If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването
Тез заклинания доказано не работят. Ни за наеми, ни за апартаменти. От мен обаче - страхотна идея, че ми става мъчно да гледам гладни брокерчета да мръзнат по спирките. Просто си въведете пак такса огледи, но тоя път си я искайте от продавачите - за всяка доведена овца - 5 кинта кеш. И да видиш какви усмивки ще ви озарят за Коледа.
Прав/а си дружке, глупака е най-неизтребимото животно на планетата. Да ти направляват поведението по телевизия и радио и да ти казват кога да купуваш, кога да не купуваш и кога да си държиш парите на влог и ти да слушаш и да се подчиняваш безропотно!!! "OVIS ARIES" ПАСТИ ДА ЯДЕ!
Като спечеля скоро от следващия цикъл на ръст, ще благодаря официално на всички глупаци /влогари и не само/, които стискаха кеша и ще се набият на най-дебелия.
с тази глава.........най-добре е да пишеш в "Шок " и "Чук Чук"
докато има такива като теб - винаги ще съм спокоен
в неделя имаше по БТВ - Репортерите предаване за Покера!
за N-ти път се убеждавам , че глупостта е вечна -
никой не търси глупака Преди да седне на масата и да извади парите
а Глупак винаги има
Мнооого глупаво разсъждение.....няма нищо общо с действителността...
Ахо ...ихо...ахо...ихо...."моме" добре го правиш....така правят почти всички в подобна ситуация/да искат бълнуванията им да станат факт/...особено когато някои им го каже в прав текст....
Ахо...ихо...ахо...ихо....не, не си допуснал грешка....просто ти се иска бълнуванията ти да станат факт...но това няма да стане факт в близкото обозримо бъдеще!!!!
Смеха ти е през сълзи "моме" .... "пич"....
с тази глава.........най-добре е да пишеш в "Шок " и "Чук Чук"
докато има такива като теб - винаги ще съм спокоен
в неделя имаше по БТВ - Репортерите предаване за Покера!
за N-ти път се убеждавам , че глупостта е вечна -
никой не търси глупака Преди да седне на масата и да извади парите
да се приеме като "Бонус/Реверанс към закъснелите"
ПП: Съобщиха кога ще бъде следващата криза - очаква се да започне през 2025 год
Ахо...ихо...ахо...ихо....не, не си допуснал грешка....просто ти се иска бълнуванията ти да станат факт...но това няма да стане факт в близкото обозримо бъдеще!!!!
Много просто бе Педро, свободните апартаменти в София са не повече от 40 000, а се очаква търсене през следващите 10 години за около 200 000. Това само за бегетовци, ами другите от ЕС, ами молдовци, македонци и украинци? Ами хилядите бежанци от близкия изток дет се задават. Така ще вдигнат цените на имотите в столицата, че ще ви разпорят зад....ците от цени.
Kaто оставим настрани шаманските ти заклинания би ли разяснил как ще се случи този ръст?Ако приемем средно за София в момента 700 евро за кв. метър колко ще достигнат цените 1000 1200 или 1500?Калви ще са доходите?Каква ще е инфлацията?Колко ще струват папото топлото светлото и бубуту?Ще кредитират ли банките безумците?И няма ли да доведе това после до жесток колапс както е в Испания?
Много просто бе Педро, свободните апартаменти в София са не повече от 40 000, а се очаква търсене през следващите 10 години за около 200 000. Това само за бегетовци, ами другите от ЕС, ами молдовци, македонци и украинци? Ами хилядите бежанци от близкия изток дет се задават. Така ще вдигнат цените на имотите в столицата, че ще ви разпорят зад....ците от цени.
Има ново строителство, което е толкова здраво че ако падне ще падне цяло. Старо такова няма , да не говорим за това колко е криво и нивелирано...старото строителство е абсолютен боклук. Това колко е термонеизолирано въобще без коментар, плюс разкошните асансьори които се повреждат по няколко пъти на ден. На мен в такава сграда не ми се влиза ! И не защото ме е страх да не падне , просто е гадно...
Ти бъркаш приятното за окото строителство с това в което са спазвани нормите.Днешното ново след 10г няма да се отличава по нищо от сегашното 10-15 годишното по външен вид.Лепенето на 5 сантима стиропор и шареносването му не е топлоизолация.Да в началото има някаква изолация но след 7-8г остава само токсичността.За София е необходимо минимум 8 сантиметра.Питай специалисти по топлотехника.За размера на помещенията изобщо няма да говоря.А за качеството на бетона арматурата цимента ще ми разкажеш ти.
Има ново строителство, което е толкова здраво че ако падне ще падне цяло. Старо такова няма , да не говорим за това колко е криво и нивелирано...старото строителство е абсолютен боклук. Това колко е термонеизолирано въобще без коментар, плюс разкошните асансьори които се повреждат по няколко пъти на ден. На мен в такава сграда не ми се влиза ! И не защото ме е страх да не падне , просто е гадно...
Ако ти е мил живота не си купувай и строителство 1990-2000 г., повярвай ми имам някакво скромно участие в доста такива строежи, страх ме е не да живея, но и да вляза в такава сграда!
Спокойно няма да купувам.Не ми трябва.Строителството през периода 1990-2000г е в пъти по качествено от това след 2000г.
Коментар