие, както си сложа очилцата и се появи някой груб селски момък в студентстското общежитие и ме помисли за смотан зубрач. Не се усеща, че мога да му свия селските сърми за секунда , свалям си очилата и го почвам . Ако не го сваля на земята и не повръща кръв за 30 секунди, значи не го признавам за добър селяк. Обикновено мацката му- дивна селянка с много къса пола и прекомерен грим изтерясва и вика персонала и няколко държавни служби за помощ като полиция и пожарна. Дотогава аз обикновено съм свършил.
Ами посещаваме, а ти върна ли се от къра? Като се замисля тъпите селтици превърнахте и Софето в тъпо село! Да няма нито една денонощна библиотека! Ето затова ще отида да живея вместо на село , в Лондониум. Там поне има такива. Ще редувам моето село и Лондон, но София ще оставя на вас селяците с тъпите чалгаджийки и простите мускулести момченца пак ваше творение.
Който каквото си няма ,това си търси ,само че не всички които не са от Софето са селяни има мисля няколко стотици градове и градчета,,,
Има наистина, ама я кажи колко от жителите на тези "така наречени" градчета посещават опера, театър, симфонични концерти, художествени изложби или исторически музеи- малкото което все още ни споява със запада?!
Май само Софето държи приза, всички останали с ярмата , поцинкованата кофа, яденето от бурканье и калните галоши............
Ко шъ правя у Руси бря Ни щъ. Ако не избягам от държавицата - около Софето или Варна
Следи сайта им......Затова ти го показвам - на каква цена , какво продават.......
пп Купих преди време 24 дкр и на Google maps, гледам има и една къща в парцела.....
Била е ловната хижа....( бах мама му ....от 4 г я имам тази земя и още не съм я посетил...)
Търся ловна бригада за да си предевя претенциите...
Аз съм градско чедо. Родът на баща ми от много поколения живее в настоящото ми местообитание. В едно селце на около три км от настоящото си местообитание имам парцел от 3 дка. Мъжът ми е луднал да строи бяла, спретната къща. Но както преди време споделих в друга тема на форума, още не можем да се споразумеем какви ще са липите отпред
Аз съм градско чедо. Родът на баща ми от много поколения живее в настоящото ми местообитание. В едно селце на около три км от настоящото си местообитание имам парцел от 3 дка. Мъжът ми е луднал да строи бяла, спретната къщурка. Но както преди време споделих в друга тема на форума, още не можем да се споразумеем какви ще са липите отпред
Коментар